С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 166
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
Хехехе, голям майтап с И-аз-да-кажа.  Joy
Много я обичам тая жена, честно! Heart Eyes
Много си права да знаеш, ама нали лаф трябва, моабет, та да върви живота.

Мистик, мамина, колко пъти съм ти казала да ми звъниш като те прихванат среднощните "поезии". Знам, че ти е мъка. Стегни се в кръста и ме чакай другата седмица на гости!  Hug
Сега като ни приеха в ЕС ще си карам на черно с книжката и хич няма да се натискам повече за немска такава. Амаха, само пари искат да изкарват.

# 121
Харичка - да се оправят Принцеските ти - пращаме им много целувки Heart Eyes Hug
Вчера си мислех за вас  Wink

А да и щях да те питам - нямате ли снимчици от това лято в Бг Wink

# 122
 Здравейте, момичета! На бързо да се вклуча от библиотеката, че живот и здраве утре да ми е по-лесно да чета.

Гери, макар и със закъснение Честита Ви Годишнина, още дълги години лубов ви пожелавам! Heart Eyes

Кате, страхотно заглавие!  Hug

Много поздрави и целувки от нас дано от утре си влезем в ритъм!

# 123
  • в Tara
дидолинке, ами сега ще кача малко...  Blush Laughing че все не мога да се наканя.

мерсим за целувките, днес са по-добре Heart Eyes Grinning

# 124
Само да покажа ТОВА...винаги съм си мечтала да пишкам в zлатна тоалетна Mr. Green.

# 125
.......
mcdirock,
 Naughty не съм съгласна
Цитат
Ми хайде дай тон за песен,де
Mr. Green
Песента  в седмичната тема е ХОР изпълнявам от всички ни - нямаме нужда от тон все пак всяка седмица си има седмична тема Crazy Hug само да не ни обвинят сега ,ч е се бием на хормонална основа Heart Eyes Joy

Звезди,идеята ми беШе,4е когато на 4овек не му харесват дадени аргументи,които се обсъждат тук може да си каже него ,аджеба какви проблеми го вълнуват та да обсъдим и тях. Peace

Това имах и аз впредвид Hug Hug
как си Събременлийке? Heart Eyes

surfline, оранжевото е цвета ан холандците и на кралското семейство, а  30.04 е дена на Кралицата и тогава в Амстердам е голЯяяЯЯЯяяям купон всичко е оранжево, леее се бира и тн Можеш да видиш някои снимки ето тук аз съм зад камерата, така че не ме търси  Mr. Green
Днес е чувствам по-добре и вече почнаха да идват силиците Hug  bouquet

Скарлет О'Хара
, бързо оздравяване  Hug  bouquet

Mimcheto,
ДОБРЕ ДОШЛА сред нас и дано честичко да ни посещаваш и кърпички да не забравиш заради лиги9те ни тук  Mr. Green

Дидке,
 Шо разплакваш бременни звезди,а? newsm45...
Някой ден ( Дай Боже) като те гушна , каквато си мънинка, линейка Шъ ти трЕбва да знаеш, ей Heart Eyes

Вечерница, какво черно, бе Кате ? newsm78 По европейски ще си караш -  всеки с каквото си има Hug

nana_cool
,
 ама ти кога най- после ще си пак сред нас? Sad.... айде прекарвайте си нет, че само така за 5 мин. не може повече no как се справя малкия Голям мъж с новата обстановка? newsm78

Hug на всички   love001

ПП
Само да покажа ТОВА...винаги съм си мечтала да пишкам в zлатна тоалетна Mr. Green.
#Crazy, че аз от притеснение може и да не мога да се изпишкам... трябва да е МОЕ , за да си го Опишквам ( и др. работи )на воля Mr. Green

# 126
Слънчеви и усмихнати привети, Момичета!

...Пиша това само защото видях едно отличаваща се по смислово съдържание мнение и се чудя къде са другите, които правеха този форум шарен, весел и интересен...
Гостенче- с право на глас, добре дошло при нас! Съдейки по постингите на другите, явно Те познават, аз не, или може би предпочитам да не Те свързвам с никое от познатите ми Момичета, защото всички който познавам и пишат са Жени, който държат на Себе Си и ако искат да кажат нещо го правят не като гост. Но това си е личен избор, радвам се че си намерила стимул да пишеш при нас и дори и прочетеш нещичко, за което много благодаря на невероятната Мистик. Но това което Я прави още по- силна и уникална е, че Тя казва каквото Й тежи на душата, без да се крие, ето затова Й се възхищавам. Различна е, може би и Ти си такава, но покажи ни се. Лек ден Ти желая или може би вече вечер! Hug
Скарлет, откъде го пипнахте тоз вирусен конюктивит? И защо трябва да има с какво да се хвалиш, не всички се хвалят с нещо, как са Ти лещите, намери ли такива който да не Ти дразнят очите?Hug
Майка, за синьото, Сърфлайн Ти е казала- цвят на спокойствието, високопоставеността, и сериозността. А кой е Твоят любим цвят, нали не е черното, просто в него Те помня от единствената снимка която съм Те виждала?! Hug
...Мистик, мамина, колко пъти съм ти казала да ми звъниш като те прихванат среднощните "поезии". ...
Поетесо, не така, ако беше Мистик вчера го направила, щеше със сигурност да си спести силният постинг, който щеше наистина да ни липсва. Има потаен чар в това Момиче, ама Ти го усещаш не по зле от мен, нали?! Hug Успех с домашните на Мирелката! Hug
...и някой би ли МЕ разгадал и мен - обожавам червения цвят...
Дидолинке, ако е тоз с който Те помня от красивата снимка- бременна в парка/ долу с/у голямата сграда на Абитиби- Темескаменг/ с Викторио в количката, е сила- духовна и физическа, влияние с присъствието Си, здраве, отличителност от масите и душата на компанийте.  PeaceВидяхте ли се с Фейчето и с Чочка? Hug
Наничка, чакаме Те, да знаеш! Hug
Звездолинке, дано вече силиците да не Те напускат, не е чак толкоз трудно да си бременна, нали?! Hug
Макдирок- че, а при Вас има ли традиция децата да се кръщават на някой, за Джулката знам че си е на нея, но има ли в Италианските сем-ва подобни неща? Hug
Сърфлайн, досега рисувала ли си с комерсиална цел, да продадеш нещо нарочно? Интересно ми е, тогава има ли муза или просто го правиш по задължение? Hug
Мимката, направи ли палачинката на Дидката, и Ти ли с шоколад и сладко, или соленка я предпочитат Марчелка и Дими? Hug
Амейка, поздрави и на Вас с Шокито!
Чешката агитка- Ивалекс и Елито, днес явно празнувате- кажете после какъв е тоз светец Св Вацлав, покровител на какво е?! Hug
Мамо Щтрупмф, поздрави и на Теб- амбициозна колоездачке с малкият Смърф! Hug
Карилиуа, кога заминаваш за Пловдив? Hug
Мистик, честит Ти нов аватар! Hug
Тали Дан, надявам се вече да сте свалили температурата на Вик. А Yom Kippur е нещо като нашата Прошка ли? Има ли специални ритуали, като при нас с халвата, яйцето? Hug
Мамо Б, приятна вечер и на Вас с Гогата и Те чакаме! Hug
Татянка, целувки за Миленката и успех с къщата! Hug

Лек и приятен остатък от четвъртъка Ви желая!

# 127

Дидолинке, ако е тоз с който Те помня от красивата снимка- бременна в парка/ долу с/у голямата сграда на Абитиби- Темескаменг/ с Викторио в количката, е сила- духовна и физическа, влияние с присъствието Си, здраве, отличителност от масите и душата на компанийте.  PeaceВидяхте ли се с Фейчето и с Чочка? Hug

Благодаря за разяснението Hug ама я кажо от къде научи за Фейчето и честно си признай - без бой Mr. Green

# 128
Щтрумпфет, как сте с мъничето- сладкият Матео? Кога се прибрахте от БГ? Hug
Дидолинке Ти ми кажи дали се видяхте?!   bouquet

