Как преодолявате изневярата и последващата раздяла?

• 7 799
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
Искаш да кажеш, че вие двамата с него, въпросният господин, сте уговаряли какви въпроси да бъдат задавани на полиграфа?!

Да, първоначално ни приеха е нещо като кабинет заедно - аз, той и човекът, който задаваше въпросите. И започнахме да обсъждаме какво точно целя да разбера с теста, и аз не сметнах, че е много редно човекът, който ще бъде тестван, да знае въпросите, но те те подлагат на такъв разпит, че, повярвай ми, ако имаш грам съмнение в истинността на отговора си, ще се притесниш и ще се издъниш.
А и, както казах, отначало те питат ноторно известни въпроси, за да отчетат нормалните ти показатели.
И после започват. Единия въпрос, той отговаря “не”и те веднага му го задават в обратен словоред, той пак отговаря: “не”, задават втория и след това го питат: “излъгахте ли за първия въпрос”.
Когато излязохме той ми каза, че се притеснява от резултата, защото се бил притеснил от самият начин по който му задавали въпросите. Цялата процедура трае около час.

# 61
Значи, казваш авторке, че играч като него страшно се притеснил от полиграфа и резултата. А пък колко сълзи е пролял, милия, цяло море. Току виж е номиниран верно за Оскар тоз патологичен лъжец.
Аз още чета романа, до Яворов стигнах, ама не ми стана ясно как като ти "хакнат" телефона си оставаш същата парола, че да си ровичкат пак на воля?

# 62
Значи, казваш авторке, че играч като него страшно се притеснил от полиграфа и резултата. А пък колко сълзи е пролял, милия, цяло море. Току виж е номиниран верно за Оскар тоз патологичен лъжец.
Аз още чета романа, до Яворов стигнах, ама не ми стана ясно как като ти "хакнат" телефона си оставаш същата парола, че да си ровичкат пак на воля?
Той беше съвсем наясно, че аз съм нон-стоп вътре, през цялото време - фейсбук, инстаграм, навсякъде. Въпросът е, че имаше служебен лаптоп, до който нямах достъп.
Иначе, в последствие си осигурих същият достъп до телефона му, като неговия. Съвсем просто, логнах се със стария си айфон в неговия айклауд. Бек ъпнах всичко, ведно с приложенията. И си вървях с “неговия” и моя телефон навсякъде. Ето това го разбра едва вчера и избесня 🤔

# 63
  • Далечният изток
Той беше съвсем наясно, че аз съм нон-стоп вътре, през цялото време - фейсбук, инстаграм, навсякъде. Въпросът е, че имаше служебен лаптоп, до който нямах достъп.
Иначе, в последствие си осигурих същият достъп до телефона му, като неговия. Съвсем просто, логнах се със стария си айфон в неговия айклауд. Бек ъпнах всичко, ведно с приложенията. И си вървях с “неговия” и моя телефон навсякъде. Ето това го разбра едва вчера и избесня 🤔

Вчера?! Нали сте разделени?! Как вчера?

# 64
Ако всичко това е вярно, той не е читав хич, а ти определено имаш нужда от сериозна помощ. Професионална.

# 65

Вчера?!

Да, ние се разделихме окончателно в неделя (миналата). В понеделник се изнесох, той във вторник, за пореден път се издъни (въпреки, че се бяхме разделили вече, смятам, че ако наистина се беше променил нямаше да прибегне отново към тези жени, независимо дали аз съм в живота му или не).
От тогава го наблюдавам, като преждевременно, от яд, изтрих всички снимки в телефона му (през айклауд), а той имаше много скъпи за него снимки, изтрих всичките му разговори с жени и половината му снимки във фейсбук. За затритата информация разбра в сряда, четвъртък и ми направи скандал. Аз не му останах длъжна и започнах да го обиждам. Всичко приключи ужасно грозно и, може би, аз съм виновна за това.
А вчера, най-накрая, е асимилирал как имам достъп до цялата му информация.
Та, вече нямам...

# 66
  • Варна

Да, ние се разделихме окончателно в неделя (миналата). В понеделник се изнесох, той във вторник, за пореден път се издъни (въпреки, че се бяхме разделили вече, смятам, че ако наистина се беше променил нямаше да прибегне отново към тези жени, независимо дали аз съм в живота му или не).
От тогава го наблюдавам, като преждевременно, от яд, изтрих всички снимки в телефона му (през айклауд), а той имаше много скъпи за него снимки, изтрих всичките му разговори с жени и половината му снимки във фейсбук. За затритата информация разбра в сряда, четвъртък и ми направи скандал. Аз не му останах длъжна и започнах да го обиждам. Всичко приключи ужасно грозно и, може би, аз съм виновна за това.
А вчера, най-накрая, е асимилирал как имам достъп до цялата му информация.
Та, вече нямам...
[/quote]

Да не се правя на знаеща, че правото не ми е силната част, ама ми се върти нещо, че за тая работа и до съд може да се стигне и хич не ги вълнуват чувствата там. Ако греша да ме поправят знаещите, ама викам да те подсетя и за тази вероятност. То може и да е ялова работа, но ще ти създаде проблеми.

# 67
То и до убийства се стига. Много смело си играе с огъня.

# 68
  • Далечният изток

Да не се правя на знаеща, че правото не ми е силната част, ама ми се върти нещо, че за тая работа и до съд може да се стигне и хич не ги вълнуват чувствата там. Ако греша да ме поправят знаещите, ама викам да те подсетя и за тази вероятност. То може и да е ялова работа, но ще ти създаде проблеми.

Да, тайната на кореспонденцията.... И на мен ми се върти....

# 69

Да, тайната на кореспонденцията.... И на мен ми се върти....

Съд не... 🙂 Най-много да си пуснем взаимно по една жалба в полицията и да си извадим кирливите ризи 😒

# 70
Авторката нали юристка го раздава, изчела е все някога НПК. Но това триене може да ѝ затрие главата.

# 71
  • Варна
Съд не... 🙂 Най-много да си пуснем взаимно по една жалба в полицията и да си извадим кирливите ризи 😒
[/quote]

Ъъъ, ти от какво ще се жалнеш в полицията? Изневярата ли?
Иначе племенницата, която ми е съветника по правните въпроси казва, че вероятно няма да те осъди, но има 2 члена, по които ще ти стъжни живота, ако е адвокат на бившия ти.

Вярно бее, ти си юрист, хм би било интересно... ама това пък е грозно от моя страна, ама че съм сеирджийка

# 72

Ъъъ, ти от какво ще се жалнеш в полицията? Изневярата ли?
Иначе племенницата, която ми е съветника по правните въпроси казва, че вероятно няма да те осъди, но има 2 члена, по които ще ти стъжни живота, ако е адвокат на бившия ти.

Вярно бее, ти си юрист, хм би било интересно... ама това пък е грозно от моя страна, ама че съм сеирджийка
[/quote]
Мисля, че гледате прекалено много филми.
Точно защото съм юрист го казвам. Няма да влизам в повече подробности, защото темата ми стана много професионална 🤔

# 73
E, с този ако не стане, все с някой ще го отнесеш, с това хищническо поведение.

# 74
Ех, момиче... Цялата тази работа е ужасна, не знам аз как бих реагирала. Била съм предавана, връщала съм се и резултатът беше подобен. Не ми изневери, но просто вече връзката беше счупена и не става ха нещата.
Не минава, честно казано. 5 години по-късно, и двамата сме семейни, но все още ми липсва присъствието му (не като гадже, а просто приятелско присъствие). Рядко е, но се случва.
Опитай се да излезеш гнева някъде другаде, не мисля, че постъпките ти са правилни и мисля, че след време и ти ще съжаляваш. Не го оправдавам, но в крайна сметка ти си отговорна са твоите постъпки. В моите очи той е наказан с този фетиш.
Остави го в миналото и продължавай напред. Не казвай на родителите ти, не ти трябва някой, който да разпалва яростта ти.

Общи условия

Активация на акаунт