Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 997
  • 827
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз пък съм като Филип Тотю. Скубя и няма край. Сега не съм ходила от 3 месеца и сама поскубвам, но спешно се налагат мерки.

# 421
Прекрасни сте всички. И моите вежди са тънки. Но и никога не съм имала желание да са дебели и да съм в крак с модните тенденции. Според мене по-дебелите вежди си изискват и определена цялостна визия, която нямам.
По отношение на цветовете- нося едни и същи. Зелено и синьо във всякакви нюанси. Кафяво и черно. Напоследък и бяло, защото се боядисах черна и се чудя на тази коса какво да сложа. А от черното трудно можеш да се отървеш.
Днес пак съм в нюанс на зеленото, с пуловерче:smiles: и дънки.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 09:16 от Amanda.D

# 422
  • В градината...
Това Меко лято ми хареса. Моите цветове.
Не може да се категоризира така - отива ми сиво, бяло, синьо, не ми отива жълто и т.н. Понякога е нужно да се мръдне с един нюанс и нещо започва да ти отива или обратно. Във Фиола дрехите са подредени по цветове, преливат. Вземала съм блузи в различни цветове и нюансите им и съм се изумявала колко близки цветове ми стоят по различен начин (сравнени по едно и също време и под една светлина). И как, ако съм си мислела, че нещо ми отива, то се оказва не съвсем така.

# 423
  • Велико Търново
Прекрасна си, Аманда!
Още помня първите ти снимки след като влезе във форма/в темата за домашните тренировки те видях/.
Ето ме и мен от онзи ден.Червилото беше точно за 10 минути сложено, като отидох на работа го изтрих.
Скрит текст:
А идея нямам защо изглеждам с акнеични скули...Веждите са тънки, но това е положението.

# 424
  • София
Моите вежди са натурално хубави. Даже един път тук ме обвиниха в измама.
Дъщеря ми има като моите, но ги прави в салон.

# 425
  • Велико Търново
Страхотни са ти веждите и на само те, това за обвиненията ми се случва често, но за устните.

# 426
А, това за устните ми е любимо..))
Като малка ми се подиграваха за тях, сега като е “модно” - все ме питат какво и защо се бода..))

# 427
  • Велико Търново
А, това за устните ми е любимо..))
Като малка ми се подиграваха за тях, сега като е “модно” - все ме питат какво и защо се бода..))

С моята ужасна памет и това си спомням в темата за компроматите, чак им вади снимки от детството си....Толкова ми е нисък вече прага на търпимост за глупости, че най-приятната компания се оказа мъжа ми и двете ми деца.Срещите с приятелки съм ги ограничила до 3-4 такива, които сами близки от 30+ години.

# 428
  • София
Харесаха ми на Змия, на Сийка и на Ендж устните. Искам и аз, ама няма. Мен само за бюста са ме питали къде е правен. Казах във Варна 1975🤣 сега гравитацията започна да се усеща.

# 429
Стрина Калина, какво правиш в тази тема бе момиче, та ти изглеждаш като на 20, даже и по-малко!? Heart Eyes
Прекрасно, нежно и красиво момиче си!

Cherry^Blossom, точно такава е и моята прическа с тая разлика, че съм тъмно-руса.Ако е за вида причска, мисля, че монго ще ти отива на формата на лицето. За черното, малко съм скептична. Или ако е черно, то поне в по-топъл нюанс си те представям.
След първото затваряне, в момента, в който отвориха фризьорските  салони, отидох и се подстригах. Цял живот съм била с бретон , зор видях докато го пусна, но ефекта беше -- уау ! Освен, че смъкна поне 10 год ., прическата  ми бе одобрена от всички близки и познати, а най-важното е, че и аз се харесвам.

Като цветотип  съм "есен", с жълт подтон  на кожата и тъмно-кафяви очи. Отиват ми всички топли цветове. Избягвам лилаво във всичките му нюанси, изглеждам като болна когато е до лицето. Бежовото също държа далеч от лицето или слагам по-пъстър шал в същатата цветова гама, но в по-наситени  цветове. Другият ми трик е по-цветен грим и по-ярко червило, иначе изглеждам бледа и безлична.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 16:31 от Sysly

# 430
Много сте хубави всички!! Hug

Стринче Калинче, кажи ми само колко си висока и кг, ако не е нахално, идеалните пропорции си за мен... Grinning

Агентче, а тези предполагам са и водонепропускливи?

# 431
....Толкова ми е нисък вече прага на търпимост за глупости, че най-приятната компания се оказа мъжа ми и двете ми деца. Срещите с приятелки съм ги ограничила до 3-4 такива, които сами близки от 30+ години.
Същото! Сиска, мислех си вчера, че нещо не те виждам в темата.

Стрина Калина – огнена мацка, съвсем си отговаря на постовете! И мен ми се струваш да нямаш 40, Стринче. Flowers Hibiscus

Cherry^Blossom, много си фина и шик, аз не бих променяла цвета в тази синя посока (груб ми е много този оттенък), може би към шоколадово. Разкошна прическа!

Веждите абсолютно нищо не правя, имам късмет да са точно на дебелина и форма. Само сресвам и оформям с четка. Ако реша, че съм с по-силни цветове дрехи, грим, напудрям леко с кафяви сенки в тон с косата. В последните години си накупих разни моливи за вежди, вакси, спирали нам кво, но то е повече от шопинг мания, отколкото с цел. Ползвам ги рядко.

Цветове не се ограничавам според цветотипа си. Представям си го в главата, обличам, пробвам, ако ми изглежда добре, нося. Всички цветове до един. Имах преди години един "бабешки" период – луда бях по кафяво и беж. Носех предимно и то в монохромни комбинации.

# 432
  • София
Здравейте,
Следя темата с голям интерес и много ви харесвам. Сега влизам с един въпрос: бихте ли носили това?https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/dresses-and-jumpsuits/long-denim-jumpsuit_53095732.html?c=TO
За протокола: на 50 г. съм и не съм слаба. Ако поръчам ще е размер S (от секцията за по-пищни дами). Харесва ми, но има много но...
Нещо не се справих с линка.

# 433
  • София
По описанието виждам, че е дънков гащеризон, а аз умирам за гащеризони.

# 434
Момичета мили, благодаря ви за комплиментите! 🌺 В темата видях прекрасни жени - поддържани, грижещи се за себе си и с чуден стил на обличане.
Да не правя чаршафи с вмъкнати цитати, ще отговоря на въпросите ви без да ви споменавам. Веждите не са мои, микроблейдинг са, а имах вежди на хайдутин, обаче ги съсипах от скубане. На 36 съм, затова се настаних при вас, че съм близо до 40 - те вече. Някой пита за ръст и килограми - 165 см/47 кг.

Общи условия

Активация на акаунт