# 129
Здравейте моми4ета,
аз отдавна не съм писала тук ,но и мен като мистик са ме налегнали едни такива мисли...и споделям нейното мнение,4ета ви и следя ,да не изпусна някоя новост Blush,но нещо не ми остава време и желание за писане и сега Калида като попита да се обадя..
Ние си изкарахме една страхотна ваканция в БГ  с Матео ,с Мама Щрумф и Тони,двете с нея ходихме до Созопол ,после ходих още веднъж с малкия и маминка ,просто го обожавам Созопол и никога няма да ми омръзне...
Сега сме си с татито и по цял ден си се гледаме с Матео -когато времето е хубаво се разхождаме,и забавляваме..имам много снимки ,и трябва да обновя тези в аватара си ,но все не ми остава време..Матео другият месец ще стане на 1годинка и 4акаме гости(мама Щрумф и компания..) Heart Eyes, ина4е той расте и се развива-казва papa,tata,на бг казва мама,баба,дядя,ляля,бау,бау,ау,ау...абе засега е страхотно дете..
Дано не съм отег4ила някого...лека ве4ер;ден от мен... Hug

# 130
Здравейте пак на всички ви!
Майка,много сладък твоя син,ти с тези портокали още повече.Сигурно на малчо страшно му харесва хелуин с оранжевите тикви:).Вярно каза съседката,вземете му един Оранжев билет до Амстердам на момъка,няма да остане разочарован!Вярно,да му дръпнеш от нета онази песничка,страшно е сладка!
Аз в момента пека едно агнешко а на мъжа ми лигите му капят докато играе на Уининг илевън.Дойде си горкия в 7 гладен като вълк,а аз в 8 метнах ярето във фурната.Дали до 9 ще се сготви,аджеба.Докато го приготвях,не знам защо милслите ми летяха към Тали Дан.Честита ти нова 5766(хехе,страшно ме кефи цифрата,Тали вие сте в бъдещето! Crazy) година,да е най-накрая мирна и спорна,догодина до амина!,малко със закъснение,ама аз съм си таква ,ще ме проставате.Не винаги съм в отлична форма с  лубезностите.Не го правя нарочно,само дето си мисля да поздравя,после ми изхвърча от пипето.Та,исках да питам Талиданче дали би ни споделила как минава този празник там,какви са обичаите,правят ли се някакви по-специални обреди и най-вече,какво ядете мила?Аз непрекъснато свързвам кухнята с агнешкото и стафидите,не знам защо.Дай някоя рецепта за месо и сладки(курабиики,кекс) от вашия край,че само израелско не бях готвила в нас и много ми е интересно.Сега МакДиРокче да не се ядоса че дойдох тук да заносвам темата пак с храни,ама простете ми ,след двата дни безапетитие,днес отново се съвзех  Partyи започнах да мисля единственно за кльопачка Embarassed Embarassed

# 131

Дидолинке Ти ми кажи дали се видяхте?!   bouquet

Ами да Wink
Хайде сега ти си наред Mr. Green

# 132
  • Германия
 newsm44 newsm44 newsm44 свършиха изпититеееееееееееееее
Моля, простете ентусиазма ми, но след целия стрес последната седмица, просто няма как да не се изпохваля. Сега остава да довърша стажа, ехххх кога ще дойде края на януари Praynig
И както казват старите хора "много добро не е на добро", прихванах от дребчо конюктивит, та някой да знае домашни лекове, че капките помагат, но бавно, а цял ден пред монитора трудно се издържа с недовиждащо око Sad

Рапорт даден  Wink и.. лека ви вечер  Hug

# 133
Калидка днес си бях и си взех книжката,но.... и утре ще ходя, ама на погребение Cry

# 134
Пепе, домашен лек за таквиз болежки няма - иди да ти изпишат антибиотично кремче, иначе оправия няма, а може да си докараш кератит като усложнение. Не е шега! Naughty
Единственото, което се сещам за облекчение е вече ползвани торбички от лайка, държани в камерата, за компреси (дано да ме разбра  Embarassed)

Калида, не съм се и съмнявала, че ще ме емнеш за репликата ми към Мистик  Mr. Green
Често се чувам с нея и знам какво и тежи, защото минах през подобен ад преди известен брой годинки. Просто ми тежи, че когато има нужда от мен, се скрива в черупката си и се страхува да ме "притесни". Наистина си е сладурана и чакам с нетърпение следващата седмица да се видим Wink.
А приятелката ни И-аз-да-кажа подозирам коя е, вероятно си нямала допир с нея. Въпреки че си има и готини страни  Wink
Маме Щрумф, съчувствам ти за миналия във вечните ловни полета разкошен ретривър. И на мен ми се случи същото след 13 г с кучето ми. Hug

Общи условия

Активация на акаунт