Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои книги препоръчват членовете на форума?
Какви са впечатленията от поредиците "Бриджъртън" и "Бюканън-Ренард"?
Какви са впечатленията от книгите на Л.Дж. Шен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои книги препоръчват членовете на форума?
Членовете на форума препоръчват различни жанрове книги, като исторически любовни романи, урбан фентъзи, романтика и еротика, както и мистериозни и криминални поредици. Сред авторите, които се споменават, са Джулия Куин, Лаиза Клеапас, Джули Гарууд, Сара Маклейн , Никол Калева , Светла Елена , Шейн , Джейн Ан Кренец , Аманда Куик , Ребека Занети , Меган Марч , Джоджо Мойс, Девни Пъркинс, Стела Рис, Миа Соса и други.
-
Какви са впечатленията от поредиците "Бриджъртън" и "Бюканън-Ренард"?
Членовете на форума имат различни мнения за поредицата "Бриджъртън", като някои я смятат за страхотна с много забавни диалози и интересни герои, докато други изразяват съмнения относно нея, тъй като не е получила висок рейтинг в Goodreads. Въпреки това мнозина проявяват интерес към поредицата и я препоръчват за четене. Поредицата "Бюканън-Ренард" получи положителни отзиви от членовете на форума, които я намират за приятно четиво с очарователни истории и интригуващи герои. Някои дори препоръчват да започнете с първата книга и да прочетете поредицата последователно.
-
Какви са впечатленията от книгите на Л.Дж. Шен?
-
Какви са впечатленията от книгите на Джулия Куин?
-
Какви са впечатленията от книгите на Сара Маклейн?
Обичай ме с лъжи си изглежда завършена за мен, при все че не ми хареса краят. Ако ще се завърта на другаде историята, може, но пък тотално няма да ми хареса, ако стане пълен обрат.
) това – 

Прочетох и от другата й поредица Briar U първите две книги , те са свързани поредиците, ако някой реши трябва да се четат една след друга, защото някои от героите съвпадат. По принцип така ги е писала , че преразказва важното и може да се четат и отделно , но по-добре поред.