ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Мен днес кантарът ме зарадва и съм се приближила с килограм към целта. 🙃 Обаче пък от 3 дни ме мъчат киселини и се опитвам да рязбера от какво точно. Главен заподозрян са ми овесените трици за момента🤨

# 76
Ще си позволя да задам един от забранените въпроси - какъв е опита ви със слабителните чайове? Рискове, време на действие?
Не търся хапче за вълшебно отслабване и не говорим за дългосрочна употреба. Искам за една седмица да разчистя всичко и да знам, че съм останала само на мускул и сланина.
Яйченият фаст ми свърши добра работа лятото, но втория опит без кардио, не даде резултат, а сега залата по спининг е затворена.

# 77

Ето този пия аз понякога. Не с цел отслабване, а понеже имам проблеми с ходенето по голяма нужда. Ако сложиш две пакетчета и го изпиеш на гладно си е изживяване 😀
Започва да действа между 3 и 8 часа след приема му. Но прочиства невероятно добре. Не е особено приятно обаче, но после ти е леко на корема.

# 78
То това им е действието на тези чайове. За отслабнал с чай без ограничаване на храната не съм чула.

# 79
Моя колежка правеше пролетта прочистване с английска сол и беше доволна.  Не съм наясно като цяло как се прави, в нета трябва да има инфо.
Момичета, а вие на кое повече вярвате на чичко сантиметър или на кантара. Попадам на различни мнения. Хубава и вкусна вечер!!!

# 80

Момичета, а вие на кое повече вярвате на чичко сантиметър или на кантара. Попадам на различни мнения. Хубава и вкусна вечер!!!

Aх, как навреме дойде този въпрос! Smiley

Подреждах си шкафовете до преди малко, и намерих календар бележник от 2017.  На 13.01. съм записала мерките си, а година по-късно съм допълнила, като се оказва, че съм на същите килограми, но -4см от ханша,  и -5см от хълбоците (паласките).
Сега съм на същите килограми, но с още минуси!
Тогава (януари 2018) минах на размер по-малки дрехи- XS, и дънки 34, а килограмите бяха същите.
Сега имам още -1см от прасеца, -2см над колянна обиколка, -1см от ханша. Като тогава нямах такива ръце, рамене, и гръб. Предно бедро да не говорим. Тренировките си казват думата.

Така че за мен твърдо: сантиметърът е по-важен. Не е голо пост-маратонско йо-йо моето. Качвам си мускул като пич със зимните силови.
Доволна съм.

Тегля се всяка сутрин на гладно. Кантарът също ми е важен. Имам да махам 3см от бедрата и 5см от талия. Не знам колко килограма са. Колкото- толкова.

# 81
За себе си съм забелязала, че +/- 1 см от талия отговаря на 1 кг.
И двете са ми важни. Но ако кантара покаже +1, пък мерките същите или леко смалени, се успокоявам Grinning

# 82
То това им е действието на тези чайове. За отслабнал с чай без ограничаване на храната не съм чула.
Сантиметърът.Кантарът може да показва +1 или 2 кг, пък понякога и 3 от водна задръжка, овулация, някакви други ти такива глупости в организма, нещо, което не е мазнина, но ти излишно да се напрегнеш, да се филмираш и да почнеш да се биеш по главата казвайки си "На, аз от въздуха качвам Grinning " Не е изключено и да си качил мускулатура ако си спортуващ и пак се обвиняваш за показаното от кантара или за "бавните" резултати.Във всички случаи метърът е по - важен, но тъпата подробност е, че за да го виждаш точно трябва да се занимаваш да мериш не само корем,но и гърди, бедра, прасец, бицепс, дупе, абе всичко Grinning Защото може примерно да не си свалил от талията, но да си свалил от крайниците.Преди месец като ме показа минус на кантара, но на коремът талията си беше същата се бях разстроила, но треньорът успокои, че просто съм свалила от други части.Но мен не ми се занимава да меря всичко.За това наблягам само на кантара напоследък макар че не е най - добрия вариант така Grinning

# 83
А вие кои размери записвате и на какъв интервал?

# 84
Не записвам, но аз преценям много добре с поглед какво се случва. Тегля се всеки ден, знам че имам едни 2кг плаващи, които си идват и отиват когато поискат,  но ми служи за ориентир за калорийния ми прием.
Не вярвам че кантара определя как изглежда човек, но смятам че човек с наднормено тегло трябва да ползва активно кантара. Мускулите са важни разбира се и тежат, но мускули не се трупат толкова лесно. Нереалистично е да очакваш от жена да е 70кг чист мускул с малък процент мазнини просто ей така.
Ползвайте кантара, не правете грешката да спирате да се теглите.

# 85
Меря подгръдна, талия, ханш, прасец, и рядко - бицепс. Като не държа да го уголемя Grinning
Веднъж седмично меря, но не записвам, знам ги наизуст. Иначе се тегля всяка сутрин, на гладно, вече 12 години. Така държа всичко под контрол.
Вечер много рядко от любопитство се тегля, никога не е +2 кг. Най-много 1,200.

# 86
Mеря гръдна, подгръдна, талия, през пъпа, под пъпа, ханш (под дупето), бедра, прасци. Понякога и над коляното.
52кг съм, моите "зимни' килограми. На 49кг съм много доволна, но ги достигам само лятото. Октомври-ноември качвам.
Талията ми е обаче 65см и на 49кг, мисля, трябва да потърся другия дневник. (едит: да, така е, без промяна в талията, но бедрата са 47см (-5см), а прасците 32см(-3см)).
Миналото лято видях 48.5- най-ниското ми тегло от ученическите години насам, но не ги задържах. Тялото се съпротивлява. Тогава ми щръкват и тазовите кости обаче, и ставам много ръбата.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 10:16 от Dez

# 87
Аз меря обиколките, които не харесвам - тези видимо тапицираните. Подгръдната например не ми се омазнява - там съм на ребра, видими с просто око. Ама аз съм отвратителна круша, де.

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз имах два дена доста тежки в личен план. Не съм внимавала дали пия нещо или ям нещо конкретно. Вчера сутринта се качих на кантара.. -1,5кг, но не смятам че са реаличтични.
Третият ден ядох нормално, пих вода и днес съм +1кг спрямо предишния ден.
Та както и да е..

Аз следя кантара. Меря се мнооого рядко.
Но основно си меря бедрата където качвам най-бързо. Останалото много рядко варира.
Например талията ми, зная че никога няма да е по-малко. Нямам грам мазнина, колкото и да свалям, от там няма какво. Моето тяло е така,64см е минимума . Гръдната ми обиколка е виксирана с импланти  и ханша го усещам по дрехите моментално, ако порастне.

За мен е важен кантара, но не съм супер активен спортист, който да мисли за мускули Simple Smile

# 89
Бих искала да ви попитам, има ли начин по който по-точно да знаем колко калории изразходваме? Аз като се кача във фитнеса на степер, кростренажор или др., ми казват да махна около 30% процента от изгорените калории, които ми показва... Та вие има ли метод, от който сте доволни и сте сигурни, че се доближава до реалността! Уред, спорт, часовник, приложение и т.н.? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт