Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 046
  • 827
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Оставяйте ги тези снимки поне няколко часа, моля! Така ви виждат двама човека, останалите гледаме с недоумение.

# 226
Днес е красив, слънчев ден. Премених се с палто за над нулата и нов шал, и отидох на Ковид тест във Военна болница.
Лайфстайл 2021. 😅

# 227
Дез,палтенцето е супер и ми е любим цвят.

# 228
Вместо запис - когато е мнооого студено, като предните няколко дни, обикновено съм като зелка - няколко ката дрехи, накрая дебело яке, шапка, шал, ръкавици - всички екстри.
И като се започне едно лудо разлистване на тая зелка в офиса ... Laughing

# 229
  • Бургас
А бе да си кажа аз, ама и синята рокля само я показаха като изблик на лудост. Мнение не ни исках, но много хора се изкажаха за съжаление твърде остро и нарушавайки бон тон-а на темата, а имено той ме привлече в темата.
Лионес не видях за съжаление, но видях Дез и MagniМ, прекрасни сте. Къде изчезна Босилка?

# 230
Dez, Reunion, Angel_wing и Sprinkles благодаря за хубавите думи и подкрепата момичета, нещо в повече ми дойде към момента "злобата" , и затова махнах снимката.

# 231
Червенокоске хич да не ти дреме,слаба и висока ми изглеждаш,можеш да обичаш всичко. Не видях драма в снимките ама не ми се влиза в спор че понякога губя добрия тон пък съм решила че ще съм по толерантна.

# 232
Червенокоске хич да не ти дреме,слаба и висока ми изглеждаш,можеш да обичаш всичко. Не видях драма в снимките ама не ми се влиза в спор че понякога губя добрия тон пък съм решила че ще съм по толерантна.
Naomi79 драма няма, просто се издразних , ще ми мине, споко. Няма да влизаме в излишна полемика, няма смисъл, да се спами темата. Такива "клъцни -срежи дами" винаги е имало и ще има, но нейсе, няма значение. Та, за висока, висока съм, за слаба не бих казала, но не ми е проблем, ама никакъв. И да, определено си нося каквото ми харесва, правя си "патешки човки" , гримирам се силно и не ми дреме много,много. Но и аз като всеки човек си имам своите слаби моменти и понякога реагирам импулсивно според обзелата ме емоция на момента. / случая със свалянето на снимката/

# 233
Lioness77, твоите снимки винаги излъчват супер енергия.

Цитат
Спокойно, безупречен е Joy .
- Ааа, без снимков материал  - не вярваме Simple Smile. Иначе сме  спокойни.

# 234
  • В полите на Пирин планина
Lioness77, на мен винаги ми е правило добро впечатление силното ти присъствие. Хубави комбинации беше показала.

# 235
Изпуснала съм драмите в последните страници, но и аз да кажа, че от Лъвицата винаги струи енергия и позитивизъм (когато съм ѝ виждала снимки), а пък той стила до голяма степен идва и от вътрешната енергия.
Моля ви и аз да не триете снимки, всички изглеждате от нормално до страхотно и сте радост за душата.

# 236
Lioness77, твоите снимки винаги излъчват супер енергия.

Цитат
Спокойно, безупречен е Joy .
- Ааа, без снимков материал  - не вярваме Simple Smile. Иначе сме  спокойни.

Най-обичам без доказателства да "вярвам"..)

# 237
Всъщност мацки прави сте, защо си изтрих снимката, не беше правилно от моя страна/нали уж не ми дреме Grinning / Ооооо пак ще ви я кача, и да добавя - с прости пуловерчета и дънки съм, защото балните рокли с голия гръб, шапките и ръкавиците съм ги прибрала за по-добри времена, когато отмине пандемията. А и в офиса няма да ми е много удобно -  за работа де.  А и да, правя муцки, защото ми харесва и не ми пука от зрялата ми възраст. А сериозните и достопочтени дами , на които моят стил им идва твърде обикновен, пошъл и цветен , моля отминете. Не винаги да "захапеш" човек е признак на добро възпитание и стил !

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 11:43 от Lioness77

# 238
Ехааа какви хубави пулевери. И аз съм униформена с дънки, но уви не мога да избягам от черното, защото е задължително. Sad

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 08:37 от MagniМ

# 239
  • София
Не е хубаво и да отговаряш на лошото с лошо.
Преди време бях писала, че искам да те видя без нацупените устни. Ти не се показа.
Все още искам да видя такава снимка, но явно няма да се случи.

Останалото ще запазя за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт