Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
От много години не съм ползвала пяна за коса и сега реших да опитам пак, да ми препоръчате някоя пяна за обем за тънка коса?
По принцип предпочитам спрейове, от ДМ добър е на Джон Фрийда. Лилавата пяна за обем на Балея също е добра.

# 226
Момичета, препоръчайте ми четка или гребен , който да не накъсва и без това тънката ми изстрадала коса.
От години ползвам тази: https://www.zlatnaribka.com/chetka-za-razresvane-macadamia--no-t … adamia&page=2
Няколко пъти се пробвах да я заменя с други подобни, но все се връщам на нея.

# 227
Аз съм с TANGLE TEEZER (тази която е с дръжката),  и не бих я сменила. Взех си я от лили.

# 228
  • София
Здравейте,
Моля да ми препоръчате, ако сте срещали добър душ гел за суха кожа. Ползвам Дав от години ,но ми се иска да го сменя с друг. След баня не ползвам лосиони ,защото някак си не ми допадат-лепкави са ми,трябва да чакам да попият и т.н. и разчитам само на душ гела.
Благодаря!

# 229
Аз така и не мога да се науча да боравя с очна линия с мека четка, правя я като кардиограма. Ама съм хитра и взимам от оригиналната четка с ъглова четка и така ги ползвам. Даже имам 1-2 запазени писеца от стари очни линии, с тях правя същото. Просто рядко попадам на качествена очна линия, която е с писец.

# 230
  • Deutschland
Здравейте,
Моля да ми препоръчате, ако сте срещали добър душ гел за суха кожа. Ползвам Дав от години ,но ми се иска да го сменя с друг. След баня не ползвам лосиони ,защото някак си не ми допадат-лепкави са ми,трябва да чакам да попият и т.н. и разчитам само на душ гела.
Благодаря!

Точно на Дав ползвах един с алое вера, хидратиращ е. Не знам дали го има още, но е супер за суха кожа.
Може би душ олио ще е по-подходящо за вас. Има на Балеа, на Дав...

# 231
Момичета, препоръчайте ми четка или гребен , който да не накъсва и без това тънката ми изстрадала коса.
Tangle tiizer ,от Нотино я поръчах.Наистина е страхотна
+1 за Tangle Teezer. Имам ето тази от 2017 година от Notino, но обмислям скоро да я сменя, защото зъбците вече започнаха да се изкривяват.

# 232
Сега се чудя Tangle teezer ли да поръчам от Нотино или другата предложена от Златна рибка.
Като гледам са на един и същ принцип 😊

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:36 от Šunšhine

# 233
Не съм виждала Tangle wet на живо, но при Макадамия зъбците не са особено дълги.
Добре,че казахте, че я има в Лили, щяхда се набутам с поръчка от Нотино.

# 234
Знам, че се коментираха серумите за мигли на Евелин. Аз си взех най-обикновения 3 в 1. Прочетох, че само той се води за хора с контактни лещи,другите два вида серум 5 в 1 и 8 в 1 не видях да е упоменато, а само, че са дерматологично тествани, не и офталмологично.
След колко време би трябвало да има ефект от серума и дали въобще има ефект, към тези, които са го ползвали?
Днес в лили най-накрая видях зареден интимния гел на билка, от началото на месеца, когато съм минавала, вероятно около 4 пъти до сега, все нямаше, днес вече имаше, но аз си го взех от дм с един лев повече, отколкото в лили. Ами писна ми да отида и да го няма, а моята нивея е в тубичка и я обръщам, следователно много продукт се залепя за стените и бавно изтича, или трябва да го тръскам, то вземе, че изпадне повече количество наведнъж.. Харесвам си тубички с помпа дозатор. И в лили винаги дават малко пликче безплатно към всяка покупка, ако ще и само един лак за нокти да взема.. Вярно, че е без дръжка, но е много по-добре, слагам в чантата или в друга торба,а май при по-големи покупки голямото им пликче е безплатно. В дм не дават никакви пликчета, освен големи с пари, не мерси. Винаги си нося в чантата еко торба, не е проблем, че няма къде да сложа нещо си, но впечатлението е друго..

# 235

Тази е моята,с дръжка ми е по-удобно.

# 236
Аз имам и Tangle teezer от Нотино и Dessata от Златна рибка. Почти еднакви са ми. Може би Dessata е една идея по-голяма и от плътна пластмаса, но разлика почти няма. Доволна съм и от двете.

# 237
А някой може ли да сподели за разлики между  Tangle teezer и Tangle teezer wet и коя е по-добра и съответно коя за какъв тип коса е по-подходяща? Предполагам wet може да се ползва и на суха коса.

# 238
А някой може ли да сподели за разлики между  Tangle teezer и Tangle teezer wet и коя е по-добра и съответно коя за какъв тип коса е по-подходяща? Предполагам wet може да се ползва и на суха коса.
Аз ги имам и двете.
Wet използвам само под душа, за да среша косата си докато имам балсам или маска на нея. Като сресването го правя само под течаща струя вода.
Другата я използвам на суха коса.
На wet зъбчетата са по-меки и според мен си е точно и само за под душа, когато косата е мокра и по-уязвима.

# 239
Здравейте! Бихте ли ме ориентирали дали сте виждали такава четка (като в скрития текст) в ДМ и на каква цена приблизително? На практика това е като четка за спирала за мигли, но нова и чистичка и дръжката на примерната просто е по-дълга. В нашето Lilly имаше само една на скъпа марка на цена 20 лева... скъпо ми идва. В ДМ няма да имам възможност да проверя тези дни, но ми се иска поне да знам дали има смисъл да ходя. Благодаря предварително!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт