🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Лили Правя аз... масажи на главата сии.. за да укротя съчмата, чее много взе да шава .. и само глупости извират от там напоследък.. а иначе съм си сериозен човек съм си знаете ме.. Joy

Ели къде тии.. първите минути не ме търси по текстове мекстове да гледам .. Демек "Чок Зор" се казва.. айде вземи научи малко този Турски бе жена!! ГолЕм вика... все към големини/величини те влече тебе.. еех

# 301
Така... какво да правя, какво да правя... та взех и  направих една малка анкета за приемане в нашия Клуб на Мокрите мечти! Знаете, че не приемаме всеки току-така Grinning Само пациенти с тежка диагноза Джано-мания! Ако някоя от вас не стигне до финала, малко Джан сте гледали и слушали, веднага да наваксате! Grinning

Аз каквото ми трябва го знам от турския, "Гел бурда, Джан-ъм, сени севиорум" ми е повече от достатъчно Laughing С тези думи ЗОР ЙОК Grinning

# 302
Ели(за анкетата)..Аз съм ей тъй ..като тая Grinning вижте я каква е сладка бее Joy глупаче наивно ...

# 303
Ели - за анкетата - още веднъж ако кажа какво и защо ще е за първи път, направо ще ме изгоните. Направо ме приемайте, едвам си изпратих гостите, още масата не съм прибрала и съм тук и сърчицето ми се развълнува от новата снимка.
Благодаря ви за цялото настроение в темата и неуморното пазене честта на Слънцето. Само наш е, знае се.❤️

Единствения ни той.💖💖💖

# 304
Ферзан Озпетек отново ни го пуска.. (през 6 часа ни прави психо атаки) ..усеща колко ни липсва Grinning Ейй наш човек стана този Ферзо бее ..Heart

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:58 от grozdence.

# 305
  • София
Ей тук си краднах нещо от рускините:

Италианския ежедневник Giornale.it, пише че Ерос Рамацоти ще учи Джан да пее, за новата му роля в сериала "Невежите феи" (или както там се превежда). Дали това са слухове или не? Ще разберем съвсем скоро.

Аз го попрегледах тоз вестник и нищо такова не видях, ама щом мамашките казват, викам да го копна и при нас. На мен ми бие само на фенски мераци това. Някак си не ми се вярва Ерос Рамацоти да си играе на вокален педагог, ама кой знае, може и на него да му е скучно по време на ковид-а.

И в Туитър я има клюката, но са резнали кой я е пуснал.

И още нещо си краднах от Туитър. Капитан Джан. Ами ходи му пък. Nature Fire

# 306
Среднощен привет и от мен : ))

Лили ето какво намерих и аз по въпроса .. Колко е достоверно е отделен въпрос : )) Ако се окаже истина, ще е страхотно .. Sunglasses

Eros Ramazzotti вокален треньор на Can Yaman за ролята на Емир в "Невежите феи"

Ерос Рамацоти е вокален треньор на Can Yaman за ролята на Емир в Невежите феи.

Ерос Рамацоти ще бъде учителят по пеене на Can Yaman, за да интерпретира Емир в новата му роля в „ Невежите феи“ от Ферзан Йозпетек.

Това обяви самият италиански художник Ерос Рамацоти в социалния Instagram.

Всъщност певецът публикува снимка на Can Yaman и Ferzan Özpetek като история в Instagram.

https://www.torresette.news/rubriche/social-network/2021/01/29/d … le-fate-ignoranti

# 307
Добро утро в последния ден на месец януари! Coffee Hug

Не скучаем покрай Джан! Simple Smile Благодаря за всичко!

Желая ви приятна неделна почивка! HugTwo Hearts

# 308
Добро утро Джаноманиачки!

Не знам дали е пускана, но Джан е зашеметяващ тук.
Как може този човек да е толкова зарибяващ.
Като наркотик е, веднъж видиш ли го и си отлетял за цял живот.
Няма лекуване и комуна за Джаноманиачки да направят и пак няма спасение.

# 309
Привет! Hug

Имаме нова снимка  на Джан от звуко-режисьорът Марко Доменикони в #IG
„В деня преди да снима за паста De Cecco , Джан е спокоен и внимателен към това,
което казва Учителят/Маестро Ферзан Йозпетек.“

# 310
Привет романтични рагаци  

Имаме си нова снимка на Джан и Дилета (бая се е опаковала, едвам я познах)... Нашия я посрещал от някъде си.. раницата на гърба му била нейна.. подарил й е цветенца нашия джентълмен .. Бизнес Приятелчетата си се срещат често, защото бизнеса трябва да върви..

Скрит текст:

В ТТ едни коментират, че това не била Дилета, други че е монтаж.. трети (като мен) че бизнеса им се разраства... Joy
Ами коя друга да е.. да няма 5667 бизнес партньорки.. да няма да става Бизнесмен я...
Ето снимка с шлиферчето на Дилетка.. като доказателство .. всичко се разследва в ТТ Joy

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 17:30 от grozdence.

# 311
Как сте, къзлар? Чак сега сколасих да се разпиша в темата днес... Срамота! Grinning

Ама то и няма кой знае какви новини, освен снимката на влюбените гълъбчета. Ей, много е размазана.. нищо не се разбира! На тези италиански папараци всичките им снимки са такива размазани, все едно снимат с фотоапарат от 65-та година... Джано как в свил веждите, прилича на тъжен санбернар Grinning

Иначе какво другоо... Джано, изографисан на дърво....

Джано, просто ей така, щото е много готина снимката Grinning

И едно модифицирано от мен колажче Grinning

# 312
Как сте, къзлар? Чак сега сколасих да се разпиша в темата днес... Срамота!
Как къде сме Ели, две ТТ акции имаше, но аз си пазих ТТ за втората, че много бързо ме спират, сега се връщам от акцията /любовната/.
Пети сме, Грозде сигурно ще сложи снимка, много се радвам и съм много горда.

Ето за тези сладури се раздавахме досега, но те го заслужават. Всичко заслужават и ще го получат. С толкова много международна любов няма как да е иначе.
Та, за други новини не знам, аз днес само с това се отчетох. Gift Heart

# 313
На пето място се нареди България    раздадохме се и тази вечер ... Heart

За снимката на Джан и Дилета от днес .. най- вероятно е фотомонтаж/жив фотошоп си е.. знаех си Grinning Grinning

Момчето ни се скъсва от тренировки ..
те го набеждават че се размотава китки да подарява .. и да мъкне "торбите" на блондито ..

# 314
Ех, фотошопе, фотошопе, в тебе ни е надеждата, че тази любов е кьорфишек Grinning Grinning Grinning

Браво, български девойчета, ненагледни! Айде другия път да сме първи! Hands Clap Дано и аз да мога да ударя едно рамо.

И една рядка снимка от старите ленти. Знаете, че принципно се въртят едни и същи снимки из социалните мрежи и такива кадри направо ми избождат очите.

Общи условия

Активация на акаунт