Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
+1 и от мен за Tangle Teezer! Имам 2 техни четки (една за чиста и една за косата ми на 2 и 3 ден след измиването). Според мен са доста добри четки и си заслужават.
И аз от 2 месеца подстригвам цъфналите връхчета вкъщи и започнах преди 3 седмици с домашния еластисайзър за коса, който видях в една от темите тук.

Серумът за мигли на Eveline cosmetics, който използвам аз е SOS Lash Booster (мисля, че точно той е 5in1) още след 2-3 седмици се вижда резултат. Няма толкова много нови косъмчета, но щом падне косъм на негово място много бързо израства нов. Също така самите косми стават по-твърди и се създава една изюция на обем. Вече използвам 3-та опаковка от него, един от продуктите, които не спирам да си купувам е. След известно време употреба добавям в него витамин Е и рициново масло за още по-добър ефект. Нанасям вечер и сутрин. Не мога да кажа обаче дали е удачна употребата му за хора с лещи и чувствителни очи. На мен никога не ми е дразнил.

# 256
Препоръчайте ми крем за шия и деколте. Свърши ми един натурален с безсмъртниче,  в бързината днес грабнах някакъв Гарниер Ботаникал с грозде, уж с 96% натурален произход. Не, че държа да е органик, но предпочитам да е без силикони. 30 мин четох състава на дрогерийните и без силикони бяха само на Др. Някой си, при козметиката на Лавера.
Може би и за там ще ми трябва с хиалурон, слагам стабилно количество на шията и бързо свършват.

# 257
  • София
orchid. xx, моля за рецептата на домашния еластисайзър за коса. Може и на лични. Търсих в темите в бг мама, но не открих рецептата. Благодаря предварително!

# 258
Поствам я тук, за да я видят повече дами

Моят най-често е от глицерин, рициново масло, арганово масло и зехтин. Правя го като пре уош през измиване, като редувам с маската на Garnier Hair food с папая.

Ще съм много благодарна ако ми препоръчате молив и червило, които да си подхождат като номер и цвят. Не държа на точно определена марка.

# 259
Този еластайзър на сравнително здрави коси се прави немного често и в никакъв случай да не се нанася на по-малко от 10см от корена. Утежнява много здравите коси.

Не е препоръчително непосредствено преди и след боядисване да се използва.

# 260
Pandora, въпреки че питаш за крем аз съм доволна от маслото от коноп ползвам го за деколте и шия видимо по мека ми е кожата в тази област и не толкова опъната ..при мен проблема е че винаги спя на страни и там мн се набръчква и вече има перманентни линии ...

# 261
Нанасям по дължините, но не и в корена. Не съм забелязала да утежнява косата. Не знаех това, че е добре да не де използва често. Ще използвам по-рядко в такъв случай.

Този еластайзър на сравнително здрави коси се прави немного често и в никакъв случай да не се нанася на по-малко от 10см от корена. Утежнява много здравите коси.

Не е препоръчително непосредствено преди и след боядисване да се използва.

# 262
Дами, малката разфасовка на ВВ крема на Миша в ДМ на каква цена е?

# 263
Мисля че е на цена от 13.49 лева.

# 264
В Лили в Марково Тепе има от всички маски за лице на Миша /намалените в момента/ с изключение на мед.

# 265
  • Далече, далече
Ще съм много благодарна ако ми препоръчате молив и червило, които да си подхождат като номер и цвят. Не държа на точно определена марка.

Essence имат хубави червила и моливи, които лесно се комбинират.

# 266
Някоя от вас боядисва ли си веждите сама? С микроблейдинг съм, но доста избеля, а още не мога да си харесам къде да ми ги освежат. Не ми харесват в момента и искам да си ги боядисам вкъщи. Купих си боя за вежди от Лили на Делия, но май някъде прочетох, че не боядисва кожата, а аз искам да хваща и на кожата. Някоя да има опит с тази, или друга боя?

# 267
Някоя от вас боядисва ли си веждите сама? С микроблейдинг съм, но доста избеля, а още не мога да си харесам къде да ми ги освежат. Не ми харесват в момента и искам да си ги боядисам вкъщи. Купих си боя за вежди от Лили на Делия, но май някъде прочетох, че не боядисва кожата, а аз искам да хваща и на кожата. Някоя да има опит с тази, или друга боя?
Използвам я, но пада за 3 дни и действам с молив сега, защото нямам време. А и повтарям поне по два пъти за наситен цвят.

# 268
Използвам я, но пада за 3 дни и действам с молив сега, защото нямам време. А и повтарям поне по два пъти за наситен цвят.
А хваща ли на кожата? Имам дупки из веждите и главно заради това искам да ги боядисам.

# 269
Моя приятелка вече доста години използва мъжка боя за коса от Лили за веждите си. Името на марката беше нещо с “Ten”. Получава се много естествено и красиво. Тя няма микроблейдинг, но дали ще може да хване на кожа... Не помогнах много ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт