За тези, които четат любовни романи № 38

• 62 888
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Нещо интересно за новелата на Шен:
Христо Блажев
Привет, изрично се допитахме до агентите на Л. Дж. Шен с коя книга да започнем поредицата и те ни посъветваха да издадем Defy последна, макар да е предистория.

и кога ще излязат книгите
Христо Блажев
"Вишъс" до месец, а после есенеска ще излезе и самостоятелната "Игра с огъня". Сетне сигурно с "Ruckus" ще продължим, но да видим.

# 541
  • близо под тепетата
Минавам само на бързо да похваля серията Virtue на Mia Asher. Сън не спах, за да я завърша. Мисля, че тук някоя от вас я препоръча, но не съм сигурна. Определено за мен беше различна от това, което четох напоследък и е една от сериите, които ще помня. Бих я сложила на едно с Becoming his mistress (A.E.Murphy), защото за мен са запомнящи се, докато тези масовите тип Шен, Дъглас и т.н., въпреки че ми харесва да ги чета, са ми еднообразни и ги забравям бързо.
Малко краят не ми допадна,че беше все едно набързо претупан, но като цяло много красива история, макар и доста тъжна на моменти. Плаках за главните неведнъж. Препоръчвам я! Heart

# 542
Олеееее супер, Сиела издават поредицата за бащите, която за мен е по-добрата. Много ме зарадваха. Playing with fire също е много хубава самостоятелна книга от Шен. Изобщо все хубави новини.
И аз нямам търпение. Прочетох за деца и тук англочетящите все хвалят поредица за родителите. Ще се купува определено.
·٠• Hrisi• благодаря за информацията.

Аз приключих Лекси Блейк - Без милост, Разплата, Отмъщение и много ми харесаха, не знам защо ги бях подминавала. Хубаво е да се прочете преди Под закрила и Без спомен, защото поредиците са свързани.

Целуни звездите или Обичай ме с лъжи беше с отворен край? Имам ги и двете, но не ми се чете книга с очаквайте продължение

# 543
Обичай ме с лъжи не е с отворен край, другата днес ще я започвам.

# 544
  • Бургас
Обичай ме с лъжи не е с отворен край
така ли? Ами те са 3 книги за една двойка?! Иначе не съм я прочела. В момента съм до средата на Целуни звездите. Там всяка книга е за отделна двойка и вероятно няма да е с отворен край. Успоредно с нея чета и Да съблазни негодни на Сара Маклейн.

# 545
.Яна., не знаех, че са три книги Simple Smile Обичай ме с лъжи си изглежда завършена за мен, при все че не ми хареса краят. Ако ще се завърта на другаде историята, може, но пък тотално няма да ми хареса, ако стане пълен обрат.

Пс. Видях сега анотациите на другите две части, не съм сигурна, че бих го разбрала и приела.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 14:13 от stasha_s

# 546
  • София
Скрит текст:
Олеееее супер, Сиела издават поредицата за бащите, която за мен е по-добрата. Много ме зарадваха. Playing with fire също е много хубава самостоятелна книга от Шен. Изобщо все хубави новини.
И аз нямам търпение. Прочетох за деца и тук англочетящите все хвалят поредица за родителите. Ще се купува определено.
·٠• Hrisi• благодаря за информацията.

Аз приключих Лекси Блейк - Без милост, Разплата, Отмъщение и много ми харесаха, не знам защо ги бях подминавала.
Скрит текст:
Хубаво е да се прочете преди Под закрила и Без спомен, защото поредиците са свързани.

Целуни звездите или Обичай ме с лъжи беше с отворен край? Имам ги и двете, но не ми се чете книга с очаквайте продължение
И аз ги подминавам, не знам защо. Освен да ги започвам, че и без това съм на фаза препрочитане, защото нищо ново не ми хваща окото.

# 547
  • София
Прочетох (докрая Laughing ) това – https://www.goodreads.com/book/show/50628479-out-of-love
Не мога да кажа, че е нещо невероятно, но определено може да задържи вниманието. Съвременна, има тайнствен герой, за когото в началото не се знае престъпник ли е, в някакви спец части ли е, има има интрига. Ако на някого му се чете нещо такова, тази история определено става. Но... Докато я четях, стана ясно, че всъщност тази книга е продължение на друга история, а това не се споменава никъде в резюмето. Главната от тази история е дъщеря на предполагам главния от другата история, която е тази – https://www.goodreads.com/series/156051-jack-jill
И сега съм много неприятно изненадана от спойлери, а хич не ги обичам. Само заради това се чудя дали да прочета оригиналната история или не, а принципно обичам такива. Ако някой реши да ги чете, трябва да започне с трилогията за Джак и Джил.

# 548
Здравейте момичета най- накрая се реших да започна "Дворовете" на Сара Дж.Маас и съм влюбена в тях!!Обаче книгите са 5 в какъв ред се четат 😁😁

# 549
  • Варна
Здравейте момичета най- накрая се реших да започна "Дворовете" на Сара Дж.Маас и съм влюбена в тях!!Обаче книгите са 5 в какъв ред се четат 😁😁
Двор от рози и бодли
Двор от мъгла и ярост
Двор от крила и разруха
Двор от скреж и звездна светлина - това е новела и  ще е цяло чудо ако ти хареса
Двор от сребърни пламъци
Стъкленият трон също е много хубава поредица.

За почитателите на Дженифър Л. Арментраут книгата излиза на 22 май 2021 https://egmontbulgaria.com/imprint-anishar-754/1-ot-krav-i-pepel-p3875

# 550
на Дженифър Л. Арментраут ще се купува. Хареса ми резюмето.

От Сиела

Една учителска грешка ще ги събере още като деца. Те никога не са се виждали, а всичко, което знаят един за друг е записано в искрените им писма.
Тя е Райън - самотно момиче без приятели, искащо да се впише в обстановката. Той е Миша - музикант и човек на изкуството, обича да пише текстовете за песните си, а тя се превръща в неговата муза.
Какво ще се случи, когато двамата се видят за първи път? Потопете се в ромнатичната история, разказана от Пенелъпи Дъглас.

Ел Кенеди ще ни подари секси романтично изживяване с новия си роман „Грешката“ - продължение на бестселъра „Сделката“

Джон Логан може да вземе всяко момиче, което пожелае. За тази хокейна звезда животът е парад на купони и бурни връзки, но зад звездната си усмивка и спокойния чар, той крие нарастващо отчаяние от задънената улица, която ще бъде принуден да извърви след дипломирането си. Секси срещата с първокурсничката Грейс Айвърс е просто разсейване, от което се нуждае, но когато една необмислена грешка я отблъсне, Логан планира да посвети последната си година, за да й докаже, че си струва втори шанс.

# 551
На Пенелъпи Дъглас я има с фен превод отдавна, "Хулиган 57" беше заглавието на бг. Ако искате ще я потърся да я кача.

Аз прочетох останалите на Ел Кенеди от Off campus , първата за мен си остава най-добра, в останалите все някой от двамата главни ме дразнеше Joy Прочетох и от другата й поредица Briar U първите две книги  , те са свързани поредиците, ако някой реши трябва да се четат една след друга, защото някои от героите съвпадат. По принцип така ги е писала , че преразказва важното и може да се четат и отделно , но по-добре поред.
От Briar U тази много, много ми хареса , даже май повече от "Сделката".
https://www.goodreads.com/book/show/41032121-the-risk?ac=1&f … TvndTQ&rank=2

Тази седмица гледам рекламират почти навсякъде намаления на книги , ако някой види нещо изгодно от нашия жанр да сподели Grinning

# 552
  • Плевен / София
На Пенелъпи Дъглас я има с фен превод отдавна, "Хулиган 57" беше заглавието на бг. Ако искате ще я потърся да я кача.

Аз прочетох останалите на Ел Кенеди от Off campus , първата за мен си остава най-добра, в останалите все някой от двамата главни ме дразнеше Joy Прочетох и от другата й поредица Briar U първите две книги  , те са свързани поредиците, ако някой реши трябва да се четат една след друга, защото някои от героите съвпадат. По принцип така ги е писала , че преразказва важното и може да се четат и отделно , но по-добре поред.
От Briar U тази много, много ми хареса , даже май повече от "Сделката".
https://www.goodreads.com/book/show/41032121-the-risk?ac=1&f … TvndTQ&rank=2

Тази седмица гледам рекламират почти навсякъде намаления на книги , ако някой види нещо изгодно от нашия жанр да сподели Grinning
Караш ме за пореден път да съжалявам, че чета само на руски

# 553
  • Варна
Ето тук ги има на руски тези поредици, но от едната няма първата книга.
Коя поредица се чете първа?

# 554
  • Euskal Herria
Някой с отзиви за "Танцувай с мен" на СЕФ?  Колебая се дали да я купувам.

Общи условия

Активация на акаунт