ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че и при миналото споменаване на този XS, някой много правилно отбеляза за структурата на тялото.
И на мен ми трябва макс. XS, понякога XXS за блузи и якета, според зависи кой колко е подбил номерацията. S без значение от производителя винаги ми седи като торба.
А, питай ме, дали нямам да свалям поне 5-6-8 кила от L гъза и 56-57см бутчетата.

# 106
Това с размерите е супер относително, аз имам чувство, че всеки производител си прави вече каквото иска. Имам дрехи от М до 3ХЛ с едни 10-12 кг за сваляне.

# 107
моят г@з е S, може и в XS да влезе
ама в рамене и гръб съм L към XL
5-6 kg имам за сваляне

Ваня Ч. от вчера, днес - фаст, утре - пиле
нямам кантар, чакам МЦ

успешна и усмихната седмица, девойки ☀️🍀

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 09:09 от Herzen

# 108
Съгласна съм с Ели, че всичко е до структура, затова и гледам обиколки в сантиметри като ориентир.
Но сега с това он-лайн пазаруване силно се интересувам от размери. И засега улучвам, но ползвам само магазини, които познавам добре. Стрелях на сляпо с едни непознати дънки, но имах късмет.

Днес ще съм на риба на фурна и зеленчуци микс със грах- бавен въглехидрат.

# 109
Аз не искам да съм с или хс, особено в д-то. Целта ми е пясъчния часовник с прилична мускулна маса, да видим до къде ще я докарам, че е дълъг пътя. За дрехи в момента съм различно, да речем около Л.
Последните дни закуската ми е едно яйце + 4 белтъка с една- две филийки хляб и малко от една разядка, която си правя в блендера (спанак + извара+ подправки).
За обед и вечер обикновено тофу със зеленчуци на тиган, и добавям някакви неща отстрани, обикновено разни източници на мазнини.
Важното е да ми останат калории за сладоледа ми в блендера, вечер не сядам пред ТВ без него.
За силови правя различни вариации на лицеви опори, пълня коша за пране с тухли и клякам с него, също така и за гръб е идеален. За бицепса тухлите отиват в раница и правя biceps curls Grinning Какво ли не мисля,  но е прилично.
За кардио тренирам в момента с тези, препоръчвам на тези, които не обичат много натоварващо кардио. https://www.youtube.com/c/BodyProjectchallenge/videos

# 110
Glossycherry, беше казвала за този сладолед, със замразените плодове и на блендер после? А той не се ли затормозява с тях? Разбивала съм замразени плодове в Нутрибулет, но сестра ми си го прибра и не смея с друг уред.

Ох, това с размерите е толкова относително. Аз горе съм със слаби рамене и ръце, но с широк ханш и първо качвам на бедра и дупе. Рокля XS ми става и ми седи добре, ако е леко разкроена надолу. Ако не е, не я гледам дори, че за да не ми се лепне, ще трябва да взема M или L, а горе ще ми е като чувал. А и да не забравяме тази мода при блузите и пуловерите сега, да са тип торба. Там и най-малките не взимам, че пак ми висят. Нося си старите дрехи.

Но ако сравнявам, то е по-скоро един и същ модел на една и съща марка, дали съм минала на по-малък размер там. Само това би могло да ми бъде ориентир, ако гледам размери на дрехите.

Иначе в измерването на мерките е истината.

# 111
Съгласна съм с Ели, че всичко е до структура, затова и гледам обиколки в сантиметри като ориентир.
Но сега с това он-лайн пазаруване силно се интересувам от размери. И засега улучвам, но ползвам само магазини, които познавам добре. Стрелях на сляпо с едни непознати дънки, но имах късмет.

Днес ще съм на риба на фурна и зеленчуци микс със грах- бавен въглехидрат.

Аз така на сляпо си купих най-страхотния промазан панталон, но за едно оцелено имам 5 които не.

Двата дена неядене вече са компенсирани с два дена много ларш.
Днес ще карам леко на салати. Имам РД в сряда и гости събота, трябва да се има в предвид Simple Smile)

Скрит текст:

Сега дойде една рокля, която толкова чаках.. материята и е супер, но ми е огромна... Уж М, но е поне 3 номера по-голяма от това което ми трябва, нищо особено не е, но ми хареса.
Зарекох се от непознати магазини повече нищо да не купувам.

# 112
Glossycherry, беше казвала за този сладолед, със замразените плодове и на блендер после? А той не се ли затормозява с тях? Разбивала съм замразени плодове в Нутрибулет, но сестра ми си го прибра и не смея с друг уред.
Хубавите блендери, които разбиват лед без проблем са скъпи. Купих си от немски магазин чопър на Бош за 35лв? мисля, в него разбивам лед без проблем, правя си разядки и каквото душа ми хареса. Ще го снимам ако някой се интересува.
По принцип го правя с протеин на прах, но ми свърши протеина и до като дойде новия го правя без него и пак става супер-дупер вкусно. Не като истински сладолед, но достатъчно вкусно. За мен достатъчно вкусно огромно количество, е по-добре от колкото една топчица от най-вкусното. Целия чопър, препълнен става за около 300 и няколко калории
Промених рецептата, която ползвах от интернет според моя вкус.
Ако слагам протеин на прах слагам само ягоди и или боровинки.
Сега когато нямам протеин слагам и банани, защото имам достатъчно калории останали за тях.
Та така, 2 банана, малко ягоди (ако имам, ако не и без тях може), лед (аз слагам много, защото обичам много студено)
1 малка малка лъжица ксантанова гума, това е най-важната съставка, тя прави сладоледа да се разтяга, ксантановата гума се задържа много време в стомаха и глад няма после доооста дълго.
Слага се някакво мляко или вода, с вода ми е безвкусно, ядковите млека са ми скъпи, а аз предпочитам леко да киселее, и за това слагам нискомаслено КМ 1,5% (на око добавям не повече от чашка)
Някакъв подсладител, аз слагам стевия на вкус, добавям, разбирам, опитвам, добавям още и така. Бъдете внимателни с нея, защото малко количество може да подслади много.
Може да се сложат и топинги и разни други неща с малко калории, като екстракт от ванилия, или шоколадовия топинг без захар от gymbeam.

# 113
Glossycherry, много ти благодаря за детайлната информация. Може ли да снимаш твоя блендер? 35 лева ми се струва доста прилична цена, щом и лед разбива.

Хм, това за ксантановата гума го бях пропуснала, но и на друго място без гледала, че се слага малко от нея. Откъде може да се поръча?

# 114
От GymBeam.
Дойдоха ми фъстъченото масло, хуска и лешниковия тахан. Ама това последното е невероятно вкусно. Чак ме е яд, че го поръчах, акълът ми е все в него. Rolling Eyes И двете са без добавена захар, затова си ги поръчах. Дано си ги ползвам по предназначение, за деликатес, а не за наяждане.

# 115
  • София
И аз имам лешников тахан, фъстъчено масло и тн, но стоя далеч от тях. Не ми е сега моментът за тях като целя уж по-бързо отслабване, въпреки че за момента не се получава. Бях болна седмица и върнах повечето свалено, но няма да се отказвам, поне 4 кг трябва да сваля.

# 116
Glossycherry, много ти благодаря за детайлната информация. Може ли да снимаш твоя блендер? 35 лева ми се струва доста прилична цена, щом и лед разбива.

Хм, това за ксантановата гума го бях пропуснала, но и на друго място без гледала, че се слага малко от нея. Откъде може да се поръча?
Извинявам се за вида му, ама тези дни беше активно използван и сега бързам да си направя сладоледа и да гледам Свръхестествено Grinning Ксантановата гума я взех от био магазин за 9лв, може и онлайн да се поръча. Да не те притеснява цената, ще има да я ползваш ехееее Simple Smile
Между другото рецептата може и да се преобърне в кето вариант за тези, които не искат въглехидрати. Мисля че ягодите и боровинките бяха позволени в НВ режими? Замразете си, бухате в блендера, ксантановата гума е без глутен, някакви позволени подсладители и мляко според режима ви. Лед до дупка и така. Само внимавайте с количеството гума, че пръц-пръц Grinning

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:40 от Glossycherry

# 117
протеин имам, сега съм на моно, но сл 10 дни ще търся ксантова гума Simple Smile
благодаря, Глосичери, обичам сладолед, твоят изглежда фантастично 🤩

# 118
Глосичери, в кетото може берита, да. Тази гума четох, че се ползва по съвсем малко количество и може да си се ползва, ехе....

Ще погледна за някакъв такъв блендер в немските магизин, доста добри попадения има там понякога

# 119
Аз съм размер 38,  или С. Обаче палта и сака М.
Малко съм извъм ритъм,  че имах рожденничка и изядох фондановите фигурки...но ще се поправя.

Общи условия

Активация на акаунт