🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 008
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Нови снимки на мечето ни се появихааа .. Kissing Heart А косата расте ли растее ..  Heart Eyes

Направо си е мече за гушкане .. иии за рошене на перчема ..

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:44 от grozdence.

# 316
Лелите имат нова агенция - @icmagency - има ги в инстаграм - icmagency_

İCM Agency
İlker Bilgi Cüneyt Sayıl Management Agency

# 317
  • София
Какви са тези дебели палта от него. В Истанбул ходеше разгърден посред зима, а сега се е увил с едни палта дебели все. Толкова ли е студено в Италия зимата? Аз все си мислех, че е по-топло отколкото при нас.
Щото и аз съм с развален термостат като него по рождение и все ми е топло и на мен, затова ми е много странно да го виждам така увит.
И после се чудеха някои що тръгнал с 15 куфара за Италия, ми то като сложи две такива палта и ей го на, един куфар вече е пълен.

====================================================

От италианската версия на Vanity Fair (известно американско списание, посветено на модата и други аспекти на популярната култура)
Секс символи на 2021 г., кой е най-красивият в света?
От Редж-Жан Пейдж, известен още като херцог на Хейстингс, до Ромео Бекъм, който на 18 обещава да искри, точно като горещия си баща. А какво да кажем за Джан Яман, турската звезда, която подлудява момичетата от всички възрасти? 2021 г. току-що започна, но вече избрахме най-секси знаменитости на годината.
Плашещо красивия Джан Яман, който от другата страна на екрана ще се превърне в поредния генератор на чудовищни ​​забранени сънища от дните на Кабир Беди или Сандокан. Звездата на турските сапунени опери, родена и израснала в Истанбул, има 8 милиона последователи в Instagram и точно той е човекът, с когото всеки от нас, на възраст от 12 до 90 се надява да се озове на пустинен остров. Според някои клюки, новият пламък на Дилета Леота, актьорът със скулптурна физика, която не се срамува да покаже, мек кок, в който можете да потопите ръцете си, силна челюст, леко небръснат. Страшно красив, без колебание ...

Бихме искали да ви обърнем внимание, че на корицата на статията е Джан Яман.
Следват следните имена
Rege Jean Paige
Микеле Морон
Джонатан Бейли
Джон Дейвид Вашингтон
Файнс-Тифин, Хиро
Джузепе Маджо
Майкъл Б. Джордан
Лоренцо Зурчело

Слагам само снимката на Джан от статията, другите ще ги покрия, и без това не ги познавам повечето.

Скрит текст:

===========================================================

Джан и в румънската преса.

Нищо ново няма написано, всичко вече го знаем, за Сандокан, за подготовката, за сериала на Ферзан... Затова няма да го превеждам. Пускам го на руски, щото си го краднах от рускините наготово.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 03:40 от Lilly Di

# 318
Добро утро,момичета на Джан!

Nature SnowflakeЧестит ни нов месец-февруари! Nature Snowflake
  Честит Трифон Зарезан! Wine Glass

новите снимки са  от VIP фотографа Gianluigi Barbieri в #IG.

Желая ви приятен ден и лека седмица! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 319
Добро утро, рагаци!

Февруари е! Месеца на виното и любовта Wine Glass Heart Може да се каже, че е и месеца на Джано, защото той е Бог на любовта! Grinning Па и на опияняването! Аз принципно не пия алкохол, но като ми се прииска да се напия и поглеждам някоя Джанова снимка и веднага губя връзка с реалността Grinning

Ето ги събитията във февруарския календар:
- 01.02 - Свети Трифон Джанезан
- 03.02 - рожден ден на Ферзан Йозпетек
- 04.02 - рожден ден на моя милост Sunglasses Grinning
- 05.02 - рожден ден на Йозге Гюрел
- 14.02 - Свети Джанотин

Какво да ви кажа събрали сме се едни готини рожденици един след друг, пък и скромни, най-вече аз Grinning Все важни хора в живота на Джано, някои наистина, други в мечтите си само и те така Grinning

Нека си запълним дните само с хубави и положителни емоции и новини. Със сигурност ще има много вълнения, чакат ни още реклами на DeCecco, подробности около сериала на Маестрото и много тренировки на СандоДжан Wink

# 320
  • София
Не знам какво да напиша - "Не сме сами" или "Има и по-зле от нас".
От Инстаграм:

"Стара снимка? Нова снимка? А дали е от днес?  Но днес той не беше с тези дрехи!..  Но тогава може би беше другата снимка, която не беше от днес? Но той в Рим ли е? Той в Милано ли е?  Не, но какво! Това е във Флоренция! Така говорят! Но не, той със сигурност е в Рим!  Но той в хотела ли е?  Все едно и също! Ще бъде ли във фитнеса?  А тренира ли в Рим? А конят? Ще ходи ли на училище по езда в Лацио или не, а неговите мениджъри?  В Турция ли са? Не, те се върнаха! Ще бъдат ли в Рим? Със сигурност! Разбира се, че не! Накратко, скъпи Джан ... Прочетох всичко тези дни ...какво ли не... Толкова съм объркана, че мисля, че скоро ще забравя и къде живея! За едно нещо все още съм сигурна -  да поддържаме крачка с теб не е лесно, но затова пък е толкова забавно.
Откакто те „срещнах“, ние с Шерлок Холмс станахме много добри приятели 😁  Така че благодаря, че ми позволи да подобря своите детективски умения. Обучена съм да наблюдавам, да анализирам и сравнявам ... но жалко, че често ти си единственият, който привлича цялото ми внимание и след миг всичко останало изчезва."

# 321
Ели Hug,има още за февруари...моя милост е в  последния ден - 28.02.! WinkStuck Out Tongue Winking Eye
А може и още Джан фенки да се обадят? Много ще празнуваме! Two Hearts

Ето ги събитията във февруарския календар:
- 01.02 - Свети Трифон Джанезан
- 03.02 - рожден ден на Ферзан Йозпетек
- 04.02 - рожден ден на моя милост SunglassesGrinning
- 05.02 - рожден ден на Йозге Гюрел
- 14.02 - Свети Джанотин
- 28.02.- рожден ден на Злати Grinning

# 322
Хах, Злати, Ели и аз съм февруарско чадо. Злати, ние с теб сме на една дата, значи. Grinning
И аз съм на 28.02.Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 12:43 от Angel87

# 323
Какви празници .. какви Рождени Дни ще празнувате.... Бооожее .. то ще се мре в най- скоро време... те тръгнали да празнуват Joy

Repost
@geco_store
@geco_styling

Айде гледайте за какво иде реч...

Fendre Official Ig  Марката Fendre са си качили в офиц. ИГ, папарашката снимка Joy Ходеща реклама е нашия Бог!! Sunglasses

Скрит текст:

Canale 5, италиански телевизионен канал на Mediaset, ще излъчва сериала Пълнолуние, с участието на Джан Яман и Йозге Гюрел за трети път! Е това е ... какво повече има да говорим .... Joy Joy

📌Топ имена на IMDB тази седмица! • Обявени са имената, които са сред първите 5000 сред 11 милиона имена по целия свят. • IMDB Класиране Starmetr за Турция. В класацията на турските играчи според звездните точки на Imdb; Can Yaman се нарежда на 3-то място.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 13:42 от grozdence.

# 324
Едни ще празнуват, други ще умират, аз съм на романтична вълна. Ели ми даде оправдание - да го отдам на месеца на любовта и виното. Временна заблуда, но и без това живеем ден за ден.😄
Момичета живи или умрели трябва да сме до Слънцето, нали за нас прави всичко.💖❤️🥰

Няма живот без този прекрасник, така че ще я караме ден за ден, месец за месец, и така, както досега.Heart
Лили, верно Джан е голям вдъхновител за всякакъв вид лудости, понякога и аз се питам каква бях, докъде стигнах, Blush но важното е да ни зарежда, усмихва и да твори Сладура, да му се наслаждаваме.
Хубаво начало на новия месец, може да вали, но в сърцата ни нали си носим едно Слънце, това е важното. Нека намираме поводи за позитивизъм и усмивки.🥰

# 325
Хах, Злати, Ели и аз съм февруарско чадо. Злати, ние с теб сме на една дата, значи. Grinning
И аз съм на 28.02.Simple Smile
Ангел87 Hug,мисля,че беше писала в темата,но не бях сигурна! Wink За това писах,че и др. ще се обадят! Simple Smile

Грозде HugWink Сони Hug

Джан на корицата на словенското списание "NOVA"
Заглавие: „БЕЗУМЕН ОТ ЛЮБОВ!ДЖАН ЯМАН ГЛЕДА НЕЯ И НЕЙНОТО ОГЪВАНЕ! "

# 326
  • София
Нова от Инстаграма на Tudors

Всички чакали дънковите ризи... ми не е вярно пък, аз чакам само пълнежа на ризите... Heart Eyes

# 327
от Самира "100% веган яке, специално подготвено за Can Yaman! #ramonder"

Къде върви това плюшено Мече сладкоооо.. не мога да разбера.. тя Лили е обяснила за това наше любопитство... Joy

и благодарение на Еми Hug вече знам как да оптимизирам 20-секундни гифове до 5 MiB
видеото тук https://twitter.com/samish80/status/1356224547591249923

# 328
  • София
1 февруари 2021 г - Джан Яман и Дилета Леота в Рим
Как се е опаковал милия той, ама пак не можеш да го сбъркаш.

======================================

Не знам ново ли е или старо, ама сега се върти из контакта. Щото пише, че току-що бил навършил 30, а той вече на 31 и отгоре... Птичката каца в Мексико.

Джан Яман галантният (или джентълменът, може би. Ама Гугълчо каза галантният)
Турската телевизия идва в Мексико
Току що навършил 30 години и вече покори европейските и азиатски жени

# 329
Добро утро,момичета!

Гардероб #JanYaman
Всички снимки са от един и същ италиански фотограф
Палто от Emporio Armani

https://www.instagram.com/p/CKw7pNvp6Nn/

Желая ви приятен ден! HugHeartFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт