С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 141
  • 215
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден, лЮбими и неповторими Hug...

zwezdi4ka, смокините са ми лЮбимия плод докато бременеех и ми беше zле първите месеци карах само на смокини, ябълков сок и малко пица...а бе бременелска работа какво да ти раzправям Crazy ...10х zа снимките като гледам ще плануваме едно пътуване по вашия край и беz това съм се zаканила да си купя отдавна от тия дървените пантофи
 Mr. Green

Maika , много добре сте го решили да пуснеш после да покажеш снимки  bouquet.

Пепе, честитооооооо zа иzпитите...иначе zа конЮнктивита само с лекарства, че иначе най_много да си окараш някои гани гъби Sick.

Kalida , никога не съм рисувала комерсиално...единственото ми "комерсиално" творение беше дипломната работа в техникума (техн. по облекло zавърших)...беше един готин проект zа дамски костЮм с всички сметки, раzчети на материали и т.н., който след 3 месеца видях на витрините на zавод Витоша...естествено беz мое zнание, съгласие и пр...не ми се говори, чесно Crossing Arms...може би zа това се откаzах след това от идеята да ставам архитект, че ми беше писнало всеки да ми гледа преz рамото и да се опитва да "реалиzира" нещо Sick.

Tali Dan , мммммммммммммммммммм...отиде ми диетата #Cussing out.

# 151
Хелоу пийпъл! Hug
Днес нещо сериозно ме мързи,просто чувствам как сте си прекарам деня на диванчето пред ТВ-то.Лидке-Калидке,мерси много за Хауърдчо,голям е сладур,нали Sunglasses?Стинг,да често,въпреки че есента ме избива определено на джазз Joy.Сега съм на вълна Паоло Конте.Има една негова песен Via Con Me,страшно секси!Слушами и много Нина Симон,един май беше мароканец,не знам точно-Шаб Мами...разни такива.И Бари Уаит не е зле,ама сега ми липсва моитото което си пиивах докато го слушах,затова се въздържам в момента.Да знаеш,аз имам доста познати от Нова Зенландия,с които съм се попикавала от смях,големи образи са.Извинявай че питам така,но в кой град сте точно,че нали съм нова тик,не знам.
Звезде,страшни смокини имаш!От къде ги взе?Ние купихме една нова къща,която в момента се ремонтира и имаме точно такава смокиня в двора.От началото на септември досега сме изяли ва огромни легена със смокини.Не е вярно че се дебелэ от тях,аз не мръднах!Все съм си 20 кг+.
Тали Дан,айде ако можеш прати някоя друга израелска рецепта,моля,ако искаш на лични,ако искаш и в готверския че да се пробвам да направя нещо по-така на любимия.Това с ябълките го планирам за довечера.Ще бъде връх в програмата.
Пепе,домашен лек за "Ечемиче",както му казваше баба ми едно време е кърма в окото.Аз обаче не бих пробвала,ни-ко-га!Друго,за което ми идва на ум са топли компреси,така узрява по-бързо,пробива се,изтича и ти забравяш за случилото се.Ако не,някакъв очен унгвент с антибиотик вътре,от мазното също набъбва и се пука,а анитбиотика през това време се бори със кока. Peace

# 152
  • Italia
Сърф4е,видях,4е си завърШила Техникума по облекло ( този дето е някъде на Хладилника в София,нали? ) Имах двама добри приятели,75ти набор дето са у4или там. Grinning

# 153
  • Italia
Влади ( amymommy ) аз да се обадя като радио Ереван:
Калида е в Канада а не в Нова Зеландия ( Maika и Rumyana ) са оттам.
А ПепеляШка се оплака май от конЮктивит а не от е4емик ако съм про4ела добре.
Пепе,4естити ти взети изпити  Peace
Талииии,искам и аз ябълки ,пълнени с мед и ядки,като тия,за които си писала  Blush Как е Вик ?

# 154
Сърф4е,видях,4е си завърШила Техникума по облекло ( този дето е някъде на Хладилника в София,нали? ) Имах двама добри приятели,75ти набор дето са у4или там. Grinning

Тоя, тоя...аz съм по_малка, но я иzклЮкай кои са...може да сме си намигали по коридорите Laughing.

# 155
  • Italia

Тоя, тоя...аz съм по_малка, но я иzклЮкай кои са...може да сме си намигали по коридорите Laughing.

МИ мацката се казва Криси Зоксимова а мом4ето се казва Цветан Петров ама не си спомням в какви паралелки са били.Ти кой набор си ако не е нахално да попитам ?  Wink

# 156
тц...едва ли се zнаем...79ти съм, но се поzнаваме с доста от 4то курсниците(75ти/76ти), когато zапочнах да уча....с някои още си държим контакти, въпреки че бая се раzпиляхме Rolling Eyes .

# 157
  • Italia
тц...едва ли се zнаем...79ти съм, но се поzнаваме с доста от 4то курсниците(75ти/76ти), когато zапочнах да уча....с някои още си държим контакти, въпреки че бая се раzпиляхме Rolling Eyes .

МИ те и двамата са от Слатина  Wink

# 158
Хейй, сладурки и сладурковци  Laughing привет и от мен  Hug То тук сме само сладурки, ама така е даже много по-добре  Wink
Аз се гледах руса и се ядосвах, гледах се руса и се ядосвах и накрая взех, че се боядисах днес! Кестеняво-суперестествено, с меден уж оттенък-адски е хубаво  newsm03
Занапред, ако искам пак да се правя руса, ще ми трябва някой, дето да ме озаптява овреме  Crazy
Да се изкажа като компетентна и аз в областта на музиката .... все пак 7 години опит никак не са малко  WinkВлади, този Шеб Мами е алжирец-все пак ако е този, дето аз си мисля, който направи онова парче със Стинг! а Стинг как го обичамммм-голям ми е любимец  Crazy  И Бари Уайт много го клыпам, особено преди няколко години много ми беше страст, по време на едни други страсти, де .. ама от по-различно естество  Flutter   Иначе, обожавам Тото ... като сме се отворили на музика, де .. и Чикаго ... о, и  други също  Laughing  Сега слушам новите неща на Тото- "Bottom of your soul", " King of the world", a тази  " No end insight" е направо страшна!
Мойто мъж се скъса на бачка тези дни, сега е пак в Болоня, а утре в Швейцарията белла  Laughing Аз пък днес нямам много работа и добре, че е така, че  имам да опрявям къща и други там работи  Crazy
Вчера Тирамису-то ми стана страхотно .... да се похваля, де  Wink Sunglasses Flutter
Звездичка, аз обожавам смокини - дори сега си имам малко, ама на сладко, донесох си ги от Бг-бабино производство  Laughing

# 159
сонита, аз да се опла4а, 4е никога през живота ми не успях да направя тирамису...А толкова оби4ам. Аз бях поканила познати на ве4еря и за изненеда бях се решила на авантюрата тирамису. Оба4е то още като се правеше ми замириса на НЕ-тирамису... Аз съм толкова спонтанна и 4увствителна, 4е вси4ки разбраха. Накрая го сервирах, но беше трагедия. Вси4ки ми се усмихваха и казаваха, 4е е вкусно. Оба4е беше ужасно! Оттогава такива експерименти не правя  Rolling Eyes

# 160
Смейте ми се вие за смокините Hug , ама да живеят турските магазини, че ги има иначе само на снимка щях да си ги гледам Mr. Green

Тали Дан,айде ако можеш прати някоя друга израелска рецепта,моля,ако искаш на лични,ако искаш и в готверския че да се пробвам да направя нещо по-така на любимия.Това с ябълките го планирам за довечера.Ще бъде връх в програмата.
Никакви лични..  Mr. Greenтук на обществени всички дружно да готвим Hug

Обаче няма такова изобилие на смокини едвам успявам да си избера от по една на ден -  качеството хич не е добро Rolling Eyes
Иначе ако ми дадат ще си ям цял ден само смокини и шопска салата Heart Eyes

Момичета, чували ли сте за едно дърво Финап дето има едни малки зелени плодчета... ? newsm78 Помня го от детството ми и никъде другаде не съм го виждала Rolling Eyes

# 161
сонита, аз да се опла4а, 4е никога през живота ми не успях да направя тирамису...А толкова оби4ам. Аз бях поканила познати на ве4еря и за изненеда бях се решила на авантюрата тирамису. Оба4е то още като се правеше ми замириса на НЕ-тирамису... Аз съм толкова спонтанна и 4увствителна, 4е вси4ки разбраха. Накрая го сервирах, но беше трагедия. Вси4ки ми се усмихваха и казаваха, 4е е вкусно. Оба4е беше ужасно! Оттогава такива експерименти не правя  Rolling Eyes

Защо така бе, Мистик, то толкова лесна работа! Щом аз го правя и ти ще успееш, в това съм сигурна  Peace  Адски е бързо и мнооооого лесно, имаш ли рецептата? Ако искаш да ти я изпратя и да ти обясня подробно?  Ако не ти е обяснено добре, възможно е затова да не се получава, тъй като по принцип няма какво да не му се получи на Тирамису-то .... аз съм чувала къде по сложни сладкиши, които не си и мисля, че мога да тръгна да правя някой ден, то затова са сладкарниците  Crazy  bouquet

# 162
Звезде,другата есен ми ела на гости че да си отядеш на смокини. Laughing
Казвам аз на лични на Тали Данка,щото въртим въртим темите,хоооп аз пак за клёпачка почвам да пиша...на някои може и да не им е приятно,знам ли Rolling Eyes...
Миленче,разбрах аз че съм оплела конците,ма вече беше късно,тъкмо го бях публиковала писаното Joy.Ма карай...то толкова хора...ми може ли да не се обърка човек!А за конунктивита,очен ли е или само съм останала с такова вчепентление Laughing?
Сонка,аз да попитам ама това русото как и къде го прави?Щото от русо до русо има голяма разлика.Ако си го правила сама не се учудвам че мисията е фалирала.А честно да си кажа аз съм те виждала само на онези снимки със слънчевите очила и с тъъъмната дъъълга коса,от които изобщ ме добих представа що за човек си..светла ли,тъмна ли...обаче ми харесаха крачката ти Laughing,комплиментос  bouquet.Прати една снимка без очлиа и в ако може по-близък план от онези които беше пращала от време оно.Иначе според мен русо върви на всеки,зависи много по начина по който е направено и от нюанса който е избран-виж Мишел Хунцигер,колко е тъмна,с едни тъъмни очи ,а чте кажеш че  родена блондинка.Симона Вентура ,също Wink.
Мистик,то по лесно от това да забъркаш едно тирамису няма,възможно е рецептата ти нещо да е е била сполучлива.

# 163
amymommy,
 хаха таман с бебета, а? Hug
 И на мен ми е интерсно за рецепти.... все пробвам по неЩо...къде от фурната в кошчето, къде става за ядене ама мерака още не ме е пуснал.... Mr. Green

# 164
  • в шоки-land
и а3 имам много лесна рецепта 3а тирамису, мистик_че....ка3вай искаШ ли?

Общи условия

Активация на акаунт