Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 998
  • 827
  •   1
Отговори
# 390
Гардеробът ми в голямата си част се състои от черно, бяло, сиво, и пепел от рози. Имам и цветни рокли за пролет-лято, но общо взето нося посочените цветове, с някакъв акцент- аксесоар.

Други цветове или цветни принтове са изключение. Има цветове, които изобщо не нося. (Нося червена чанта и шапка например, но дреха не.) Косата ми е с цвят тъмен шоколад, но след фризьор. Сега пак съм с моето си кафяво, и чакам финала на карантината, за да се приведа във вид. Правят ми "прелив", не е боя. Не знам как се казва.

Сега заради карамелените палта и бежови шлиферчета ще ми трябват и други обувки и ботуши, може би, но не е задължително. Май си търся повод. Stuck Out Tongue
Като се замисля, нямам нужда от гардеробни попълнения. Или поне не изпитвам неистово желание към определен артикул.

# 391
  • Mediterraneo
Или поне не изпитвам неистово желание към определен артикул.

Аз тъкмо потуша едно такова неистово желание( с покупка най- често), то ми изникне друго.
Последно света обърнах да си търся бели маратонки, кожени, чисто бели, с еди- каква си подметка, до еди- кобко си пари. Успях. Онзи ден обух едни кожени обувки, които са ми като втора кожа по крака, адски удобно нещо. Но вече са стари и трябва да ги пенсионирам( май). И реших, че ще търся същите. Вече е неистово желанието Simple Smile

# 392
Тарталета, всъщност, отдавна съм решила да си взема жълти кецове, а с твоите ми го напомни. Satisfied
Сега обаче в този сняг ще мирувам. До лятото има време.
Супер слънчеви и весели са, и далеч от лицето ми, че с жълто не съм идеална.
(Ще ви пусна едно цветно изключение от морето, ако го изровя.)

Честити бели маратонки!

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 18:24 от Dez

# 393
Удари ме в сърцето с последните кадри Агент!!
Mmmm, и моето кърви - след снощната снежна буря в средата на която карах със летните гуми и малката кола на ММ и умрях от ужас утре чакаме да ни удари -15С по термометър и -25С++ като усещане заради океанския вятър.

Отивам да си извадя Уговете и сноуборд гащите - апропо вторите са чудно немско качество, купувани преди 15+ години, показвам!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 03:51 от Agent Provocateur

# 394
  • В градината...
Имах една възрастна позната, която като ме видеше зиме и есен, много ми се радваше. Казваше, че много цветно се обличам, за разлика от повечето хора. А уж гледам да съм консервативна /според професията/ и се представям като такава.
Както писах, много обичам вторите употреби и съкровищата, които крият.
За трикотажните рокли. Не съм ама никак слаба, но си ги нося, удобни са ми, особено лятото.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 15:37 от perunika

# 395
  • Sofia
По разните цветотипни карти би трябвало да ми отиват топли цветове,  но аз точно с тях не се харесвам, дават ми уморен вид . Цялата есенна гама отбягвам - жълто, охра, каки, кафяво,  керемидено, масленозелено... И бежово не ми отива , слива се с тена ми, затова само далеч от лицето. При обувките не е дефект, а оптически ефект на издължаване на краката,  не че имам особено нужда.
Нося студени, ярки и пастелни цветове . Намирам, че ми отиват кралско синьо, бордо, малиново, лилаво, черно, снежно бяло. Летният ми гардероб е основно синьо-зелено- тюркоазен.

# 396
  • София
Много харесвам черно. Имам доста неща, но като цяло гардероба ми е доста цветен. Не купувам много, но повечето неща нося с години и са се натрупали. Имам необличани от миналата година дрехи. Не са за ХО. Лошото е, че може и да не се натъпча в тях с килцата, които сложих.

# 397
Удари ме в сърцето с последните кадри Агент!!
Mmmm, и моето кърви - след снощната снежна буря в средата на която карах със летните гуми и малката кола на ММ и умрях от ужас утре чакаме да ни удари -15С по термометър и -25С++ като усещане заради океанския вятър.

Отивам да си извадя Уговете и сноуборд гащите - апропо вторите са чудно немско качество, купувани преди 15+ години,
Разбирам те на 100%.
При нас след снежната буря със силни ветрове за 4 дни се е закотвила температурара на -39 градуса с ярко слънце и не мърда.
Уж утре ще отпусне до -25 и ще излезем малко навън.

Уговете не стават за тук, освен за есента или несъществуващата пролет, но много ги харесвам.

Както и черното, което на мен лично смятам, че ми отива и руса и кестенява като съм.

# 398
  • Sofia
Yummy Mommy, къде живееш на -39°? Scream

# 399
Керън, в Канада.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 22:09 от Анонимен

# 400
Брррр - че то при нас направо топло с някакви -5С.

Носила съм и нося всякакви цветове през годините. Сега май предпочитам по меките нюанси. Обичам бяло и съчетания с него.
Цвят, който не ми отива - оранжев в никой нюанс и зелен в повечето.

# 401
Момичета ,офропик ,но някоя от вас ползва ли биоидентичен прогестерон?

# 402
  • Бургас
Мазала съм на гърдите във връзка с мастопатия.Иначе съм поставяла и инжекцион, във връзка с ин витро цикли, но не съм сигурна дали се води биоидентичен. Като цяло си имам проблем с него и по-скоро с доминантен естроген и се боря със зъби и нокти за баланс, който трудно се постига, иска се адска психика и стриктна диета, спорт, добавки и пак имам периоди, усещам се, когато изтървам баланса. При мен е генетично заложено и наследствено този дисбаланс и е тегава работа.

# 403
Момичета ,офропик ,но някоя от вас ползва ли биоидентичен прогестерон?
Хайде да не обръщаме тази тема в "Женско здраве", моля! Да, на 40+ сме. Да, в период на пременопауза сме (преди, в началото, напреднала...)... Да, имаме си грижи (някои) свързани с този период... Но си има тема за това, а тук обсъждаме стил.
Нека се поддържаме свежи, стилни и красиви Hug и да си говорим за комбинации на цветове, стилове, материи... а не на добавки и лекарства, моля Hands V

# 404
Пенева нито съм в период на менопауза ,нито имам грижи свързани с какъвто и да е период! Айде давай го по спокич ! 😜
Междудругото назидателният тон е свързан с хормоналният дисбаланс! 🙄

Общи условия

Активация на акаунт