Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Днес минах през Лили

# 316
С изключение на Миша ББ крема, само хубави покупки си избрала!
Doori са фантастични! Дано ти харесват. Ароматът е малко странен, но след измиване не се усеща, а и като сложа термик на Керастаз, който и без това е много парфюмиран, не се усещат билките от шампоана.  Simple Smile

А маската с ориз има наистина ефект в посока изсветляване на кожата, прави тена равномерен.

# 317
Точно бях решила и аз да пробвам ББ крема на Миша, че май само аз не съм 😁
Как се държи на мазна кожа?

# 318
  • София
И аз съм решила да си купя BB крема на Missha. Наистина ли не си заслужава?! Какво не е хубавото на този крем?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:29 от Amiamo

# 319
За мен е супер ББ крема на Миша, с омазняваща се кожа съм.
Често се сравнява със СС на Лумене, за мен Миша е по-добър. Лумене ми стои по-сочен и съответно по-бързо ми лъсва лицето, и на двата слагам матиращата пудра на Катрис.

# 320
Зависи явно. Аз от една година не съм пипала ФДТ. Кожата ми се изчисти доста. Смесена е, не много чувствителна. Матирам с пудра през Т-зоната и съм ок.

# 321
Bb на Missha ползвам от година, това ми е трета опаковка. Пасва ми идеално
С изключение на Миша ББ крема, само хубави покупки си избрала!
Doori са фантастични! Дано ти харесват. Ароматът е малко странен, но след измиване не се усеща, а и като сложа термик на Керастаз, който и без това е много парфюмиран, не се усещат билките от шампоана.  Simple Smile

А маската с ориз има наистина ефект в посока изсветляване на кожата, прави тена равномерен.

# 322
Едвам изхабих една опаковка от ББ-то на миша. Накрая даже я изтисках в коша да проверя дали не е на свършване. Побъркваше ме тази сивотия. 23 номер имах и го смесвам с друг фон дьо тен та да позатопля леко, ама ми омръзна да бъркоча всяка сутрин, толкова досадно беше.

# 323
Аз съм от много доволните от Миша бб и къшън.Смесена ми е кожата,седи сочна и свежа,но не мазна .Изобщо не мисля да го сменям,и изобщо не е комедогенен,също плюс.За бб крем покрива много добре,без да утежнява.

# 324
  • София
Кой номер / цвят от BB крема на Миша отговаря или се доближава до цвят Медиум на CC крема на Люмен?

# 325
Аз харесвам студени нюанси на лицето си, така че се надявам да си паснем с ББ крема.
От това, коено изчетох до момента мисля да взема 21

# 326
Имам на Миша 23 и на Lumene fair. На Lumene ми харесва сякаш повече, по-лек е и има озаряващ ефект. 23 на Миша ми идва много тъмен на кожата, а аз съм с жълтеникава кожа. Сега мисля да си взема една Миша 21, пък ако е много светла, ще я смесвам малко с 23. В сравнение с Lumene, Миша ми тежи на кожата и в един момент е омазнена.

# 327
Аз съм със суха кожа, харесвам Миша повече от СС Лумене . Фен съм и на СС Буржоа
От кой от серумите на Евелин за мигли се споменаваше тук , че е много хубав?

# 328
Имам на Миша 23 и на Lumene fair. На Lumene ми харесва сякаш повече, по-лек е и има озаряващ ефект. 23 на Миша ми идва много тъмен на кожата, а аз съм с жълтеникава кожа. Сега мисля да си взема една Миша 21, пък ако е много светла, ще я смесвам малко с 23. В сравнение с Lumene, Миша ми тежи на кожата и в един момент е омазнена.

И аз имам fair на лумене, щом ти е точен ако искаш да измежеш 23то смеси го с луменето. Според мен ще се разочароваш от 21, със същата комбинация на кожа и ефект от цветовете съм като теб и той ще ти дойде още по-студен.

# 329
  • Пловдив
Момичета, някой с мнение за шампоаните на Милкшейк?

Общи условия

Активация на акаунт