За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 237
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
Ако главните герои са Закари Бенедикт и Джули Матисън, това означава, че четете Джудит Макнот-"Съвършенство" или както там са я прекръстили....Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ми хареса Relieved
Всички книги от авторът си заслужават да бъдат прочетени....Любима ми е "Уитни, моя любов", а от съвременните "Гордост"

# 421
Ориндж издават четвъртата книга от "Хартуел" през април. Нямам търпение да прочета историята за Джак и Еймъри, едва се сдържах да не я започна още като излезе на английски.

# 422
  • Бургас
Аз не се стърпях и я прочетох, много ми беше любопитна тази двойка и като излезе и........ ама не казвам, трая си.

Ето тази прочетох I Dare You (Waylon University #1)by Ilsa Madden-Mills ама не ми хареса, чудя се да пробвам ли и с втората от поредицата или да я зарязвам. Бяхте споменавали Dear Ava и    Not My Romeo и ми стана любопитна авторката, ама с тая Предизвиквам те, не ме спечели,

# 423
. Яна . на мен авторката ми е една от любимите. Препоръчвам ти да пробваш Dear Ava въпреки, че тя започва малко по-тежко, книгата е страхотна, героите обаче са последна година в гимназия, не колежани.
Not my Romeo е много забавна. Тя също не е колежанска обаче, героите в нея по-възрастни. Главният е футболист, главната библиотекарка, дизайнер на секси бельо в свободното си време. Абе сладурска книга. Макар, че втората от поредицата Not My Match ми хареса една идея повече.

# 424
  • София
Момичета, моля помогнете. Не мога да си спомня коя беше тази книга. Значи главната, се оказваше в един град с бебето на сестра си. Започва да търси бащата на бебето /сестра й не знаеше, май/. Имаше съмнения, че е един богаташ, ама се оказа, че не той е бащата. Та главната водеше някаква рубрика със съвети в един вестник. Ако нещо ви говори това, моля помогнете.

# 425
Лайза Клейпас, поредицата Травис, втора или трета книга. Ако не бъркам?🙄

# 426
  • София

Точно тя е. Много благодаря!

# 427
  • Плевен / София
Да ..."Непризнати грехове"

# 428

Ето тази прочетох I Dare You (Waylon University #1)by Ilsa Madden-Mills ама не ми хареса, чудя се да пробвам ли и с втората от поредицата или да я зарязвам. Бяхте споменавали Dear Ava и    Not My Romeo и ми стана любопитна авторката, ама с тая Предизвиквам те, не ме спечели,

Тук бяха похвалени и двете книги, и авторката, и по принцип много харесвам точно този тип, но не знам защо не ми допаднаха и нямах търпение да ги приключа. Дадох втори шанс на авторката, но стига толкова, явно не ни се получава. 💔 😄

# 429
Някой прочете ли вече  "Любовта на херцога"? Има ли много шах се питам? В кошницата ми е и се чудя да я купувам.

# 430
Някой прочете ли вече  "Любовта на херцога"? Има ли много шах се питам? В кошницата ми е и се чудя да я купувам.
Ако имате предвид последната от "Отчаяни херцогини", книгата за Вилиърс, доколкото си спомням в нея изобщо нямаше шах.
За мен лично, шахът беше едно от очарованията на тази поредица. Simple Smile

# 431
  • София
Аз защо така не можах да се разбера с тази поредица "Хартуел"? Първата книга не ме грабна и я зарязах. Дали да не опитам пак?

Започнах да препрочитам Джули Гарууд. Бях позабравила някои от книгите ѝ.

# 432
  • Плевен / София
Аз защо така не можах да се разбера с тази поредица "Хартуел"? Първата книга не ме грабна и я зарязах. Дали да не опитам пак?

Винаги, когато не знам какво ми се чете посягам към нейна книга

# 433
  • Бургас

Хартуел ми беше най-нелюбимата поредица на ЛК
Миналата година стартирах с препрочитане на  Годениците на Леърд (Lairds' Fiancees)
 1. Венчило с дявола
 2. Венчило с варварина
Тази стартирах с Бриджъртън 1  и 2, но после препрепре-незнамзакойсипът прочетох  Венчило с дявола, обаче ще взема да си припомня и  Венчило с варварина - много ги обичам историческите на Дж.Г

Вчера привърших Midnight Blue by L.J. Shen - много ми хареса. Днес започнах Playing with Fire by L.J. Shen и усещам, че ще ми разбие сърцето. Както ми въздействат Шен. П.Дъглас и Рина Кент май друг не успява.

# 434
Момичета, поредицата на Сара Дж. Маас с Дворовете от пет части ли е? Ако да, моля, ако някой има петата част да ми я прати на Silvia.parucheva@gmail.com?
Някъде мярнах нещо за филм, истина ли е?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт