Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • In transit
Благодаря за темата! Досега само ви следя, че сте много полезни. Hug

Момичета, а някоя от вас да е ползвала ампулките с гликолова киселина на лореал? Аз съм на 4тата, но се чудя ефект ще видя ли, или ще трябва още някой друг курс. Исисфарма имат пилинг с гликолова киселина, но съм пробвала само тестер и не можах да преценя до колко се отразява на кожата.
Ползвала съм и ползвам крема на Исис, кожата светва с него, не е агресивен. В последно време го ползвам само да подсуша някоя пъпка като ми излезе инцидентно. Кожата ми е смесена, но зимата по-скоро суха към дехидратирана.
Старата опаковка беше с 15% гликолова киселина, новия е с 10%. Него не съм го пробвала.

# 121
Аз само минавам да похваля новата матова серия червила на Голдън Роуз - не знам как е възможно да са на такава цена и с такава добра формула. Взех си няколко цвята и не мога да им се нарадвам.

За сметка на матовата серия на Аура, която е на почти същата цена, но се усещат много некомфортно, поне при мен.

# 122
Аз само минавам да похваля новата матова серия червила на Голдън Роуз - не знам как е възможно да са на такава цена и с такава добра формула. Взех си няколко цвята и не мога да им се нарадвам.

За сметка на матовата серия на Аура, която е на почти същата цена, но се усещат много некомфортно, поне при мен.
Коя е новата матова серия?

# 123
  • София
От 3-4 години основно ползвам шампоаните и балсамите, лак за коса в черна опаковка, душ-геловете на Балеа. Последно си взех един фдт на Тренд ит ъп- не е моят, но за няколко часа носене издържа, след това започва да прозира.

# 124
Здравейте,
Моля, някой който е ползвал азиатските кремчета и серуми от ДМ на Хада Лабо и Its skin да сподели мнение. Пробвах една маска с бамбукова вода и много ми допадна, кожата беше видимо хидратирана. Много искам да пробвам и някой крем и околоочен, също и някой от серумите на Its skin, за това ще съм благодарна, ако споделите мнение!
Доволна съм от хидратиращият серум и крем които са в матирано стъкло , не съм сигурна дали и те се водиха на  its skin   но не бяха лоши . Особено крема  лека текстура , но добре си върши работата . За техните серуми съм пробвала 2 ободряващият и озаряващият  , като и двата бяха приятни  , но не съм забелязала нищо драстично    , хидратиращият с матирано стъкло ми допадна доста повече . Пробвала съм и няколко  от  food  sheet ( голям фен съм им) ,   но тези конкретно за мен са надценени  или поне не съм забелязала "уау  ,, ефект. Имам и  измивният гел  с  Магнолия , който ми е добре за лятото , но сега ми е твърде изсушаващ . Доста е икономичен и мирише приятно

# 125
Днес намерих захарният скраб,който от месеци не бях виждала,взех 7 бр.И измивния гел Балеа вит С,дано е добър.

# 126
  • София
Момичета, а някоя от вас да е ползвала ампулките с гликолова киселина на лореал? Аз съм на 4тата, но се чудя ефект ще видя ли, или ще трябва още някой друг курс. Исисфарма имат пилинг с гликолова киселина, но съм пробвала само тестер и не можах да преценя до колко се отразява на кожата.
Какъв резултат виждаш на 4 ден? Аз отдавна се каня да ги пробвам.

Струва ми се, че тенът се поизравни, но дали наистина е така или си въобразявам вече от вглеждане... Иначе ампулките не са ми мн приятни, пощипва за 2-3 минути, което е нормално, но после ми е лепкава кожата Confused така че може би трябва да пробвам на исисфарма кремчето.

# 127
  • Стара Загора
Коя е новата матова серия?
За мен новите матови червила на Golden rose са MY MATTE LIP INK, но не съм ги пробвала все още.

# 128

Защо това душ олио се води за суха и атопична кожа след като втората съставка след водата е   sodium laureth sulfate...преполових опаковката, ама на мен си ми изсушава и това е...не стига, че няма никакъв аромат 😃

# 129
Освен, че ми изсушаваше кожата до белене, имах и ужасен сърбеж от него. На третото използване го изхвърлих.

# 130
Здравейте, искам да попитам момичетата, които ползват ексфолиращи чорапи (и по специално тези на Балеа с алое) - като се къпете имате ли парещо усещане от топлата вода по ходилата? Аз ги ползвах във Вторник вечерта и още не са почнали да се белят, но като се къпя имам такива парещи усещания и никак не е приятно.

# 131
Здравейте, искам да попитам момичетата, които ползват ексфолиращи чорапи (и по специално тези на Балеа с алое) - като се къпете имате ли парещо усещане от топлата вода по ходилата? Аз ги ползвах във Вторник вечерта и още не са почнали да се белят, но като се къпя имам такива парещи усещания и никак не е приятно.
Нямах нищо, никакво парене, но и никакво белене после!!! Въобще не ги харрсах и повече няма да ги ползвам.

# 132
Здравейте,
Моля, някой който е ползвал азиатските кремчета и серуми от ДМ на Хада Лабо и Its skin да сподели мнение. Пробвах една маска с бамбукова вода и много ми допадна, кожата беше видимо хидратирана. Много искам да пробвам и някой крем и околоочен, също и някой от серумите на Its skin, за това ще съм благодарна, ако споделите мнение!
Привет аз ползвам серума с хиалуронова киселина и анти ейдж крема на Хада Лабо от една седмица и съм доволна .Вчера си взех серума с вит c и този с витамин Е  за да ги комбинирам .Като цяло отзивите за Хада Лабо са супер ,а за итс скин ,че и те са ОК ,малко са оскъпени в ДМ от сайтовете излизат 10-15 долара +доставка ,а тук 32 или 35 ,мен лично тази надценка изобщо не ме бърка ,като се има предвид ,че ще ги ползва. 2-3 месеца примерно и каквото ми трябва си го взимам веднага без разправии -митници и пощи....ще пиша пак след седмица две какъв е ефекта от серумите.
Много искам да пробвам и шийт маските от 5 лева май на итс скин пак бяха ....
Момичета какви са тези млека за коса?
Имали някакви ампули в ДМ или Лили  за след измиване на коса ,преди си взимах някакви професионални от козметичните магазини и бях много доволна ...

# 133
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз като цяло не съм фен на дрогериййната козметика, но има няколко неща, които ми влизат в употреба:
- Двуфазната мицеларна вода на Гарниер
- Маските за лице на Балеа и по специално почистващите - тази с бяла глина и цинк и тази с кал от Мъртво море Wink

# 134
  • София
Скрит текст:
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз като цяло не съм фен на дрогериййната козметика, но има няколко неща, които ми влизат в употреба:
- Двуфазната мицеларна вода на Гарниер
- Маските за лице на Балеа и по специално почистващите - тази с бяла глина и цинк и тази с кал от Мъртво море Wink
Тази маска и аз много я харесвам. С мазна кожа съм.

Да похваля и един фдт, който съвсем наскоро пробвах – https://douglas.bg/elf-flawless-finish-foundation-with-spf15-con … 1?qty=1#183=25901 По-добре се нанася с четка, отколкото с бб.

Общи условия

Активация на акаунт