За тези, които четат любовни романи № 38

• 62 878
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Някой с отзиви за "Танцувай с мен" на СЕФ?  Колебая се дали да я купувам.

Нищо общо с другите й книги, различно настроение носи.

# 556
Ето тук ги има на руски тези поредици, но от едната няма първата книга.
Коя поредица се чете първа?

Както са ги подредили , така се четат, само първа е Сделката, не знам защо са я сложили най-отдолу.

# 557
  • Варна
на Дженифър Л. Арментраут ще се купува. Хареса ми резюмето.

Нали и на мен ми хареса резюмето.

# 558
Някой с отзиви за "Танцувай с мен" на СЕФ?  Колебая се дали да я купувам.

В момента я чета, остава ми 1/3 до края, хем е по-различна от обичайните на СЕФ, малко по-мрачна, хем напрежението между главните, диалозите, споровете и ситуациите всичко си е типично в стила й. Аз не съжалявам че я купих, много ми харесва досега и предполагам, че бих я и препрочела след време.

А на Арментраут е страхотна поредица, идеална за фенове на Маас. В понеделник излезе третата книга и нямам търпение да я започна щом приключа с "Танцувай с мен" на СЕФ.

# 559
А на Арментраут е страхотна поредица, идеална за фенове на Маас. В понеделник излезе третата книга и ......
Аз станах фен на Маас с Дворовете. Благодаря за инфото, на 100% ще си я взема. Само моля ми кажи дали книгите са с отворен край, дали първо да изчакам да издадат и трите и тогава да ги чета?

# 560
А да с отворен край са и втора така интересно свърши и точно затова нямам търпение този уикенд да започна трета.  Но поредицата няма да е трилогия, доколкото знам Арментраут е обявила, че ще са 5 или 6 книги. Плюс това през октомври стартира и спин -офф поредица, която ще се казва Flesh and Fire.

# 561
А да с отворен край са и втора така интересно свърши и точно затова нямам търпение този уикенд да започна трета.
И аз я следя поредицата, но третата книга нещо мудно ми вървеше. Първите две ги четох за по ден, а тази не знам защо, ама я влача цели три дена(до днес). Края е отворен, естествено Joy Но това го очаквах.

# 562
Минавам да ви се оплача. Официално е- прочетох най-глупавата книга в живота си. Единственото хубаво беше,че е кратка. "Якичка Пепеляшка" - заглавието говори достатъчно. Не знам как има рейтинг от 3.85 в ГР. Не бях давала оценка 1 и 2, от уважение към труда на автора, но сега с кеф дадох 1 звезда, защото това си беше подигравка направо... https://www.goodreads.com/book/show/36655901-collaring-cinderella

# 563
  • Бургас
Прочетох Да покориш лорд и Да съблазниш негодник и си поръчах Да завоюваш херцог. Не съм фенка на С.Маклейн, но пък ми се четеше нещо такова и не съжалявам, че си я купих.

Поръчах си и
Доведената сестра Автор:   Дженифър Донъли - приказка
Всичките ми ангели Автор:   Никол Калева
и
Светлината, която изгубихме  Автор:   Джил Сантополо само за 3,80 в Озон. Има я и в ел.вариант, ама ми се щеше да я имам. Христина от Хрисиляндия я е оценила високо, а и е една от любимите на Шен Laughing Много била тъжна и разбиваща сърцето, а аз избягвам такива, но за тая ще се прежаля.
Скоро Шен беше изпратила ТОП 5 на любимите си любовни романи. Споделям ви списъка и:

Five Romance Books to Read Before You Die

Since you always ask me for recommendations, I've decided to come up with must-read lists. And this time: books that I think absolutely any romance fan would appreciate. Buckle up!

1. Archer's Voice by Mia Sheridan

2. One Day in December by Josie Silver

3. It Ends With Us by Colleen Hoover 

4. The Light We Lost by Jill Santopolo

5. The Devil in Winter by Lisa Kleypas тук се уцелихме Two Hearts
Другите обещавам да прочета, макар, че Хувър и Шеридън да не са точно моята чаша чай.

# 564
Да си напиша и аз мнението за класацията на Шен , не че някой ми го иска Joy нормално е вкусовете ни да се различават , ще се радвам да прочета и вашите отзиви за тези книги Blush

1. Archer's Voice by Mia Sheridan - хубава книга беше , но си спомням , че "Само ти" от същата авторка ми хареса повече, една след друга ги четох. На същата тематика с глухоням главен герой книгата на Колийн Хувър "Може би някой" ден ми хареса повече.

2. One Day in December by Josie Silver - някъде на 50 стр я оставих Joy не ми се четеше за най-добри приятелки влюбени в един мъж и как може да се влюбиш изобщо от 1 поглед, така я оставих , не знам как завършва накрая , щях да я дочета като ми дойде музата, ама тя така и не дойде Rolling Eyes

3. It Ends With Us by Colleen Hoover - първата книга, която прочетох от авторката, много ми хареса , помня че пуснах някоя сълза Joy тежичка е и не за всеки вкус.

4. The Light We Lost by Jill Santopolo - не съм я чела

5. The Devil in Winter by Lisa Kleypas - на Лайза всички книги са хубави , но най-любима от нейните ми е "Синеокият дявол". От историческите романи смятам , че има по-добри на Джоана Линдзи и Джудит Макнот например.

Челси , съжалявам за лошото ти попадение , само не разбрах, ти успя ли да я дочетеш до края? Joy

Яна направо ти завиждам , че ще четеш "Всичките ми ангели" за първи път. Аз чакам да ми отлежи за втори прочит. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 565
Да,прочетох я цялата, въпреки че нямах надежда, че ще се подобри нещо... Но нали съм я подхванала. Само ще ви загатна,че накрая главната,която е бременна във втория месец, забременява пак, а децата се раждат с два месеца разлика... 😂😂😂
Има и втора книга от поредицата, но ще се въздържа... 😄

# 566
  • Euskal Herria
Набелязах си "Мис Непокорство" на Лайза Клейпас, освен нея ще взема и третата на Сара Маклейн, както и книгата са СЕФ, за която питах няколко поста по-напред тук. Авторки, които харесвам, надявам се да не остана разочарована.

# 567
  • София
Скрит текст:
Да,прочетох я цялата, въпреки че нямах надежда, че ще се подобри нещо... Но нали съм я подхванала.
Само ще ви загатна,че накрая главната,която е бременна във втория месец, забременява пак, а децата се раждат с два месеца разлика... 😂😂😂
Скрит текст:
Astonished
JoyJoyJoyJoy

Прочетох (докрая Laughing ) това – https://www.goodreads.com/book/show/50628479-out-of-love
Не мога да кажа, че е нещо невероятно, но определено може да задържи вниманието. Съвременна, има тайнствен герой, за когото в началото не се знае престъпник ли е, в някакви спец части ли е, има има интрига. Ако на някого му се чете нещо такова, тази история определено става. Но... Докато я четях, стана ясно, че всъщност тази книга е продължение на друга история, а това не се споменава никъде в резюмето. Главната от тази история е дъщеря на предполагам главния от другата история, която е тази – https://www.goodreads.com/series/156051-jack-jill
И сега съм много неприятно изненадана от спойлери, а хич не ги обичам. Само заради това се чудя дали да прочета оригиналната история или не, а принципно обичам такива. Ако някой реши да ги чете, трябва да започне с трилогията за Джак и Джил.
Самоцитирам се, защото започнах основната трилогия (за Джак и Джил), в момента съм стигнала към 70% от първата – https://www.goodreads.com/book/show/56281035-end-of-day
Написана е много добре, историята е интересна, определено задържа вниманието, главната (Джил) ми е страшно симпатичен образ, изключително цапната в устата, живее заедно с близнака си (Джак); има нещо в миналото им, което е неясно, с нови самоличности са, неизвестно защо. През цялото време действието се развива ту в миналото, ту в настоящето (което по принцип ме дразни много, но тук е написано много увлекателно). Прави аналог между две нейни връзки – едната е в миналото, голямата ѝ любов, как е започнала, как са се развили нещата, и настоящата ѝ връзка – как всичко започва на майтап, развитието на (малко странните им) отношения. Самата Джил е особена, има някакви много бегли намеци за случки в миналото ѝ. И двамата мъже – този в миналато, и този в настоящето, са изключително силни характери, и двамата ми харесват много. Рядко ми се случва да съм стигнала толкова напред и да нямам никаква представа как ще завърши дадена книга, но тук е така. Въобще – препоръчвам я с две ръце.

# 568
  • Смолян
Скоро може да очакваме от издатлство Калпазанов, това:
https://www.goodreads.com/book/show/53421505-the-rivals?ac=1& … jRAOXD&rank=3

# 569
  • Варна
Да,прочетох я цялата, въпреки че нямах надежда, че ще се подобри нещо... Но нали съм я подхванала. Само ще ви загатна,че накрая главната,която е бременна във втория месец, забременява пак, а децата се раждат с два месеца разлика... 😂😂😂
Astonished Това да не е научна фантастика LaughingLaughingLaughing
Напомни ми за една книга, където накрая главната снесе яйца Laughing

Общи условия

Активация на акаунт