Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Тези бои, дори да хванат на кожата, ще държат толкова, колкото и обикновената боя за коса, като по грешка се мацнете по кожата при боядисване - тоест 2-3 дни. Аз лично ти препоръчвам да ползваш помада за вежди за запълване на празните места във веждите.

# 271
Стрина,ако имаш точна ръка,давай.Аз съм боядисвала само про козметичка,държи около седмица,до кожа е май.За тази боя не знам,с две леви съм и не бих се наела.
Тия вежди са голяма мъка моите,с перманент са вече от две години и рахатясах .

# 272
Тези бои, дори да хванат на кожата, ще държат толкова, колкото и обикновената боя за коса, като по грешка се мацнете по кожата при боядисване - тоест 2-3 дни. Аз лично ти препоръчвам да ползваш помада за вежди за запълване на празните места във веждите.
Искаше ми се нещо, което да не налага ежедневно рисуване, но явно няма да ме огрее. Може ли да препоръчаш някоя конкретна помада?

# 273
Аз препоръчам тази на Loreal - Paradise Exstatic.
Четката от сета също ми харесва.
Много е дълготрайна - тествана е в басейн и сауна.
А аз нямам никакви вежди.. не е тук там да съм попълнила. Почти цялостно ги рисувам. Simple Smile

# 274
Харесвам помадата за вежди на Никс. Тази на Лореал е много суха, бях си купила 2 цвята, и двата бяха много сухи още при отварянето и трябваше да ги "съживявам" с Дуралайн.

# 275
А за оформянето на вежди става ли с гел или лак за коса вместо гел за вежди? Че по коментари, които четохгеловете специално за вежди не са много трайни.

# 276
Аз съм доволна от спиралата за вежди на Есенс. Имате ли впечатления от балсамите за устни на Апивита, сега има промоция 2 за 1.

# 277
Балсамите на Апивита са ми любими - много мазни, плътни, меки и правят устните гладки.
Къде е промоцията?

# 278
  • Сливен
Мацки,търся си нещо за обем на косата без пяна и лак,за тънка коса,ако може да не утежнява и омазнява .Мерси,предварително.

# 279
Мацки,търся си нещо за обем на косата без пяна и лак,за тънка коса,ако може да не утежнява и омазнява .Мерси,предварително.
Пудрата на Балеа. В розова опаковка.

# 280
  • Сливен
да не е като тази https://zachoveka.com/image/cache/catalog/AB1/taft-volume-powder … product_thumb.jpg
пробвах когато излезе,ужасна работа ,стоя наколко години и я изхвърлих,не се оправих с нея

# 281
Ох, имам аз тази пудра на тафт. Не ми харесва никак. Слагам минимално количество, но ефект няма, сложа ли съвсем малко повече, всичко става като буца.. Залепено. Нито така, нито иначе. Много рядко посягам към нея. Обикновено два дни след миенето на косата, на чиста коса ми я прави отново за баня.

# 282
Има къна за вежди, която стои на кожата 2-3 седмици, върху косъмчетата повече.
Боята за вежди до няколко дни пада от кожата.

# 283
Имаш ли опит с конкретна марка?

# 284
Имаш ли опит с конкретна марка?

Правила съм веждите си само с боя.
За къната - има такива процедури в козметични салони.

Общи условия

Активация на акаунт