Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
От 2 години и половина ползвам само него. Лято, есен, зима, пролет. С комбинирана кожа съм и ми е идеален. Единствено състава малко ме притеснява, ама като ми е такъв любимец не мога да спра да го купувам..

# 331
Милкшейк се водят професионална серия. Виж в другата тема. Там пишат за тях. Simple Smile)

По въпроса за Миша и защо не ми харесва:
- минерално масло на второ, трето място в състава - огромна червена лампа; никога по лицето си.
- изключително сив; на моята жълта кожа съм като Пинко розовата пантера
- подчертава пори; аз дето нямам разширени такива с този крем изглеждам като Луната
- омазнява се за броени часове.

# 332
  • Бургас
Балсамите на Апивита са ми любими - много мазни, плътни, меки и правят устните гладки.
Къде е промоцията?
Аз си взех няколко продукта на Апивита от marvi.bg - тази седмица всички видове балсамчета бяха налични Simple Smile

# 333

Ползвали ли сте този крем ?как е?

# 334
  • Пеликания
За мен поне не е нищо особено. Косата ми е с дебел косъм, къдрава и гъста и не видях да прави нещо.

# 335
Аз скоро ще почвам втора опаковка на ББ крема на Миша. Прави ми впечатление,че е много икономичен. Една опаковка я ползвам няколко месеца - става дума за нанасяне всеки ден. На мен цветове ми пасват добре, аз съм с много светла кожа и неутрален подтон. Ползвам 21, но сега поръчах и 13 да тествам.

# 336
  • Пловдив
И за мен ВВ на Миша е много добро, сигурно 6 опаковка ползвам. ФДТ на Ести така си седи..

# 337
  • София
Явно е до тип кожа, възраст....

# 338
Да се обадя и аз по въпроса за бб крема на Миша. Много го харесам, аз имам широки пори, но в никакъв случай не мога да кажа, че се открояват. Естествено преди него слагам една база за широки пори, та не знам дали е от нея. Много е лек, моята кожа е мазна, с една финиш пудра отгоре издържам цял ден без капка лъщене по лицето. За бб крем е изключително лек, покривен и натурален. Единствено не ми харесва това, че ми се налага да смесвам два цвята, за да пасне на моя, но пък толкова свиквах вече, че сутрин съм като машина 😁

# 339
Кой номер / цвят от BB крема на Миша отговаря или се доближава до цвят Медиум на CC крема на Люмен?

Аз имам мидиум на Лумене и 27 на Миша. Лумене ми е точен цвят в момента, но попринцип нося цвят tan.
На миша в началото е тъмен, но се адаптира след 10тина минути. На суоч изглежда много оранжев, но е единствения с жълт подтон според мен.

С 23 изглеждах потресаващо и въпреки че на тази снимка от нета цвета на 23 прилича на лумене мидиум, при мен си беше розов.

# 340
  • София
petyovaa, благодаря за суочовете и сравненията! Simple Smile

# 341
Да докладвам за четката Tangle Teezer dry. Сресва перфектно мокра и суха коса. Без скубане и дърпане. С дръжка наистина е по-удобно.
Вчера ходих в ДМ. Днес имам рожден ден и ползвах отстъпка. И купих... био десертчета за детето. Толкова пък нищо да не си харесах...

# 342
Anastasiya,кое е минералното масло ?Не гледам много съставите .Това е състава на Миша,на 14то място виждам  mineral oil,а от тези  второ,трето и четвърто кое е?

# 343
Гледам, че доста сте коментирали четките Tangle teezer и след толкова хвалби ме замислихте дали пробвам 🙄🙄 Аз от дете ползвах обикновена четка за коса. Косата ми и чуплива, беше и доста гъста някога. Винаги е падала много, особено ако се сресвам в банята. Преди две години реших да си взема обикновен гребен и от тогава определено косата ми пада една идея по малко + че след гребена не е толкова обемна, както след четка.

# 344
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте маска за суха, тънка коса, която да дава живинка и блясък без да сплесква.

Иначе отнокно коментирания  bb на миша. И аз ползвам вече втора опаковка, но предимно заради фактора. Иначе ми идва леко тежък, особено лятото. Сега зимата, когато ми се засушава кожата е добре, но все пак предпочитам по-леки формули.

Общи условия

Активация на акаунт