🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 165

Красота !:heart_eyes:

Коя от вас ще събуди мачото , и да му поднесе спагети Yum

# 166
"Джан е в Рим. Беше разпознат в козметичен център"  Thinking

# 167
Здравейте рагаци, мечтаещи за бачита ..амбрачита .. и какво ли още не .. от Божествения

След "тежкия" емоционален вчерашен ден, се кюпвам тук в темата, една такава спокойна, блаженно доволна.. една такава горда, до пръсване .. абе не е за разправяне, надула съм се като пуйка .. и вече гледам на живота по друг начин Joy Не знам дали ще може да се говори с мен на теми касаещи други актьори и продукции.. все ми се струва, че ще ги гледам от високо и с пренебрежение.. махайки с ръка.. ала "не ме занимавайте с незначителни неща" .. Joy шега .. шега .. прекалих малко.. вече ми викайте Грозде надувката Joy нали знаете поговорката за киселото грозде .. ахаа точно така стоят нещата с хейта относно нашия Зевс Joy

За вчерашното участие на нашето момче, всичко сме изписали, разбира се .. можем да му се възхищаваме и хвалим до безкрай, но новините около него не спират, така че продължаваме напред.. със следващите му изяви и новини : ))

Ето 17 минутно клипче (изрязано е разправянето на историята с двете жени) с АНГЛ. СУБ
https://www.facebook.com/CanYamaniacs/videos/2747191695609788
след като изгледате клипа. директно почва следващото клипче .. което ще ви доумори ... Joy

Ето и една статия от днес с интересни факти за новия проект с участието на Джан (за сега неофициално) споменава се, че ще е напълно променен от оригиналната версия от 2001 година ..
Хареса ми и представянето на Божествения .. ценен, аплодиран и желан разбира се след "Сандокан" нашия ще е хептен това не е някаква новост табики.. очаквано е дори и от хейтърите, не са слепи, чуват, виждат, четат на къде е тръгнал Джано.. а именно към върха Sunglasses

Джан Яман може да участва в поредицата на Озпетек "Невежите феи"

Според някои слухове турският актьор може да бъде част от следващия телевизионен проект на Ферзан Йозпетек. Снимките могат да започнат през април.
Can Yaman е едно от най-аплодираните имена на момента, не само от безбройните му почитатели, но и от продуценти и режисьори, които го искат в собствените си продукции. След обявяването на главната му роля в Сандокан и участието в някои реклами, режисирани от Ферзан Йозпетек , изглежда турският актьор може да се върне към работата с последния.
Според някои слухове, съобщени от някои сайтове, изглежда, че Can Yaman може да е неразделна част от един от следващите телевизионни проекти на Ферзан Озпетек.
Всъщност предстои заснемането на телевизионната реадаптация на филма на турския режисьор „ Le fate ignoranti“ от 2001 г., с участието на Маргерита Буй и Стефано Акорси във филмовата версия .

В действителност този проект беше обявен от самия режисьор през 2019 г. по време на посещение в Палермо, по случай връчването на почетната степен по сценични изкуства и признаването на почетното гражданство на сицилианската столица. Поредицата ще бъде продуцирана от Disney , бившата Fox Networks Group Italy (която вече беше потвърдила участието си в проекта при обявяването), а по отношение на сюжета режисьорът заяви: „Всичко се променя, променя се външния вид/погледът, тотално променя отношението, много неща се променят. Не знам колко положително или отрицателно е, но се променя всичко."

Слуховете съобщават, че Can Yaman може да бъде част от актьорския състав, но към момента все още нищо не е официално. Той ще се състои от осем епизода и снимките, с изключение на непредвидени събития, трябва да започнат през април.
Така или иначе, това ще бъде първият телевизионен сериал, режисиран от Ферзан Йозпетек.

Напрегната година за Can Yaman. В допълнение към вероятните новини относно участието му в телевизионния сериал, режисиран от турския режисьор, актьорът ще участва и в продукцията, подписана от Lux Vide по отношение на римейка на Sandokan , в който ще го видим заедно с Luca Argentero (в ролята на Янез де Гомера) и с  Алесандро Прециози (в ролята на сър Уилям Фицджералд).
https://it.blastingnews.com/tv-gossip/2021/01/can-yaman-potrebbe … rs-003266670.html

Тези снимки не знам нови ли са.. откъде са, ноо вижте го нашия каква е кипра..

=====================================================

Ели ето и потвърждение от Андреа Ди Карло, публикувал е тази снимка в профила си в ИГ преди час .. тези рамене всеки може да ги познае : )) Тагнал е Джан и я е надписал "About last night somewhere all over the world" @canyaman @cepostaperteufficiale @cuneytsayil @ilkerbilgi

Скрит текст:
Пише Истанбул на снимката .. Андреа може да е в Турция ..

=======================================================

"NERIxCASO" Център за красота
#canyaman в центъра за красота на #albertoanania публикувано в ИГ

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 23:03 от grozdence.

# 168
Ах, Джано, Джано... къде си, Джано??? Thinking Не ми е спокойно така като не знам къде се намира, само аз ли съм така изкудкудякала? Grinning

Джан - палавите ръчички, познавате ли го? Sweat Smile

Грозде, слагам снимката от този център за красота, но малко "разкрасена"... Умирам си от смях като я гледам Grinning Толкова много текст има, то не са имена, пък локация, пък обяснения Grinning И хората с тия маски...  Само едни очи се виждат Grinning

И снимка от сета.. хапва детето, не е стояло гладно.

# 169
Среднощен привет рагаци

От половин час се въртят тези снимки из ТТ и ИГ.. и не мога да разбера от къде излязоха половината са ги надписали Джан в Рим.. другата половина питат Джано нерде си? Joy Как може в 1 часа през ноща да слагат нови снимки на Джан .. Grinning на папарашки ми приличат.. утре вече ще са разучени и ще се знае, кой ги е пуснал и какво, що и откъде .. айде публикувам ги.. стига съм философствала..

Бяло сладко мече ...

хайде, ако разбера нещо за снимките.. веднага ще се включа с доклад .. Joy нощна смяна съм Joy така е.. който спи до обяд.. нощем се чуди какво да прави : ))

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 02:00 от grozdence.

# 170
  • София
Всичко сте публикували и за късната нощна смяна нищо не е останало.
Тогава аз като един виден статистик да ви кажа нещо интересно и любопитно, поне за мен. За времето от събота, по някое време следобед, до сега, последователите на Джан в Инстаграм са нараснали с 40 и няколко хиляди. В събота бяха 7930 и няколко хиляди, а сега са 7979 хиляди. Много неграмотно го намисах, но вие сте умни, ще ме разберете. Никога досега не е имал такъв рязък скок.
А според рускините, Джан от няколко дни вече бил в Италия, защото Дилетка преди няколко дни участвала в някакво радиопредаване, но се включила по телефона, казала, че е на специално място, че поздравява приятелите си, особено един от тях, който в момента я слушал и че през уикенда няма да коментира мачове. Понеже преразказвам, може някоде нещо да съм си го натаманила, ама в този смисъл беше клюкината.
Толкова от мен. Предавам щафетата на ранната сутрешна смяна, пък аз отивам да полегна и ако успея да стана в 8 даже ще "отида" и на работа. Joy Joy Joy

Програмист на път за работа

# 171
Добро утроо! WinkHugHeart

И вчера сте заредили нови снимки и инфо!Провели сте и разследване! WinkНа много места срещнах късните снимки на Джан,които Гроздето Hug е пуснала! Two Hearts Явно е в Рим.

