Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 419
  • 827
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Благодаря Heart
За сега няма изгледи, докато го улуча, доста експерименти бяха.
Може ли номер на боя или как е описан цветът? И аз напоследък се чудя за нещо такова, но съм с жълт подтон на кожата и се колебая. Мислех си за  светло кафяво интензивно виолетово?

# 541
  • Canada
Честно казано не разбирам предразсъдъците към черните коси, или към сивите. Черното отива на много жени, с изключение може би на естествените блондинки, където контрастът черна коса/ руси вежди стои странно. Виж за червеното съм съгласна, че масово възрастни жени се боядисват така. Или много младите. 😁
Сивото изобщо не е "отвратително" даже беше тенденция доскоро за всякакви възрасти. В пинтерест е пълно с примери.
На мен цвят деним ми беше харесал ужасно много преди време, но си иска поддръжка, а не ми се занимава.

# 542
  • някъде под слънцето...
Благодаря Heart
За сега няма изгледи, докато го улуча, доста експерименти бяха.
Може ли номер на боя или как е описан цветът? И аз напоследък се чудя за нещо такова, но съм с жълт подтон на кожата и се колебая. Мислех си за  светло кафяво интензивно виолетово?
Смесвам тази боя

С този  син тонер на същата безамонячна серия.

Задължително с окислисетел 20  от същата серия.

Насищам цвета между боядисванията с оцветяващи маски.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:01 от sl

# 543
  • Mediterraneo
Днес стават точно 13 месеца, откакто не се боядисвам. За 30 години минах през всички нюанси, без черно. Писна ми адски. Като излезе модата на сребърните коси, веднагически я одобрих.

Пепе, супер е! Аз също много харесвам сребърните коси. Като се подстригах драстично, щях да я правя сива, но фризьорката ме разубеди заради обезцветяването, че ми е тъмна косата. Направо не искаше да се захваща със сваляне на толкова тона надолу. Ама един ден и аз ще я оставя като теб, когато му дойде времето. Отделно, че изобщо не понасям ходене по фризьори, това ми е едно от най- омразните неща.

# 544
  • Sofia
Оставам си тъмнокоса. Grinning

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:49 от Karen

# 545
Слага чар, Карен. Много си харизматична! Purple Heart

# 546
  • Mediterraneo
Нищо не ти слага отгоре, Карен, не я бутай!

# 547
Много красива Карен!
Пепа, на мен ми харесва сивото също..)

# 548
Аз също години наред бях черна ,сега минах на  5, но то пак си стои тъмно. Не бих минала на по светло, просто това е най- добрият контраст със зелените ми очи.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:42 от happy doc

# 549
Аз съм руса - по рождение в червеникаво русата гама. Била съм с черна коса за кратко, да видя как ще ми стои със сини очи /лещи/ - добре беше. После пак за кратко червенокоса. И после руса между №8 и №9 - в последните 15 години. Това е моят цвят, не го сменям, очите ми са кафяво -зелени.

Боядисвам също на 2 седмици - досадно е много, но ако пропусна виждам прошарени корени и никак не ми харесва.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:03 от Sweta

# 550
  • В градината...
Пепа, харесва ми твоя цвят.
Аз съм с лешникова коса и много лесно изсветлявам само с боя. Но правя кичури, за да не ми личат по-тъмните корени.

# 551
  • Бургас
Мисля, че никога няма да сменя черното с каквото и да било друго. Била съм и червена и руса/пепеляво/ и какао и омбре и какво ли не. Начесвам си крастата и пак стигам до извода - дълбоко черно и някакъв вид черта, къса, дълга според настроението/ Очите са ми много много тъмно кафеви към черни/. А тази година ще наклоня везните към 40 Simple Smile

Относно веждите - била съм и с много тънки, сега са си средно дебели. Косми да искаш обаче, макс на 2-3 седмици се стрижат, режат, скубят- черни, гъсти, можеш ги правиш каквото си щеш, но сама не ги пипам, че имам страшни изцепки.

Скрит текст:

Скрит текст:

След раждането и аз имам нежелано окосмяване по лицето и се чудя тез дни каквото да правя- не е много, но е упорито и само се скубя с таз пинсета, не е работа- или лазер епилация или домашно нещо уред тип фото ще взема, трябва да го реша тези дни и да я свърша тази работа преди лятото.

Записах си час при фризьор, ще я вдигам на високо каре, към боб и ще си плесна дълбокото черно пак, до сега бях със синьо-черно или студено черно.

Всъщност този цвят и прическа са ми много лесни за поддръжка. Като направя и едно кератиново изправяне. Винаги имам прическа и то приличноизглеждаща. Верно, че я мия по-често, но то така или иначе тренирам всяка вечер и се потя адски и ми е гадно след това, да не си измия косата. Не знам дали има друг с такъв проблем като мен, но е факт, че я мия на 2 дни тази коса.

От 15ти се връщам в офиса и съм много надъхана и щастлива, само да са здрави малчуганите.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 12:49 от Cherry^Blossom

# 552
Всички снимки изпуснах. Само Чери успях да хвана  Simple Smile Много ми харесваш без бретон.

Габи, имам приятелка - години се боядисваше черна. Омръзна й и реши да смени. Мина през всякакви кафяви, медени, че даже тъмно руси нюанси (както и период "петниста хиена"). На нея й стояха блудкави. Всички й казвахме да си сложи пак черното. Сега е ниво 3-4 и най-после прилича на себе си.

# 553
  • София
Пепа, има специален шампоан за бели коси. Самият шампоан е син на цвят, за да убива жълтото.
Моят мъж от години го ползва и бялото си е искрящо бяло. Цената му е между 40 и 50 лв.

# 554
Аз ако знам, че ако се острижа 0, после само сива коса ще ми расте - с кеф бих го направила. Ама ми е шарена още.

Общи условия

Активация на акаунт