Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 064
  • 656
  •   1
Отговори
# 60
Мисля, че и двамата играят този момент добре, просто характерите им, както и предишния им живот е бил и различен, и еднакъв донякъде /малко неясно обяснявам мислите си/. Ойя, според мен е и уплашена може би от чувствата си, може би до къде би я отвело бъдещето, травмите от детството й - предателството, изоставянето - все неща, които не може да не са оставили отпечатък върху психиката й. Освен това, във всяко едно общество, особено по-затворено, афиширането на връзка с все още не разведен мъж винаги се приема осъдително.

Но, наистина, в живота винаги моментите с "пеперудите в стомаха" между двама са прекрасни и те правят просто щастлив.

# 61
Сори , момичета и момчета , толкова съм отнесена ,че обърках темата Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако някой знае какво ще се случи с онзи изневерител и неговата пилатес мадама да пише в скрит текст , моля Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:38 от Phillipine

# 62
Добре сме дошли в сезон 2 , къзлар  

Не знам защо ни наричаш kızlar, при положение, че тук пишат няколко мъже. А и желателно когато се издава съдържание напред в сериала, това да се прави в спойлер. На мен не ми пука особено, но има хора , които се дразнят и не искат да им издават какво ще стане напред. Темата е озаглавена “Малко убийства - btv” , тоест следим сериите по БТВ и Войо, а те са доста  далеч от втория сезон

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:41 от diziler

# 63
Добре сме дошли в сезон 2 , къзлар 

Не знам защо ни наричаш kızlar, при положение, че тук пишат няколко мъже
Защото съм изкукуригала момче Дизилер Grinning
Знаеш, ли моят мъж ненавижда хобито ми да гледам турски сериали и на мен ми е трудно да повярвам ,че мъже гледат , но това ,че гледате ме радва

# 64
От сериал до сериал има разлика. Малки убийства и Опасни улици не са сапунки.
Редактирах и допълних предния си коментар

# 65
Наистина има много ''мъжки '' дизита като Ичердето например , но с  предубедени хора нищо не може да се направи . Flushed

# 66
Оя и Серхан - семейна идилия

# 67
Ммм, да..Серхан наистина играе по-добре не само влюбването, а по принцип, личи си че е школуван актьор... Ойя продължава да ми е нехаризматична и да си мисля, че не е за главна роля... Тайлян ( така ли се пише) в разговора в клуба каза, че била мила, забавна или весела беше- ами нищо вярно - или грешка в превода, или пропуск в сценария, а и образът изобщо не го изисква...
Ойя малко ми стои като кака на Серхан, гледайки клипчето, публикувано от Дизилер. Май много съм критична към главната героиня, но просто си разсъждавам. А, и за още нещо да помрънкам😀 - много интриги, много нещо, чак нагарча от гимнастика с интриги- небивалици, но филм да става..
Образът на Тайлян в началото ме дразнеше, но започва да ми става забавен, голям тъпчо е, пълно е наистина с такива екземпляри...

# 68
Тайлян постъпва доста подлярски в една от сериите (16 или 17 еп.) като казва на Серхан как старата любов ръжда не хващала и как Оя му се натискала, как й отишъл на гости.... а си спести малката подробност, че тя го изхвърли от вратата навън. Но каза "моля, те Серхан, нека си остане между нас". Падна ми тотално очите след тази сценка. (Даваха го на Войо, след 2-3 дни ще го дадат и по БТВ)

# 69
Ммм, да..Серхан наистина играе по-добре не само влюбването, а по принцип, личи си че е школуван актьор... Ойя продължава да ми е нехаризматична и да си мисля, че не е за главна роля... Тайлян ( така ли се пише) в разговора в клуба каза, че била мила, забавна или весела беше- ами нищо вярно - или грешка в превода, или пропуск в сценария, а и образът изобщо не го изисква...

Не е грешка в превода,Тайлян говори  за Ойя от ученическите години когато са били приятели. Едно отминало време. Тя е различно момиче преди да преживее доста неприятности и трудности в живота на крехката си възраст, за да се превърне сега в дистанцирана, предпазлива и самотна лекарка, отдадена на професията си. Няма как да е друга, животът и не е бил никак лек , особенно за тамошната действителност. А и не само.
Каква любов от Тайлян?! Дали е страдал след раздялата им , напротив скоро се залепва за богаташката дъщеря. Пелин и  Тайлян се  допълват перфектно-  търтеи, мързеливи, глупави ,суетни, алчни , но финансово обезпечени. Той освен да е гладен за друга работа не става....а Пелин несигурна, вечно недоволна и запълваща си времето с глупости и интриги.Мозък липсва или поне не е достатъчен,че да се съревновава с Мерве..
Мерт Фърат / Серхан, наистина е шлифован артист, както и останалите артисти от каста. Сценаристката  Мерич Аджеми, след ,,Любов под наем ,, направи отново интересен сериал. Беше дълго време рейтингов в Турция.
Изненадана съм, че се излъчва в подобно време у нас.Освен ,че е накъсан всеки оригинален  епизод.
Явно този който решава от ТВ канала изобщо не е запознат какво  се излъчва.

Ако някой знае какво ще се случи с онзи изневерител и неговата пилатес мадама да пише в скрит текст , моля Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой каквото е заслужил.

Скрит текст:
Разделят се, Мехмет твърде късно осъзнава какво е загубил

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 17:24 от eliNIM

# 70
Здравейте и аз следя Малки убийства.

# 71
След епизода тази вечер си помислих кой ми е най противен ( поне за сега )  .Ето :
1. Мъжът на Арзу , не стига ,че е предател , ама е и голям глупак .
2 . Пелин - безелница , лъжкиня , комплексарка
3. Мерве - макар и злодейка номер 1 и много лоша ,чак демонична , не знам  дали заради актрисата , но много чар има в нея .Привлекателна злодейка Grinning Много умна ,но не забелязва как мъжът и се отдалечава ( даже преди Оя )
Тайлян -Мунчо е извън класацията ,такива даже не ги забелязвам ( но актьорът се справя отлично )
Въобще кастът е на ниво , нещо , което ценя в сериалите , които гледам .

# 72
Епизодът тази вечер по БТВ или Войо? До броени дни ще видиш как Тайлян освен Мунчо е и интригант, много грозно одумва Оя пред Серхан

# 73
По БТВ само .Иначе се изкушавам да гледам на руски или на турски в Ю тюб направо края Grinning
Да , този е противен тип , но аз се чудя на глупостта на мъжа на Арзу , сляп ли е ? Онази кифла не само го прави луд , ами и "' умните '' и съвети приема .

# 74
Аа  не, края не Grinning  Трябва поред, всичко последователно

Общи условия

Активация на акаунт