и да не стане от първият път- не е драма, ще си знаеш за следващия.
Минало е доста време от последния коментар, и вече трябва доста да сте задобрели!
Аз се захванах с полимерна глина от два месеца, доста чаши съм направила, бих казала че се справям доста добре, но ме мъчи един въпрос
В интернет виждам как слагат върху разточена глина едно силиконово нещо, не съм сигурна но мисля че фигурките са от някаква фина мрежа. след това мажат с акрилна боя, и като махнат шаблона, отдолу остава нашарената глина. След това се моделира, пече, лакира...Та бихте ли ми казали ако сте наясно, къде се продават тези шаблони? И с фолио съм виждала, но моето явно е некачествено и не се отлепя изцяло..Благодаря!
Минало е доста време от последния коментар, и вече трябва доста да сте задобрели!
Аз се захванах с полимерна глина от два месеца, доста чаши съм направила, бих казала че се справям доста добре, но ме мъчи един въпрос
В интернет виждам как слагат върху разточена глина едно силиконово нещо, не съм сигурна но мисля че фигурките са от някаква фина мрежа. след това мажат с акрилна боя, и като махнат шаблона, отдолу остава нашарената глина. След това се моделира, пече, лакира...Та бихте ли ми казали ако сте наясно, къде се продават тези шаблони? И с фолио съм виждала, но моето явно е некачествено и не се отлепя изцяло..Благодаря!Препоръчани теми