рекламата и в ЮТуб

превод на репликите на руски ез.
Скрит текст:
✅ Клаудия: Привет ребята, как дела? Добрый день. Прошу за опоздание.
Джан: смотри кто пришёл, Клаудия
Клаудия: Эй, привет, Карбонара для всех? У вас имеется эта?
Официант: безусловно, у нас также есть De Cecco.
Клаудия: я всегда ношу с собой.
Джан: Что она делает?
Клаудия: Вы тоже хотите? Две порции?....Я объясню, De Cecco настолько вкусна, потому что происходит от сердца, из самых лучших твёрдых сортов муки со всего мира. Она изготовляется в правильных условиях при низкой температуре, по всем меркам точного хранения, сохраняет аромат и характеристику питательности.
Повар: Приготовление идеальное!Всегда, только De Cecco!
Клаудия: Строго! (Джан и Клаудия показывают жест ‘невероятно вкусно’
De Cecco, есть только одна!
За перевод спасибо Ольге Сорочан ❗

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 172
Добро дъждовно утро! Nature Closed Umbrella

Голяма мистерия настана с локацията на Джан Grinning Веднага се сещам за детското филмче "Търсенето на Немо", при нас е "Търсенето на Джано" Grinning

В ИГ се върти стори на Джунейт от дома на Джан... Благодари на Андреа Ди Карло.. За какво му благодари, може би слушалките са подарък... Все тая, де Grinning Обаче откъде знаем, че е в дома на Джано... заради завесите Grinning Демек Леля Дж. и Андреа са в дома на Джан, пък Джан уж е там с тях, ама е и в Италия Grinning

Слагам го в скрит текст, че не ми се гледа муцуната на Леля Grinning
Скрит текст:

И малка част от думите на Джан в "Имаш поща" Heart

"Щастлив съм, че наистина мога да донеса радост в живота ви. Когато виждам, че тази работа, която вършa, дава сили за живот на хората, това наистина ме вълнува много. Аз мога да спра да бъда актьор. За мен животът не е непременно толкова идеалистичен. Бях и адвокат и виждайки това, че мога да се докосна до тези животи, забравих самата идея да се откажа (да бъда актьор)"

Това го казва на леля Мария на диванчето. Когато казва, че ще спира да бъде актьор залата полудява Grinning Как няма! Това са думи, които повече никога да не си помисля, какво остава да изрича!

# 173
Бонджорно а тутти рагаци (почти го научих тоз език.. остава само да си намеря с кой да го говоря ..)

Продължаваме с разследването.. където и да се крие този разкошник божествен .. все се намира някой да го щракне..

Скрит текст:

# 174
  • София
Предаването Имаш поща, на Canal 5, с участието на Джан Яман, стана втората най-гледана програма в Италия миналата седмица.

И по-едричко само таблицата.

# 175
Вече нищо не може да ме учуди.. ето статия за Джан в Cosmopolitan, в която се пише за участието му в "Имаш поща" .. все неща, които вече знаем, разбира се журналистката е разказала по красив начин... хвалби, комплименти, както му се полага.. ноо, забележете как завършва статията
"Come non amarlo alla follia?" -  "Как да не го обичам безумно?" Grinning не се е сдържала жената.. какво да прави и тя душа носи : )) Ей така трябва да завършват всички статии за Зевса, писани от жени- журналистки Grinning накрая да си казват, какво им е отвътре .. Grinning
статията https://www.cosmopolitan.com/it/star/televisione/a35304115/can-y … DgrSPlAXJhhfhpb3Q

===============================================

Ново с нашата кипра .. пу пу .. добре е, машалла

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 13:57 от grozdence.

# 176
Цитат
"Come non amarlo alla follia?" -  "Как да не го обичам безумно?"

Що да не си каже жената Grinning Точно ние напълно я разбираме за какво говори... Rolling Eyes

Аз съм всеки ден, всеки час, ей така...

# 177
Ето ме и мен .. в обичайното ми всекидневно състояние ..  Joy

# 178
ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!
ТЕМПЕРАТУРИТЕ СЕ ПОКАЧВАТ!!! ОПАСНОСТ ОТ ПРЕГРЯВАНЕ!!!

# 179
Ели какви са тези нови фотки ма жена ..

Зашеметих се ..без малко да си счупя кръста..

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 15:13 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт