Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 046
  • 827
  •   1
Отговори
# 330

Аз не нося ленти, но ти много приличаш на момичето от първата снимка - чертите са същите. Намери си подобна съчетана с шал и ще ти отива.

# 331
Не знам, на мен не ми изглежда добре. Платото е дълго, оувърсайз, два вида шарка, тоест е главен акцент във визията. Сякаш ми се струва, че ако сложа и цвят и ще стане тюрлю гювеч.

# 332
Имам няколко ленти и ги нося от години. Много практично освен за маските, разбира се. Топлещ аксесоар.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 18:44 от pepa57

# 333
Агенте, аз съм по-склонна да му кажа еклектика на това Simple Smile
Повече гафове има, отколкото баланс в тая област, но мен си ме влече.
В моята глава "фюжън" и "еклектика" са взаимнозаменяеми, но съм абсолютно съгласна с теб, че "еклектика" е далече по-употребяваното понятие в този контекст, който коментираме!

Разбира се, че влече! И още как! Grinning

# 334
  • Бургас
Аз си оплетох лента от по-тънка прежда и ми харесва да я нося я като диадема.Нещо подобно, но не я направих чак толкова широка.

Първо си направих такъв модел, но горния ми харесва повече как стои.

# 335
  • Mediterraneo
Не ми харесват никакви подобни ленти. Приемам ги само за поход в планината, особено пък тези дебелите.

# 336
Не ми харесват никакви подобни ленти. Приемам ги само за поход в планината, особено пък тези дебелите.
И аз не ги възприемам нещо, особено плетените. Сякаш не се сещам досега да съм виждала жена с такъв тип ленти и да не ми е изглеждало някак страно. Като първата, показана от Галчудо, нося понякога на плажа, за да не ми пада коса на лицето. Като се погледна с лента и диадема, сякаш изглеждам инфантилно и някак неадекватно в моите очи. Иначе тюрбани харесвам много.

# 337
  • София
За съжаление така и не се научих да ползвам като аксесоари шалове и аксесоари за коса. Много харесвам шалове на други жени, но аз лично не се сещам да ги слагам, предпочитам бижута на тяхно място. Шапки, ленти, аксесоари за коса - изобщо не характерни за стила ми.

# 338
Аз харесвам и шалове и зимни ленти, и диадеми харесвам, обаче на мен все ми стягат на главата т.н.

Клер, колко сме различни хората. Аз не понасям почти  никакви бижута по себе си. Единствено някакви малки обеци носех, сега и тях съм свалила...

# 339
Диадеми слагам само за закачка в случай свързан с тоалета, или лятото на плажа Simple Smile
Скрит текст:
От предишния период с драстично скъсяване на косата
Някакъв повод с музика от 50те - 60те...

и плажна
Зимна лента не ползвам, слагам шапка ако ми е студено, да ми топли не само ушите... Всякакви шапки ми стоят добре, а косата ми не се сплесква... странно, но не откривам снимки Rolling Eyes
Показаната от Босилка плетена лента като плитка си я представям с чуплива коса, носена като на първата снимка... или с нейната "рокерска" прическа Simple Smile

# 340
pеneva, много си красива. С малко ретро и класическо женствено излъчване. Отиват ти и ленти.

# 341
Диадеми и ленти не ползвам, не ми харесват, особено лентите. Виж, бижута обожавам, не евтини дрънкулки де.

# 342
Стрийт стайла в такъв вид е много, много голям тренд и никъде няма да ходи в скоро време. Рокстар поздравявам за опита Simple Smile
Хубавите кецове и маратонки за рокля не са никак евтини, дай боже това да са цените, които "бедните" могат да си позволят.

Ейнджъл - чудесно изглеждаш, да сте живи и здрави и много щастливи.

# 343
  • В градината...
От години пиша в едни и същи теми, но се оказа, че вече никой не пише в "бъдещи мами над 35"  Wink
Та, почти нямам какво да кажа по тази тема, защото съм една депресирана самутеста лелка /явно вече/, но ми се ще ей така, да пробвам. Може да ми повдигне духа.

# 344
  • Виена
Пенева, може ли да споделиш кэде е направена първата снимка

Общи условия

Активация на акаунт