Изневяра

• 29 176
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
Тоест, децата са при бившата, докато си пътешествате и той се чувства свободен човек, ти не си виждала своето 11 месеца, ама иначе не сте ги оставили. Добре, аха.
😀  ми добре както вие прецените така
Но само да ви кажа децата не при бившата му а при него и си ги гледа  а аз със моето подържам връзка но винаги се намира някой който да съди нали сме съдници ние хората на земята

# 241
  • Paris, France
Тоест, децата са при бившата, докато си пътешествате и той се чувства свободен човек, ти не си виждала своето 11 месеца, ама иначе не сте ги оставили. Добре, аха.

Неговите деца са си при него. Нейното е при нейните родители, които са се привързани към него и не го дават. Много баби и дядовци се привързват болезнено към внуците. Моите така се привързани към мене.

В България така живеят повечето деца в малки населени места. Ако повечето млади наоколо  са в чужбина, бабите и дядовците си запълват самотата с внуци, още повече и у съседите им е така.

# 242
  • София
Още по- хубаво, значи.
Ти гледаш чужди деца, докато той хойка, а твоето го гледа някой друг.

Невена, за родителски капацитет говорим все пак. Не ми слагай мисли, които изобщо не разглеждам.

# 243
Още по- хубаво, значи.

Невена, за родителски капацитет говорим все пак. Не ми слагай мисли, които изобщо не разглеждам.
Някой друг не е кой да е а мойте родители
Не съм гледала аз децата му аз съм им приятел никога няма да им бъда майка те си знаят майката мога да бъда до тях единствено като приятел

# 244
  • Paris, France
Още по- хубаво, значи.

Ms.Gorgeous, вменяваш, че тя прави неща, които не прави. Не гледа чужди деца. Децата му си го гледа той, с помощ от майка си, баща си, бабите. В България жените собствените си хвърлят на баби, чужди ли ще идат да гледат?

Има много мъже, който хойкат за световно и са страхотни бащи. Няма корелация между хойкане и родителски капацитет.

Тя родителски капацитет си има. Родителите и са консервативни, а и явно не желаят внучето им да живее с чужд мъж. Моите баби и дядовци разсъждаваха така.

# 245
Още по- хубаво, значи.

Ms.Gorgeous, вменяваш, че тя прави неща, които не прави. Не гледа чужди деца. Децата му си го гледа той, с помощ от майка си, баща си, бабите. В България жените собствените си хвърлят на баби, чужди ли ще идат да гледат?

Има много мъже, който хойкат за световно и са страхотни бащи. Няма корелация между хойкане и родителски капацитет.

Тя родителски капацитет си има. Родителите и са консервативни, а и явно не желаят внучето им да живее с чужд мъж. Моите баби и дядовци разсъждаваха така.
Просто всякой  си има право на мнение и на лично мислене  доста малко хора разбират ситуацията ми

# 246
  • Далечният изток
От малцинствата ли сте?

# 247
Откъс от автобиографията на Матю Пери,("Приятели"):

"Никога не ми е вървяло със жените. Може би не знаех как да общувам с тях. Разбира се,това се промени веднага след като станах известен. Аз пак не можех да общувам с тях,но те просто идваха при мен сами. Бях богат и мегапопулярен. Това беше достатъчно. Не беше нужно да правя нищо."

Как мислите? Дали са се лепили омъжени жени за Пери?Yum

# 248
Като изневерява поне да е пред мен и да гледам! Взе да ми допада идеята!

# 249
  • София
11 месеца не си е виждала детето, по телефона активно родителство не става, Невена.
Миналия и началото на този век и целоседмични градини е имало, ама нещата се ъпгрейднаха за едни двадесет години.

Да, бе, той баща за чудо и приказ, сам отглеждащ ги на 20 - не ме разсмивайте.

# 250
Защо решаваме, че родителите на авторката са неподходящи да отгледат дете? Наистина ли авторката насред любовна драма в чужбина ще се погрижи по-добре за детето? Нали все пак гледаме неговите интереси, не само на майката?

# 251
11 месеца не си е виждала детето, по телефона активно родителство не става, Невена.
Миналия и началото на този век и целоседмични градини е имало, ама нещата се ъпгрейднаха за едни двадесет години.

Да, бе, той баща за чудо и приказ, сам отглеждащ ги на 20 - не ме разсмивайте.
Не си ги отглежда сам с помоща на родителите си добре хора защо просто не спрете да коментирате като нямате съвет към мен поисках съвет как да постъпя а не да ме съдят единствено онзи от горе може да ни съди все пак никой не е без грешен  нали така ако не се лъжа

# 252
Годините и децата са пълни измислици за мен. Поне това да беше изчислено преди да се напише.

# 253
  • Paris, France
Под не си е виждала детето мисля, че има предвид, че не го е вземала да преспива с нея и за дълги  всканцик, а не, че не се е срещала с него наживо изобщ 11 месеца. Тя е афектирана от бащиното отхвърляне и може да преувеличава.

Като има активно прародотелство, кой знае колко активно родителство не е нужно.

Е, ясно е, че бащата не ги отглежда сам, но са с него.

Защо решаваме, че родителите на авторката са неподходящи да отгледат дете? Наистина ли авторката насред любовна драма в чужбина ще се погрижи по-добре за детето? Нали все пак гледаме неговите интереси, не само на майката?

И аз това питам.

# 254
Годините и децата са пълни измислици за мен. Поне това да беше изчислено преди да се напише.
😀 аз съм на 24 детето ми е на 6 родих го на 18 а моя приятел е на 22 има две деца родиха му се твърде в крехка въздраст достаа като казвам доста имайте предвит доста

Общи условия

Активация на акаунт