За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 191
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз зарязах "Жестокия принц" до средата. Явно и Холи Блек не е моята авторка.

# 301
  • В къщурката на хълма на феите
Аз зарязах "Жестокия принц" до средата. Явно и Холи Блек не е моята авторка.
кой беше този???

# 302
  • Бургас
https://ibis.bg/zestokiiat-printz-valshebniiat-narod-kn-1-.html ей тая, детска е за сега /около 1/3 съм прочела/

# 303

Доста силно тийн е до средата, но после вече няма нищо общо. Друга е интригата. Кой ще наследни трона в Царството на феите и разни интриги Simple Smile.

# 304
  • София
Изобщо не стигнах аз до царство, трон и т.н. Може и да не ми е било период за такива книги, ама я зарязах.

# 305
  • София
Съжалявам за поредните постове, но не мога да редактирам с цел да добавя. Попаднах на книга на Изабела Старлинг. Няма такава простотия. Мислех си, че сред книгите тип нюансите съм изчела всякакви глупости, но тази оглавява класацията ми.

# 306
Разкажи нещо да се посмеем. Мене ми се чете нещо с ... дръжте се ... милионер. Нещо читаво, ненюансово, има ли? Докато преди няколко години бяха под път и над път тия, май поизчезнаха, сега са модерни страдалците.

# 307
Разкажи нещо да се посмеем. Мене ми се чете нещо с ... дръжте се ... милионер. Нещо читаво, ненюансово, има ли? Докато преди няколко години бяха под път и над път тия, май поизчезнаха, сега са модерни страдалците.
Сега чета поредицата Sinners of saint, но вероятно си я чела вече. Иначе тя е такава. Не е лоша, но не мога да кажа, че е нещо УАУ.

# 308

https://www.goodreads.com/book/show/53082564-eastern-lights сега чета тази до средата съм, но много ми харесва. Главният е милионер и... абсолютен сладур.

https://www.goodreads.com/series/281844-the-game-changers тази поредица също е много хубава. Футболисти милионери, забавни диалози и остроумни героини.

# 309
Съжалявам за поредните постове, но не мога да редактирам с цел да добавя. Попаднах на книга на Изабела Старлинг. Няма такава простотия. Мислех си, че сред книгите тип нюансите съм изчела всякакви глупости, но тази оглавява класацията ми.
Подкрепям! Опитах се да прочета една нейна, дори име не съм запомнила, така ме ослепи съдържанието... Бях пред самоубийство. Никога повече.

# 310
  • София

Скрит текст:
Главният е милионер, който си купува момичета "играчки" от един таен клуб. Момичетата спят в клетка и му викат "да, тате". Такива простотии.

# 311
Като казахте футболисти, ето ви маори ръгбисти от Нова Зеландия https://www.goodreads.com/series/90603-escape-to-new-zealand
Авторката е все едно четеш СЕФ, приятни са.

# 312
  • Варна

Скрит текст:
Главният е милионер, който си купува момичета "играчки" от един таен клуб. Момичетата спят в клетка и му викат "да, тате". Такива простотии.
Open Mouth Това за въпросните книги на Изабела Старлинг ли е Flushed Да си отбележа никакво четете на авторката.

# 313
  • Euskal Herria
Самите книги ли не струват, или превода не го бива?

# 314
Не зная дали някой тук следи Треска на Монинг. Изненадах се, че новата книга явно е последна, тъй като е много завършена, а авторката има сериозни здравословни проблеми. След предните няколко разпчарови книги, тази всъщност е доста добра и приятна. Та препоръчвам я.

Общи условия

Активация на акаунт