🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Ха-ха, съблякоха го по потник. Трогнах се, колко много иска да даде от себе си, за да зарадва хората. Толкова е човечен, затова го обичаме бе, прекрасник, сладур, думи нямам. От историята какво и защо нищо не разбрах, но Джааааааан... прекрасник!!!
Къде сте, няма шанс да сте заспали при Джан на линия, да не сте припаднали? Идвайте на себе си да обсъдим сладураааааааа.

# 136
Ха-ха, съблякоха го по потник. Трогнах се, колко много иска да даде от себе си, за да зарадва хората. Толкова е човечен, затова го обичаме бе, прекрасник, сладур, думи нямам. От историята какво и защо нищо не разбрах, но Джааааааан... прекрасник!!!
Къде сте, няма шанс да сте заспали при Джан на линия, да не сте припаднали? Идвайте на себе си да обсъдим сладураааааааа.
Не мога да го гледам, не ми се отваря линка.Ще чакам доклади, снимки и youtube? Дали ще има клипче с превод на английски скоро?

# 137
Не съм жива

Майко мила

Трябваше и потника да свали .... и тогава ще изнасят цялата публика на носилки.

Но най-ценен е телефона. До колкото разбрах номера му е записан вътре.

Още не съм сигурно, че съм жива

В началото докато си намери място .... голямо шивръкане беше Laughing

# 138
свали си сакото и го подари....Wink

# 139
Другото, което разбрах, явно му е фенка голяма като нас, пита я на какъв език гледа сериала, и тя каза: на турски със субтритри, като нас и тя, колко ли ще е емоционално като разберем думичките.
А колко Прекрасен Човек е... С простичките си действия и жестове показва колко Голям човек е!!! И себе си ако можеше щеше да подари, не че не го поискаха... Сладурчо!

# 140
Хора, умрЕх, умрЕх, днес за кой ли път! Тази седмица за кой ли път! И в последната година - за хиляден път!

Това не е човек, това е СЛЪНЦЕ, АНГЕЛ, ДУШИЧКА... думите ми се губят вече!

Докато гледах си правих скрийшотове, за да запечатам как аз видях това участие на Джан. Подобни снимки ще се повтарят в следващите дни, но това са си лично мои снимки и това, което аз видях тази вечер Heart

Историята явно е много тегава, по спомен май майката е била болна. Нищо не разбирах от това, което говореха, но ми се насълзиха очите. Това беше доста тежко изпитание за моята весела душа... И като се появи Джан, все едно настъпи някаква божествена светлина Simple Smile Всички спряха да плачат, всички почнаха да се усмихват... много емоционално!

А Джан е... пак ще се повторя... какъв човек е само, насълзиха му се очите колко пъти... ДУШИЧКА, бе!

И как искрено се усмихваше на милите подаръци към жената...

Колко е готин само.. подари й телефон и вътре телефонния му номер! Само това успях да разбера от цялата работа Grinning Grinning Grinning И чашките, и камъните, и колието, и сакото си... и душата си! Да, Джан подари душата си на тази жена, за да я зарадва! Heart

Не се притеснява да прегръща, да раздава любов...

И накрая зарадва и очите ни, няма как.. знаете ме, не мога да го пропусна Grinning Grinning

Ах, много се развълнувах! Така действа Джан!!! Нямам търпение за субтитрите, за да чуем какво казва нашето момче. А как само говори италиански - мале, мале... припаднах.. казах ли ви го вече днес???

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 23:36 от Ели-Мели

# 141
Ако правилно съм разбрала, не че знам италиански, но си подари и бижутата

И чашки с тънка талия

# 142
Той е с прекрасно щедро сърце ..  колко сладко, земно, скромно, срамежливо, емоционално и БЕЗКРАЙНО ХАРИЗМАТИЧНО е нашето момче красиво  ..

Джан Яман в C'e Posta per te помогна на Мария Де Филипи да организира красива и трогателна изненада за леля Мария. Младо момиче, осиротяло от майка си, искаше да посвети писмо, изпълнено с любов, на този, който беше близо до нея всеки ден от живота й и я глезеше, утешаваше и подкрепяше. 22-годишното момиче говори за болестта на майка си, но и за привързаността на леля си Мария. Турският актьор, трогнат от разказаната история, подчерта значението на жените в живота му. Ето видеото на Witty Tvс цялата история. Джан Яман направи красиви изненади за леля Мария, като я помоли да обещае да не дава номера на никого, ако той й го напише. Черешката на тортата? Джан раздаде якето си, докато стоеше в черен потник и подлудяваше аудиторията на студиото.
превод с гугъл транслейт

Сакото ..

ЛЮБОВТА ..

# 143
  • София
Не гледах предаването, че не ми се отвори линка, но ни най-малко не се съмнявам, че е бил най-прекрасния прекрасник на света. Ще чакам да изтече от някъде запис да послушам Джан да говори италиански, получавам душевен оргазъм от тази комбинация. А в следващите дни като излезе и със субтитри, пак ще си го изгледам, че да разбера и всичко, което говорят. Sparkling Heart

А за ролята - винаги ще гледам Джан каквото и да играе. И шут, и клоун, и сексуален маниак сериен изнасилвач, и травестит... абе абсолютно всичко, важното е той да участва, нямам никакви предубеждения към ролята му.

# 144
Идва ми наум само това - ръка, която дава, никога не обеднява. Джан е толкова богат емоционално човек, затова, не заради красотата, ролите, известността, заради човечността си няма никога да остане без любовта на феновете и близките си. При него невероятния външен вид е само бонус. Това, което носи в сърцето си е най-голямото му богатство. Затова е прецедент и фандом. Защото е душевно огромно богат. Винаги след участията, в които го канят заради ролите обиквам отново и отново Човека в него. Още не мога да спра да мисля колко Истински е.

# 145
Ето запис, насладете се  .... Heart Боже помогни на всички рагаци, които ще гледат, да запазят разсъдъка си ..
https://www.wittytv.it/ce-posta-per-te/can-yaman-e-il-regalo-per … zia-di-akirobita/

# 146
То има ли някоя тук, дето да е с ума си, че да се притесняваме коя ще си го загуби... отново Joy В последно време се крепим да оцелеем физически, то акъла ни се рее някъде между Рим и Истанбул...

# 147
Момичета, добра вечер. Гледах го и аз Слънцето. Не успях за ТТ акцията, но поне за предаването се класирах. Ами супер готин беше. Много му се кефя като говори на италиански. Hug
Аха да взема и аз да проговоря на тоя език, ей, казвам ви, заради Джанко накрая ще се хвана, и ще го науча италианският.
Супер стилно облечен, нищо, че беше по потник, хареса ми...  И миличък, както винаги. Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе с една дума Той - Джан. Heart

# 148
Акъл море, патки пасе...Мани.. мани .. Абе то ще се мре, ама току здраве да е.. Grinning
СУЗ Ели!! Както "някои" казаха, че сме прости домакини.. сега ще ни излезе име и на тъпи глупачки .. Joy Охх не мога.. Joy по- добре луди да ни изкарат  .....

Не бее, добре сме си .. я ги вижте тези женски в залата .. Rolling Eyes Голяма гюрултия вдигнаха ..  крясъци, писъци,  патардия, тупурдия, дандания, врява ... ужас!! Ние сме къде, къде по сдържани ...... и с нормално държание дами ......

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 00:13 от grozdence.

# 149
Ако ви покажа снимка на лицето ми докато гледах днес Джано, мога да мина и за тъпа, и за луда, и за човек със сериозни дефицити Joy Добре, че си бях сама в стаята, само котарака ме беше зяпнал как гледам в екрана като препарирана и съм се ухилила до ушите... Поне тоя път лиги не ми потекоха, все пак предаването беше сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт