За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 586
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
В рулит има качени книги на авторката, тази също. Фен превод са, не знам дали е добър.
Преводът беше така добър, че ме накара да намеря една от книгите на английски и да я прочета. Ама съм съгласна, че само корицата е добра. Втори опит с авторката няма да имам, без значение с превод или не.

# 136
  • Русе/Germany
Аз пък съм се затъжила за един тип алфа мъжкар. Онзи, който е бивш военен и е водач на хора в джунглите на Амазонка.. Един такъв, претръпнал от нещата, които е видял, оцеляващ, спасяващ. Съспенс малко да има около него.
Любими са ми!
Също ФБР, тюлени, ЦРУ и подобни ❤️

# 137
  • Бургас
Вчера след вечеря реших да загледам Бриджъртън. Да, има много разминавания с книгата, но определено ми хареса. Уж само една серия, после две, пък после 4 .... усъмнах. Дали има останалите серии за гледане онлайн пък било то и без субтитри?
Иначе в момента съм започнала ШЕСТ книги и нищо не ме грабва и не мога да ги дочета.

Кралят на номадите на Девни Пери е обявена за 30-ти Януари. https://egmontbulgaria.com/tenekieni-nomadi-1088/1-kraljat-na-nomadite-p3817

# 138
  • София
Аз пък съм се затъжила за един тип алфа мъжкар. Онзи, който е бивш военен и е водач на хора в джунглите на Амазонка.. Един такъв, претръпнал от нещата, които е видял, оцеляващ, спасяващ. Съспенс малко да има около него.
Любими са ми!
Също ФБР, тюлени, ЦРУ и подобни ❤️
И аз много ги харесвам, но не знам защо от известно време не мога да попадна на такава, която да ми задържи вниманието. Уж залагах на класиката от сорта на Л. Хаурд и подобни, и пак не ми харесаха. Започвам, зарязвам, започвам, зарязвам... Само на М. Банкс това ми харесва – https://www.goodreads.com/series/47308-kgi и на Ан Малкъм ето това – https://www.goodreads.com/series/203107-greenstone-security

# 139
  • Русе/Germany
Автор Щефани Рос 
Поредица Дьо Грас
----------------------
Автор: Лора Кей
Поредеца Хард инк

Са ми едни от любимите.
Има и още много, де. Но трабва да изровя заглавията 🤦‍♀️

# 140
  • София
Вчера след вечеря реших да загледам Бриджъртън. Да, има много разминавания с книгата, но определено ми хареса. Уж само една серия, после две, пък после 4 .... усъмнах. Дали има останалите серии за гледане онлайн пък било то и без субтитри?
Иначе в момента съм започнала ШЕСТ книги и нищо не ме грабва и не мога да ги дочета.

Кралят на номадите на Девни Пери е обявена за 30-ти Януари. https://egmontbulgaria.com/tenekieni-nomadi-1088/1-kraljat-na-nomadite-p3817
Аз също осъмнах със сезон 1, а исках да погледна 1-2 серии, и затова сега си трая, че на другия ден ми се спи.

# 141
Сделката - предстоящо
Очаквайте красивата ромнатична история на Ел Кенеди, затрогнала хиляди читатели по света

За първи път на български излиза още една от най-популярните авторки на романтични романи в света Ел Кенеди с пламенна история за любов и съблазняване.

# 142
  • Бургас
Вики, кое е издателството? Сиела бяха споменали, че проявяват интерес към авторката, но дали те ще я издават?

# 143
  • Разпиляна във въображението
Хм, може най-накрая да си купя книга от новата вълна любовни романи.

# 144
  • София
Ау, тази ми беше харесала много. И другите след нея също. Една от добрите колежански поредици.

# 145
Вики, кое е издателството? Сиела бяха споменали, че проявяват интерес към авторката, но дали те ще я издават?
Точно Сиела е Simple Smile
Бях чела фен превод и ми хареса. Дано да издадат и други на автора

# 146
  • Русе/Germany
Точно Сиела е Simple Smile
Бях чела фен превод и ми хареса. Дано да издадат и други на автора
Коя е книгата с фен превод? Забивката ли?

# 147
Забивката, да

Прочетох първите две книги от Рискована любов на К. Спркас, но нещо не ме грабват. БЧК на Уорд бяха по-динамични, Рискована любов нещо ме приспива. Чудя се дали да я довърша или да се ориентирам към нещо друго.... но нищо не съм си харесала

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:17 от VikiE

# 148
  • Euskal Herria
На мен ми хареса поредицата, обаче Тиара успяха да издадат само 7 книги от нея.

# 149
Здравейте, приключих поредицата Фрайдей Харбър на Лайза Клейпас и ми допадна има и любов и секс и малко магия. Може ли да препоръчате нещо подобно:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт