Как преодолявате изневярата и последващата раздяла?

• 7 799
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Е, хайде сега. Мъж, който плаща цеееееели 1000 лева - не може ли да е влюбен?
Както казах, това е наркомания. И наркоманите, и хазартно пристрастените плачат, влюбват се, обичат, знаят какъв им е порока, трудно им е да го/се променят.
Имам предвид, че и баровците, какъвто уклон усещам във вашите думи към въпросния, също се влюбват, обичат.
Ма гьотере, да знаеш как реват като ги водят към детектора.....

# 46
  • София
Ами може от собствено безсилие да реват. Сигурен съм, че ако един наркоман го водиш към детектора и го питаш - От утре отричаш ли се от дрогата? Човекът ще "излъже" съвсем уверено детектора, защото наркоманът винаги е убеден и твърди, че днес е за последно и от утре спира, примерно.

Авторката, така и не каза - какви са били трите въпроса?

# 47
  • Далечният изток

Авторката, така и не каза - какви са били трите въпроса?

Да превърнем темата в роман....

# 48
Знаете ли, иска ми се да вярвам, че ме е обичал. Или може би, бях перфектната жена за пред хората, за пред семесйството му.
На скоро бях попаднала на публикация от т. Нар “Мис баба” във фейсбук, беше изобличила мъжа си, който беше кмет на някакво населено място. Беше го изтипосала в социалната мрежа, всичките му чатове и прочие. Накрая беше споделила, че го оставя на всичките тези жени, които ще си мислят, че е техен. Иска ми се и аз да успея да продължа напред. В момента съм му бясна, гневна и този яд, който се е събрал в мен ме кара да правя страшни неща: отговарям му, обиждам го, хакнах му профилите, изтрих му всичките снимки в телефона през айклауда. Това не съм аз. Това просто не съм аз.
Въпреки многобройните нападки, който отнесох, съм благодарна и осъзнавах, на още по-голямо основание, че имам нужда от помощ.
Моля, ако някой от Вас, би могъл да сподели читав психолог в София. Този, при който ходихме заедно с бившия ми, вече го “използва” само той и мисля, че няма да е особено редно да отида при нея.

# 49
Насочи се към подходяща специалност. Cyber crime или подобни. Имаш данни 😉

# 50
  • Далечният изток
Това не го правѝ, като тази мис някоя си.... Не падай толкова ниско.... Наистина продължи напред, трудно е, то по принцип лесно няма в този живот. Наистина работѝ върху тази ревност. Не отмъщавай. Продължѝ напред. /минах на ти, сори...Simple Smile/
Пак в тон с твоите цитати, ще цитирам и аз:
Отмъстителят е жалко, самотно създание, още по-нещастно от жертвата си. - Натаниел Хоторн

# 51
  • София
Крива ракета е авторката. Не отговаря на въпроси, за мен това е стара съфорумка, с опит тук. Определено си личи, че има "опит" в тоя форум Grinning
Да видим.

# 52
  • Варна
Тоя Ковид ли толкова побърка народа или аз отдавна съм излязла от употреба и не мога да съпреживея болката на хората. Най-обикновени житейски ситуации за преди 15 г. се превръщат в драми, та психолози, та чудо. Вярно, че всеки е раним по различному, ама чак толкова. Абе от една възраст нататък трябва да познаваш себе си и имаш изградена ценностна система - това може, това е недопустимо и действаш според тях.
1. Не приемам да ме лъжат за каквото и да е, или не приемам изневярата - значи няма 1, 2, 3 шанс.
2. Недопустимо е ровенето в чуждото лично пространство - не ровиш в телефона, не триеш снимки.
Боли, не боли така се действа, режеш до живо, няма защо да се удължава агонията.
(Идиотът не коментираме - няма да му меля, че хойка, обаче да си каже на жената до него какъв е. Играта с открити карти може и да му върже).

# 53
Виждам, че Ви е доста интересно за полиграфа, затова Ви изпращам текста на писмото, което получих като отговор на следващия ден.
След текста има приложена снимка на нещо като таблица - кардиограма? Нещо такова. Простете невежеството ми в тази област. Иначе, ей го дей:

Днес 09.05.2020г. в г.София, ул.....беше извършено полифизиографско изследване на лицето ......... във връзка с доказване на твърдения.
Лицето отговаря на следните релевантни въпроси по темата
2.
?
 1. След обещанието ви на ......., имахте ли чатове с други жени
 ОТГОВОР НЕ
 за които тя не знае ?
 Имате ли профили в социалните мрежи за които не знае ....
 ОТГОВОР НЕ
 3.От средата на март и до днес, изневерявахте ли на ....
ОТГОВОР НЕ
 Лицето ..... се подложи доброволно по своя воля и желание. .....видимо не беше под влияние на алкохол или други опиятия.
По време на разпита беше използван полиграф изработен в Израел от Др. Елдад Васерман по поръчка на фирма .... и софтуер изработен специфично за устройството.
Разпита извърши служител на фирма .....,като резултата от психофизиологичното изследване беше консултиран със Др.Елдад Васерман - завършил професионална подготовка по специалност "Психофизиологические исследования с применением полиграфа при проведении судебных экспертиз. Точността на изследването по международна статистика клони към над 98.7%.
 Според психофизиологичната реакция на лицето ....., отговорите на релевантни въпроси бяха искрени. Лицето ....издържа теста при всички релевантни въпроси.
Полиграмите от проведения разпит бяха анализирани от експерт психофизиолог Елдад Васерман, консултант във фирма ....., който подтвърждава извършения тест както и гореупоменатия резултат от него.

