Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 810
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Знаете ли до кога е намален BB  крема на Миша в  Лили!?
Доколкото виждам не е намален-13.99лв. е, в ДМ е 13,49 Grin

# 301
  • София
Знаете ли до кога е намален BB  крема на Миша в  Лили!?
Доколкото виждам не е намален-13.99лв. е, в ДМ е 13,49 Grin

Може аз да не съм разбрала. Благодаря!

# 302
В Лили намаленията са до края на месецът.

Знаете ли някой хубав бял молив за очи?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:09 от fsyyy

# 303
Аз имам такава четка за коса, но с нея повече ми се наелектризира косата и я бях забутала в шкафа. Покрай вашите коментари я извадих и забелязвам, че спрямо предишната (класическа, на Триза) след сресването по нея има по-малко косми. Имате ли подобни наблюдения или си внушавам?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 12:04 от Елмайра

# 304
  • Асеновград
Аз имам такава четка но от Lidl,не е оригинална и горе долу съм доволна, но определено би ми било по-удобно с дръжка! Разплита косата иначе хубава е,а аз съм с много дълга коса (до кръста) и много ми се заплита въпреки че е естествено права. Но не мога да я сравня с оригиналната, защото не съм я ползвала. Но и аз съм си виновна за заплитането де, рядко се решa😂🤣🤣.

А за помадите за вежди, мога да кажа че съм много доволна от Essence.
Пробвала съм и на Л’ореал но както каза едно момиче по-горе, доста е суха и се работи по трудно с нея.
А тази на Революшън и бях метнала око ама нещо се отказах и взех друга, ще я пробвам, както и тази на NYX може би. И аз съм в търсене на хубава скосена четка за вежди! Ако някои има любимец да каже. Всичките ми се виждат много дебели и следователно не са ми достатъчно прецизни. Искам да е тънка и много прецизна.

# 305
За мен изобщо няма база за сравнение Тангъл Тийзъра с репликите му за по пет лева. Дълго отлагах да купя именно защото не вярвах, че има разлика, но има от тук до небето. Тази от Джъмбо конкретно не ставаше нищо от нея след няма и два месеца.

# 306
И аз си мислех, че няма разлика между Tangle Teezer и всички подобни на нея четки. Първо си взех от Джъмбо, после от Ремедиум не помня марката, но ме скубеха много, а тази от Ремедиум след няколко изпускания почна да дрънка от вътре.

# 307
Конкретни за четките за коса при Tangle teezer изобщо не мисля, че става въпрос за маркетингов трик. От години използвам такива четки и не са мръднали. За сравнение купувала съм си подобни от дрогерии и други магазини за по 5-10 лв. Зъбите им се огъват за няма и 2 месеца. Според мен инвестицията от 20 лв. за четка си заслужава. В Лили и Нотино пускат намаления на Tangle teezer и може да се намерят и за под 20 лв.

# 308
Освен, че са качествени като изработка, какъв е ефектът върху косата?

# 309
Не накъсват и не скубят.На мокра коса се усеща най-много разликата.

# 310
Аз никога не съм решила мокра коса с четка, използвам гребен с редки зъби.

# 311
Ами моята се заплита ако не я разреша с четка хубаво,затова казвам,че на мокра коса разликата се усеща най-отчетливо.Самата четка изобщо не скубе дори и заплетени коси ,гъсти и т.н .И аз съм имала ментаци,нищо общо нямат с Тангъла.

# 312
Имам показаната по-горе розова, оригинална четка Tangle Teezer. Ползвам я повече от 3 години. Вече започнаха да се кривят зъбците. Доволна съм от четката. Разплита и не скубе. С дълга, гъста коса съм. Сега си купих wet с дръжка. Още не съм я пробвала.

# 313
Tangle Teezer-а гледах видеота, че разплита много добре косата. https://www.youtube.com/watch?v=rZ2oPEzIwdo
Обаче в видеото ползва и някаква смес за разплитане и не знам дали и без нея е толкова добре.

# 314
Не съм се сресвала никога на мокра коса без спрей или крем термозащитни.Мисля,че без тях пак ще сресва по-добре от обикновена четка,но и ще си поскубва малко.Зависи от косата,тази във видеото е цяло косище.Моята е гъста,с дебел косъм и права.

Общи условия

Активация на акаунт