За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 205
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
Някой знае ли кои фен преводи на книгите на Ви Кийланд  са пуснати от издателство Калпазанов като официални издания?

# 286
Ами от Калпазанов досега от Кийланд са издали "Егоцентрик", "Шефът" и "Красива грешка". Като "Шефът" и "Егоцентрик" имаха фен превод от The Diary of a book junkie преди официално издаване от Калпазанов.

# 287
  • Euskal Herria
Благодаря! Точно се чудех дали и какво да поръчвам.

# 288
  • София
За В леглото на дявола" - Лорейн Хийт. Главната героиня имаше приятелка, която беше пребивана от мъжа си. Главната отиде при главния с молба да убия съпруга на приятелката си, но не му каза по каква причина. По късно се разбра причината. Главния беше влюбен в друга и искаше да се ожени за нея, но тя не искаше. За да го разубеди си измисли, че не знаела как да се държи в обществото. Тогава главния нае главната да обучава бъдещата му съпруга, а в замяна той ще убие съпруга на приятелката й. Така те се влюбват и там подобни. Съпругът на приятелката го изпратика с някакви затворници и инсценираха, че е мъртъв. Накрая главната забременя и брат й се върна от далече. Главните се ожениха. Тази, за която искаше да се ожени главния беше изнасилена като дете и се боеше. Приятеля на главния имаше нощен клуб.
Това помня, а съм я чела преди повече от три години. Втора книга я бях спечелила от една игра.
Скрит текст:
За феновете на САРА ДЖ. МААС

Необуздана сила. Необуздана страст.

Неста Арчерън винаги е била много горда, склонна бързо да се ядосва и да не прощава лесно. И откакто бе принудена да влезе в Котела и се превърна във Върховен елф, не спира да търси мястото си в този странен, смъртоносен свят, в който трябва да живее. Още по-страшното е, че не може да превъзмогне ужасите на войната и загубите, които понесе в нея.

Единственият, който успява да подпали темперамента ѝ е Касиан – воинът, чието място в Двора на Рисанд и Фейра го поставя непрекъснато в нейна орбита. Той обаче подпалва не само темперамента ѝ. Огънят между тях е осезаем и се разгаря все по-силно, когато биват принудени да живеят под един и същ покрив.

https://egmontbulgaria.com/18-godini-369/4-dvor-ot-srebarni-plamatsi-p3838
И както ненавиждам Неста не знам как бих я изтърпяла цяла книга.  И не ми побира ума с какво би и помогнало
Скрит текст:
да ходи да губи девствеността си с първия срещнат и да продължава да спи и да се напива с всеки срещнат. Отвратително ми стана като прочетох това.

Ееее, мерси! Сетих се! Сега мога да продължа с книга 2. Дано е интересна!

Прочетох "С аромат на Буря" (колкото има написано). Не очаквах, но ми хареса. Благодаря за препоръката.
Някой от форума, преди много време, ми беше препоръчал книгите на ko77Jambo от wattpad, но не мога да намеря авторката, вероятно е изтрила творчеството си.

В последно време се замислям, дали да не прочета нещо на Люси Елеазар. Бях прочела една от първите ѝ книги и помня, че ми беше допаднала.

# 289
  • Бургас
Бяха фен преводи и издателите ги погнаха за авторски права

# 290
  • Euskal Herria
Профилът й заедно с преводите беше премахнат. Сега е с нов, качва различни неща.
Скрит текст:

# 291
  • София
Много ви благодаря! Ще погледна довечера новия профил.

# 292
  • Euskal Herria
Не знам дали другото момиче - Ачелита (Achelita1905) се отказа. Тя също имаше доста книги. Някои си качиха преводите в рулит.

# 293
  • София
Не знам дали другото момиче - Ачелита (Achelita1905) се отказа. Тя също имаше доста книги. Някои си качиха преводите в рулит.
Ще я потърся и нея.

# 294
  • Euskal Herria
Не съм се изразила правилно - този й профил е закрит, но досега не съм разбрала да е направила нов и да пуска преводи както другото момиче.

# 295
  • au bout du monde
Злият крал и Кралица на нищото има ли ги някъде онлайн? Или могат ли да се купят в моби?

# 296
  • Бургас
Злият крал и Кралица на нищото има ли ги някъде онлайн? Или могат ли да се купят в моби?
хареса ли ти Жестокия принц? Аз си купих тези двете в неделя, а не съм започнала още първата.

# 297
На 09.03.2021 г. излиза "Кръв и мед"на Шелби Махурин. Много се радвам, първата книга от поредицата ми хареса.

Очакваното продължение на „Змия и гълъб“, изпълнено с романтика и тъмна магия.

Сега Рийд и Лу са бегълци, преследвани от всички – Белите дами, кралството и църквата. Те няма къде да се скрият, а за да останат живи, се нуждаят от съюзници. При това силни. Но защитата си има цена и те и приятелите им са принудени да поемат по различни пътища, за да укрепят силите си.

И докато Господарката на вещиците им залага подли капани в смъртоносна игра на котка и мишка, Лу и Рийд се опитват да преодолеят пропастта, образувала се помежду им…

Неочаквани срещи, нови съюзници и подмолни врагове ще се изпречат на пътя на Лу, Рийд, Коко, Ансел и Бо.

А Сиела издават Тарин Фишър на 26.02.2021 г. Чела съм няколко книги от авторката и ми бяха харесали.

Оливия умее да лъже, да оплита с думи и да манипулира, за да получи онова, което иска. Сега иска Кейлъб Дрейк – мъжа, с когото е разбрала какво е истинската любов. Мъжа, когото е оставила да си отиде.След като Кейлъб изгубва паметта си при нелеп инцидент, Оливия получава шанс да си го върне. Ще трябва да използва най-изкусните си лъжи, за да го накара да се влюби в нея отново. Независимо от цената, от болката, от факта, че той е сгоден…
Страстта им ще изгори всичко около тях, но дали любовта ще успее да покълне от пепелта?

# 298
  • Euskal Herria
Аз се колебая - дали сега да поръчам от Озон избраните книги, или да изчакам намаленията на Сиела. Обаче пък, като се сетя как им се срина сайта за 01 ноември... Двете от набелязаните книги са на Сиела. Честно казано, предпочитам да ги купя в електронен формат, ама досега веднъж не са отговорили дали ще ги пускат по-късно и така.

# 299
  • au bout du monde
хареса ли ти Жестокия принц? Аз си купих тези двете в неделя, а не съм започнала още първата.

Да, хареса ми. Бързо я прочетох.

Общи условия

Активация на акаунт