Детектор на лъжата - ПОЛИГРАФ, гр София, ул ....

# 54
Ако историята ти е истинска, то на мен ми става много тъжно за теб. Confused

Добре е, че си търсиш психолог, за да работиш над травмата и събраният гняв!

Най-добрата стратегия за справяне с подобна раздяла според мен е просто да се откъснеш от социални медии и въобще да не отговаряш на какъвто и да е опит за контакт/провокация. Колкото повече се вкарваш в ситуацията, по-трудно става да контролираш емоциите си и да можеш да погледнеш на нещата и себе си отстрани.
 Моят съвет би бил в последствие да изследваш и защо си приела този мъж обратно в живота си няколко пъти - моя позната попадаща на токсични връзки намери доста отговори в "Жените, които обичат твърде много".

# 55
Виждам, че Ви е доста интересно за полиграфа, затова Ви изпращам текста на писмото, което получих като отговор на следващия ден.
След текста има приложена снимка на нещо като таблица - кардиограма? Нещо такова. Простете невежеството ми в тази област. Иначе, ей го дей:

Днес 09.05.2020г. в г.София, ул.....беше извършено полифизиографско изследване на лицето ......... във връзка с доказване на твърдения.
Лицето отговаря на следните релевантни въпроси по темата
2.
?
 1. След обещанието ви на ......., имахте ли чатове с други жени
 ОТГОВОР НЕ
 за които тя не знае ?
 Имате ли профили в социалните мрежи за които не знае ....
 ОТГОВОР НЕ
 3.От средата на март и до днес, изневерявахте ли на ....
ОТГОВОР НЕ
 Лицето ..... се подложи доброволно по своя воля и желание. .....видимо не беше под влияние на алкохол или други опиятия.
По време на разпита беше използван полиграф изработен в Израел от Др. Елдад Васерман по поръчка на фирма .... и софтуер изработен специфично за устройството.
Разпита извърши служител на фирма .....,като резултата от психофизиологичното изследване беше консултиран със Др.Елдад Васерман - завършил професионална подготовка по специалност "Психофизиологические исследования с применением полиграфа при проведении судебных экспертиз. Точността на изследването по международна статистика клони към над 98.7%.
 Според психофизиологичната реакция на лицето ....., отговорите на релевантни въпроси бяха искрени. Лицето ....издържа теста при всички релевантни въпроси.
Полиграмите от проведения разпит бяха анализирани от експерт психофизиолог Елдад Васерман, консултант във фирма ....., който подтвърждава извършения тест както и гореупоменатия резултат от него.

Детектор на лъжата - ПОЛИГРАФ, гр София, ул ....
Да, сега вече виждам, че е истина. Ами, какво да ви посъветвам не знам. Но пък е много готино, че не ви е изневерявал и не ви е лъгал, което е супер.

# 56
  • Далечният изток
Сега се сещам за едно журналистическо разследване, мисля беше по Нова, че само нея гледам. Та тези частни полиграфи нещо май не са много читави.... Мхмммм.

# 57
Така е. Има доста спорове относно достоверността на резултата, но в крайна сметка, не го изпращах на бесилото, ако се издъни. А и, този тест беше направен месец и половина, може би по-малко, след като го хванах за последно. Ако си спомняте, точно тогава (около март- април) ни затвориха заради пандемията и бяхме постоянно заедно. Фактически той нямаше кога да ми изневери. Не случайно въпросите са зададени, забележете има ли профили, за които не знам? А когато казахме, че искаме да разберем за изневяра, изначално човекът каза, че ще пита “изневерявал ли сте на ...”, но той не се съгласи, защото ми е изневерявал и за да го обвържем с някакъв срок въпросът беше дали ми е изневерявал след като ми даде обещание...
А той обеща непосредствено след като ми изневери, кле се в родителите си, абе страшно беше...
знаете ли, успокоих се, още когато склони да отидем на тест с полиграф. Мислех си, човек, който ме лъже, не би се съгласил да се подложи на това.
Но беше неприятно наистина.

# 58
Егати любовта с детектори на лъжата. Какви ли технологии ще вкарват тепърва новите поколения?!
Абсолютно несмилаемо ми е поведението на авторката. Голяма обсесия, бая работа му се отваря на психолога.

# 59
  • Далечният изток
Искаш да кажеш, че вие двамата с него, въпросният господин, сте уговаряли какви въпроси да бъдат задавани на полиграфа?!

Общи условия

Активация на акаунт