Изневяра

• 29 176
  • 394
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Защо решаваме, че родителите на авторката са неподходящи да отгледат дете? Наистина ли авторката насред любовна драма в чужбина ще се погрижи по-добре за детето? Нали все пак гледаме неговите интереси, не само на майката?
Не знам кой го е решил това, предвид, че това е най- доброто за детето в тая турска сапунка.
Към хората претенции нямам, имам към малограмотната госпожа.

# 256
Като изневерява поне да е пред мен и да гледам! Взе да ми допада идеята!
Горджъс ти подкрепяш ли ме приятелко?

# 257
Всеки мъж кръшка няма такъв който да не го е напраил дори веднъж в живота си
Но имаш малка надежда в теб че ще се промени че ще спре

# 258
Аз съм мъжа😂 говоря за жената тук

# 259
Аз съм мъжа😂 говоря за жената тук
Ми окей че си мъжа тъкмо едно мъжко мнение

# 260
  • София
Питай може ли да снимаме, някой лев да изкараме

# 261
На 18 вече е бил разделен с майката на двете си деца, за да се хване с теб. Ако тия деца не са близнаци, първото на 15 ли го е направил?

# 262
Съвет - майка си, забъркала си се в любовна драма, която нищо добро не ти е донесла. Остави го тоя, остави надеждата, че ще се оправи, защото няма да се случи. Гледай си детето, работи нещо и се опитай да излезеш от тази нездрава история.
Да го кажа по друг начин: опитай се да живееш нормално. Това сега е извън нормата, щом те е докарало до тотален нервен срив.

# 263
Питай може ли да снимаме, някой лев да изкараме
Ами тя ме хваща аз да снимам😀

# 264
  • София
Аз продуцирам и туй приятелство на някое по- класно място може да го подкараме.

# 265
Аз продуцирам и туй приятелство на някое по- класно място може да го подкараме.
По време на секс не ме е карала да снимам още😀 но искам да гледам

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 17:58 от mado

# 266
На 18 вече е бил разделен с майката на двете си деца, за да се хване с теб. Ако тия деца не са близнаци, първото на 15 ли го е направил?
сигурно 😀

# 267
Здравейте! Какво мислите за изневярата? А, ако не сте научи пт човека до вас, а от друг човек? Как ще подстъпите... Болката отминава ли според вас? А яростта от изневерята и лъжата?

Скъпа Ава,
няма точна рецепта за всички изневери, но за да се е случило, има голяма вероятност да сте от различни ценностни планети и дори и да простиш, отново да се стигне до такава ситуация.

Минах през подобен ад. Както и повечето си мислех, че нещо не ми е наред. Задавах си въпроси, търсех отговори, за себе си. Причиних си да разбера всяка една подробност. От озлобление човекът срещу мен реши, че трябва да ми разкаже всичко и да ми хвърли вината за неговите забежки. Като например, че в този период не сме били заедно, което не беше вярно. Разбира се карахме се, но оправданието не беше истинско. Реших, че ще продължа напред. Превърна живота ми в ад от заплахи, преследване и не знам как му простих в един момент и повярвах, че може и да сме щастливи.

За щастие след няколко кошмарни години, в които не знам как оцелях психически и физически от мачкането най-накрая му теглих категорично майната. В началото въобще не вярваше, че ще го направя. Е, направих го. Обърнах се категорично и продължих напред. Блокирах го по всички канали, както и всички около него и не се поддадох този път на заплахи, глупави оправдания и психически манипулации.

Ако ме питаш защо съм го направила и аз не мога да си отговоря. Но е едно е видимо категорично, че сме били толкова ценностно несъвместими, но явно наистина понякога любовта е сляпа.

Сигурно има случаи, в които си заслужава да простиш, но в повечето не е. Решението си е твое, но го вземи със сърцето си и помни, че ти си си най-важна. Друго е, когато се появят деца...

# 268
  • София /Абсурдистан
Аз не познавам мъж, който след като се разбере забежката да не хвърли вината върху жена си. Ама разбира се, че тя е виновна той да го направи, той самият света вода ненапита.
Клариче, от какъв зор ти е било да ровиш за подробности, само да се нараняваш повече.

# 269
За жените, познаващи един мъж или по-малко Wink е по-разумно да се въздържат от обобщения, правени на основа личен опит.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт