Есен щедра плодородна, а за всички тук дано е бебеплодна - 25.09 - 01.10

• 10 709
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Зайче,винаги съм се чудела newsm78как сколасваш да обърнеш внимание на всяка от нас и да пишеш толкова пъстроцветно?Без да поглеждам ника,от шарения пост разбирам,че си ти bowuu
Аз си купих една уебкамера и съм като неграмотна пред компа,в смисъл,че не мога да я инсталирам.Кой знае колко е елементарно,но........поне хубавото от цялата работа е,че за миг спрях да мисля за леля ви Sick
Дано този месец да има положителни резултати и при нас,че вече взе да ми става много тежко и да изживявам всеки цикъл,като един край...
Приятелката ми,която има бебе на 1г и 4м разбра,че е бременна в 6г.с.тооооооооолкова се радвам за нея.М/у другото се бяхме разбрали да бременеем заедно.Дано да се сбъдне желанието ни Praynig Praynig Praynig
Прегръщам ви всички и дано,ако не тази седмица,то другата,да се заринем с положителни постове-изказващи видяните,две,заветни,положителни и така мечтани чертички  Hug Praynig Peace

# 166
rojbo ,завиждам ти че успяваш да се разсееш и да не мислиш за лелята.
В азиатските държави си държат в къщите статуйки на злото или на дявола ,за да покажат уважение към него,да го ухажват и той да бъде снизходителен към тях !Сега ние какво да правим?Да понакупим няколко пакета превръзки и тампони ,за да покажем колко ни е драга лелята, пък тя да ни подмине?! Laughing Леле...хич не мога да го направя това!Пък температурите ми са толкова ниски,че сигурно след два дни ,все пак ,ще си ги закупя!
"ГНИЛОСТ И ЗАРАЗА!!!!!"-бялата мишка Маева

# 167
  • UK
Добро утро момичета, май аз съм най- ранобудна тази сутрин  Laughing но си имам оправдание. Стискайте палци да се върна жива и здрава в къщи, че днес съм в приходиспансера и не знам как да се държа покрай толкова много " нормални" хора  #Crazy. Вчера като бях там умрях от страх, една жена ( явно беше от пациентките, а аз не пуша) дойде до мен и ме помили за цигара а аз и казах, че не пуша и тя ми се разкрещя как така не съм пушила и, че трябвало да и намеря понеже съм била мед. сестра  #2gunfire имах чувството, че ще ме утрепи. Най- много се притеснявам за колежката която е бременна в 6-тия месец да не и направят нещо и само я вардя  Grinning
   Лек ден на всички и дано да е спорен  Peace

# 168
Сега ние какво да правим?Да понакупим няколко пакета превръзки и тампони ,за да покажем колко ни е драга лелята, пък тя да ни подмине?! :

съвсем случайно надничам в темата ви - тук вече почти никой не ме познава, понеже пишех преди доста време - но не мога да не кажа, че при мен така се получи - накупих от метро много превръзки и тампони и....така и не ги употребих тогава  Mr. Green така че късмет  Heart Eyes

# 169
при мен така се получи - накупих от метро много превръзки и тампони и....така и не ги употребих тогава  Mr. Green така че късмет  Heart Eyes
И аз имам същата случка, миналото лято тръгнах на море с цял сак превръзки и тампони...ами...чак като родих влязоха в употреба.
Успех на всички от сърце!  bouquet

# 170
Хи хи хи,направо ме разсмяхте...така и така трябва да пазарувам от сектор хартиени ще посегна с две ръце и към превръзките,ако има и друг с мен и неговите ръце ще впрегна... hahaha Joy

Като се замисля newsm78през бременността ми се търкаляха 3 пълни пакета с превръзки в шкафа.

# 171
Преди да тръгна да се включа.
тити, познаваме те, душко, хубаво е, че се навърташ насам.
Зайче, тези тестове са много точни, но са си скъпи и още как.
Добре дошли на новите момичета.

И да споделя-при мене номерът с многото превръзки не мина навремето, лелката не се стресна никак, по скоро аз се бях стресирала. Mr. Green

# 172
  • Варна
Сега ние какво да правим?Да понакупим няколко пакета превръзки и тампони ,за да покажем колко ни е драга лелята, пък тя да ни подмине?! :

съвсем случайно надничам в темата ви - тук вече почти никой не ме познава, понеже пишех преди доста време - но не мога да не кажа, че при мен така се получи - накупих от метро много превръзки и тампони и....така и не ги употребих тогава  Mr. Green така че късмет  Heart Eyes

Кой не те познава бе, душа  Flutter Викаш значи да си накупя 10-на пакета превръзки примерно (че не ползвам тампони), дали ще да достатъчни  Mr. Green

Аз снощи имах ову с всички екстри - болки къде ли не, едвам се навих да кексим, ама нали е за каузата  Crazy после лежах 15-на минути и ходих до WC, та видях и белтъчната слуз в изобилие. Сега се надявам да не сме кексили прекалено късно и ще чакам след 2-3 седмици резултат  Praynig

Добре дошли на новите момичета!

# 173
Мегита за мен си много силно момиче и в най скоро време ще се радваш на един сладак бебок,а за днес ти стискам палци и ти пожелавам всичко да върви по вода без никакви проблеми.Ти го заслужаваш. Hug

# 174
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Здравейте и от мен момичета,

вчера след като цял ден гледах да наваксам с четено, и най-накрая написах един пост, той някъде зачезна....

Че, мен ме нямаше една седмица...ходих малко да си развея дупето в Италия и момичета, да ви кажа там е страхотно. Поне моите впечатления са такива...Искам пак там!

А иначе в петък ще ходя на изпити във Варна, последните 3 и много ви моля да ми стискате палци.....А в неделя през нощта ще отивам на остров Крит за 10 дни Simple Smile Да си използвам до край отпуската Simple Smile

Иначе на бебеправещия фронт.....мисля, че добре оползотворихме овуто, ама ще се види на 30, тогава не я чакам онази ми ти леличка...

Въпреки че с мъжлето сме ужасно скарани заради "свекито", докато ни нямаше е подлудила баща ми....и  #Cussing out

Желая ви хубав ден и много много целувки и прегръдки

# 175
Здравейте милички Hug.Толкова много ми се спи,че едвам гледам  Tired.Това време ме побърква  #Crazy.Добре,че утре съм отпуска и довечера заминаваме на село та да си почина малко  Grinning.Между другото там си почивам много и е идялното място за правене на бебета Wink.Много е тихо и спокойно и най-важното там нямам никакви странични дразнители  Party.

Мегитка не се притеснявай само  Naughty.Ще видиш,че всичко ще бъде наред Hug.Стискам ти палци миличка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тити ако това е начина да прогоним лелката да бягаме и да се запасяваме  Joy Joy.
Дара лек път миличка  Hug. И да се върнеш по-здрава от всякога Hug
Svetli разбира се ,че не е било прекалено късно Peace.Стискам ти палци резултатът след 2-3 седмици да е EFP.
Poison avi добре дошла Hug.Не се притеснявай сигурна съм,че лелката се е загубила някъде в Италия Grinning
Mia 28 как си мила?Не им се даваш на вирусите нали  Hug.Бързо да оздравяваш newsm51
Мариетка дано днес на контролният преглед всичко да бъде наред  Praynig.Почини си добре днес,че утре като за първи работен ден ще ти трябват сили smile3503
Елфче как си мила?Почиваш ли си?Ти кога беше напреглед newsm78

Е хайде сега малко да поработя и ако успея по-късно преди да тръгна ще ви се обадя пак Simple Smile.Лек и спорен ден на всички Hug

# 176
Здравейте .Аз май ще ви напускам.Ще трябва да се местя в друга темичка.

# 177

Кой не те познава бе, душа  Flutter Викаш значи да си накупя 10-на пакета превръзки примерно (че не ползвам тампони), дали ще да достатъчни  Mr. Green

Аз снощи имах ову с всички екстри - болки къде ли не, едвам се навих да кексим, ама нали е за каузата  Crazy после лежах 15-на минути и ходих до WC, та видях и белтъчната слуз в изобилие. Сега се надявам да не сме кексили прекалено късно и ще чакам след 2-3 седмици резултат  Praynig

Добре дошли на новите момичета!

Светли,и аз така бях вчера,едвам се навих,защото доста ме боля Sunglasses
Явно ще чакаме заедно,щом сме имали ову в един и същ ден Praynig Peace Hug
Също много се притеснявам дали сме улучили момента,а не е било късно.Странното е,че днес се чувствам много добре и не ме боли нищо newsm78

# 178
Рожбе не започвай от сега да му мислиш  Naughty.Важното е,че сте оползотворили увото Simple Smile.А това,че нищо не те боли си мисля,че въобще не е повод за притеснение Thinking.Хайде стискам ти палци скоро да се похвалиш Hug

# 179
  • ГОре на черешата...
Здравейте Hug!
Зайо, контролния мина, всичко е ок, обаче съм бясна по друга причина - днес заведох отново малкия на градина /от 1 септември не беше ходил / и - оп, неприятна изненада - директорката еднолично решила и разместила учителките #2gunfire - и сега едната нашата я няма...защото двойките работели "рутинно" и други такива дрънканици #Cussing out!А децата - помислиха ли за тях?Две години и половина с тези учителки - мамите казаха, че някой деца сутрин плачели и не искали да влизат при новата...а моят като разбере - той така си я обича...и учителките плачели. В понеделник имало родителска среща, мамите се опитали да обяснят на директорката, но тя тропнала с крак "Каквото кажа, това ще става!" Close #2gunfire #2gunfire
Да, ама не Naughty!Не знае с кого си има работа!Няма ги вече тия, не сме в тоталитаризма!За начало отидох в общината. Приеха ме меко казано с презрение и от двеминутния разговор разбрах, че директорката ни там си има лоби...Е, пак да, ама не, щото пък аз не си оставям магарето в калта...Та ей сега се заемам да спретна една жалбичка с копия до Регионалния инспекторат на Министерството на образованието, Община, Кмет, Общински съвет , БиТи Ви, "Частен случай " на Владо Береану и всички видове местни медии...ако се сещате други инстанции, давайте предложения...
Освен това съм намислила да заведем децата на протест пред Общината, като естествено преди това ще поканим гореспоменатите медии...
Уж в Европа влизаме след 3 месеца, а тука из глухата провинция си е жив Анадол...само че не са познали - аз също си знам правата Close!Деца искат да раждаме. С таково отношение Crossing Arms?
Ох, извинете ме за дългия пост, обаче съм адски бясна... #Cussing out

Здравейте .Аз май ще ви напускам.Ще трябва да се местя в друга темичка.

Това какво значи - да честитим ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт