Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Бруклин имат добра гама с продукти в магазини Ивис. Мисля, че ги има и в сайта на Импала.
 п. с. Сега се подсетих, че четките на Импала са страхотни, не им падат косъмчета и не променят формата си, а цените са им повече от бюджетни.

# 571
  • Ланкър, планините Овнерог
За в окото имам този молив на Катрис

# 572
Това олио за тяло ми беше любимо. От доста време не го намирам, дали е спряно?

# 573
Изполвали ли сте тези ампули на Пантен? И какво ви е мнението?

# 574
  • Стара Загора
Кога се очаква новата брошура?
Ето я, от утре е, но аз вече не се вълнувам от брошурите им, нали вече не пускат промоции.

# 575
Имате ли отзиви за Catrice highligh and contour молива?

# 576
Гита този молив от България ли е купуван?
Доволна съм и аз от бруклин при мен проблема е че ми сълзят очите от вятър и слънце и съответно молива се размазва пък вятър да искаш по морето ...

# 577
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита този молив от България ли е купуван?
Доволна съм и аз от бруклин при мен проблема е че ми сълзят очите от вятър и слънце и съответно молива се размазва пък вятър да искаш по морето ...
Да, или от Лили, или от ДМ, не помня от къде точно.

# 578
  • Deutschland
Това олио за тяло ми беше любимо. От доста време не го намирам, дали е спряно?

Попадала съм на такова тук в Германия, даже имам снимка. Не е същото, но....
Може би в магазин за паралелен внос в България ще има подобни

# 579
Снощи ви четох до късно... Минах днес през Дм но измивния гел с витамин Ц явно беше изчерпан. Наистина май нямат вече промоции ,позамислих се за мицеларна вода но добре,че не съм си взела в Лили беше по евтина за моя изненада.
Взех си от Лили  тези неща.

Мицеларната не съм я ползвала надявам се да не ме разочарова, а пастата отдавна я наблюдавам и дойде и нейния ред.
А крем здраве не съм ползвала от дете... Преди баба ми лека и пръст все имаше в чекмеджетата и се мажехме за щяло и не щяло... Взех си сега за напуканите ръце от студа.
Загледах се в ББ крема на Миша за който четох снощи но не знам как да се ориентирам за цвета,няма тестери...
Имам СС крем на Биотен и съм разочарована от него.

# 580
DM така ли ще процедират или липсата на промоции е само временна? Много е скучно без промоции, къде им е маркетингът...

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 10:46 от Soft_Rain

# 581
Явно си мислят , че "трайно изгодно" е нещо като постоянна промоция. Въпреки, че аз не виждам особено изгодна разлика в сравнение с други обекти предлагащи козметика.

# 582
Липсват ми промоциите им.
Според мен така губят. Промоциите имат изразен психологически момент и са изключително добър маркетингов трик. Аз съм като бик налитащ на червен парцал видя ли "пИрУмоция". Знам, че ме лъжат, но се хвърлям смело: "Лъжи ме, лъжи ме, парите вземи ми!" Joy И парите давам аз без бой, сал продукта да е мой. Joy

# 583
И аз съм така Джасте особено такива с големи червени табели 😁 и дм ми е скучен и не ме блазни че цената ни е вдигана от Незнам си кога ..

# 584
Имате ли отзиви за Catrice highligh and contour молива?
Днес го търсих,но в ДМ който бях нямат Катрис,инак съм му хвърлила око.Ще търся утре в Лили или друг ДМ,ако детето не спи като минавам.Ще пиша като пробвам.
Търсих аква серума на Балеа,нямаше го .Кажете хубав тоник,последно на Натура сиберика взех,на дъното е вече.За смесена кожа ми трябва .

Общи условия

Активация на акаунт