Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 433
  • 827
  •   1
Отговори
# 525
  • София
gabiplus, мисля, че спокойно може да си носиш черното, стига да не ти е омръзнало. Но ако решиш да смениш, може би шоколад или някакъв друг кестеняв нюанс.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 17:10 от Клер

# 526
  • София
Ако бяхте на мое място- с какво щяхте да замените 20 годишното черно? Simple Smile
Някакви червени нюанси?
Руса съм била веднъж много назад във времето и хич не ми отиваше. Един мой приятел в изблик на откровение веднъж ми каза: "Направо си грозна руса. Я пак се боядисай черна..." Simple Smile

Краят на черната ера идва, въпросът е какво да правя след това, когато вече няма да развявам гарванови гриви.... Simple Smile

Червено в никакъв случай.
Тъмно русо или кестеняво.

# 527
  • София
Ако бяхте на мое място- с какво щяхте да замените 20 годишното черно? Simple Smile
Някакви червени нюанси?
Руса съм била веднъж много назад във времето и хич не ми отиваше. Един мой приятел в изблик на откровение веднъж ми каза: "Направо си грозна руса. Я пак се боядисай черна..." Simple Smile

Краят на черната ера идва, въпросът е какво да правя след това, когато вече няма да развявам гарванови гриви.... Simple Smile

Червено в никакъв случай.
Тъмно русо или кестеняво.

Естественият цвят на косата ми е стандартно кестеняв. Навремето го смятах за скучен, масов и много никакъв, затова и станах черна. Каква ирония само, а? Simple Smile

# 528
На мен черно не ми ходи.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:32 от Анонимен

# 529
Някакви червени нюанси?

На мен ми хареса на снимката с черна коса. Имаш чисто лице с мек овал и черното ти отива. Нито ти придава изморен вид, нито ти изостря чертите и почертава несъвършенствата. Ако наистина държиш да го смениш, избери нещо близко до  естественият ти цвят или кафяво, но в студената гама, да не червенее.

# 530
По веждите на gabiplus, които се вижда, че са по-светли, съдя за естествения цвят, който ми изглежда много хубав със студен нюанс или така нареченото пепеляво тъмно русо. Мисля, че много свежо ще ти стоят кестеняви цветове, но със студен подтон.

Ями, много красиви коси и двете имате с детето!

# 531
Благодаря.

За мен лично ( не ангажирам никого с това субективно мнение) черното и махагоновото червено са толкова масови в Бг, че са ми свързани с възрастни жени и старомодни тенденции.

# 532
Днес стават точно 13 месеца, откакто не се боядисвам. За 30 години минах през всички нюанси, без черно. Писна ми адски. Като излезе модата на сребърните коси, веднагически я одобрих.
С риск да ви шокирам. На всеки 20 дни слагам за 10 мин.виолетов шампоан, да неутрализира пожълтяването.

Най-накрая имам студен цвят, за който цял живот мечтаех Joy

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 17:40 от pepa57

# 533
Ето я моята любим цвят коса-  русо и карамел рижаво.
Дъщеря ми е със същия цвят на косата, само дето изсветлява до русо на връхчетата
Скрит текст:
Аз съм с кестенява, но с червенееща коса... и каквото и да сложа, винаги избива леко червено. С години ползвам "златен кестен" или "ice chocolate"... сега съм с "кестен" на Олиа, не ми червенее. Била съм и червена, но това е един друг период Wink
Много ме дразнят много белите корени, че расте бързо, но...

# 534
Чудесна е косата на дъщеря ти, Пенева.
На моята е по- тъмна, но изсветлява леко през слънцето, само където аз мразя слънцето и жегите и се крия на сянка, че и тя с мен напоследък.

И моята е червенееща, но според фризьорката ми балканските жени масово имат червен подтон в косите си и трудно стават руси и все е с много интервенции.
 А западно- европейките го нямат и лесно стават светли, без рижавеенето.

Аз принципно обожавам рижави хора и са ми слабост и използвам естественото рижаво в косата си когато я правя на руси кичури.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 17:50 от Анонимен

# 535
  • Sofia
Аз махам черно като мина на безамонячна боя. За година-две, зависи от дължината, перманентно черното израства и отрязват, а новото се отмива за месец и оставам с естествен кестеняв цвят.
Нося тъмнокестеняво, което изглежда като естествено черно, без сини и гарванови нюанси. Естествения ми цвят на слънце избелява до жълтеникавочервен оттенък, който никак не харесвам. Не мисля,  че ме състарява тъмната коса, но може и да се заблуждавам. Heart Eyes
Не можах да видя снимките на Габи .

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:12 от Karen

# 536
  • някъде под слънцето...
Някакви червени нюанси?

Разбирам те напълно.
Няма русо  или кестеняво , което да ми отива.
Най добре ми стоят тъмните цветове.
Моето предложение е тъмно с лилавеещ нюанс.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:14 от sl

# 537
Sl, не го сменяй този цвят, много твой ми изглежда.

# 538
  • някъде под слънцето...
Благодаря Heart
За сега няма изгледи, докато го улуча, доста експерименти бяха.

# 539
  • Бургас
Аз махам черно като мина на безамонячна боя. За година-две, зависи от дължината, перманентно черно израства и отрязват, а новото се отмива за месец и оставам с естествен кестеняв цвят.
Tова е вероятно на-щадящет подход, само че моята коса е доста дълга и определено 1-2 години няма да са достатъчни, пък драстично да я орежа май не ми се ще. Не че тръгнах да сменям цвета де, ама ми хареса предложението.

Общи условия

Активация на акаунт