Кисти в гърдите

• 1 024
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, имам кистозни гърди, редовно се следя на мамолог - на 6м. Но сега напипах огормно топче, на място дето не съм имала. Още утре ще звъня за преглед, но искам да питам - възможно ли е кистите да се появяват на различни места и да се надуват така. На края на цикъл съм, но трябваше да се успокои вече, а не да седи така голямо. Много съм притеснена

# 1
Аз имах кисти преди. Също се следях и сега  редовно правя прегледи. Моите от няколко години изчезнаха след като пих Мастодинон по схема от гинеколога. Напълно възможно е да напипате киста, която се е надула. На мен даже и течност ми изтичаше, когато се пукне. Беше едно ходене по лекари, изследвания, но всичко беше наред. Не се паникьосвайте, за Ваше успокоение посетете лекар. Успех!

# 2
Както вече са Ви отговорили - да, напълно е възможно. Все пак посетете лекар за консултация.

# 3
Здравейте, съжалявам че се намесвам в темата, но не знам на какъв лекар да отида. Аз също съм с кисти в гърдите от няколко години, но от близо месец имам някаква бяла точица на едното зърно. Прилича на блистер, но от години не кърмя, така че няма как да е кърма. Ноември ходих на мамолог- всичко беше нормално. Сега съм  чуденка при мамолог ли пак да се прегледам, при АГ ли, дерматолог?

Общи условия

Активация на акаунт