🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 009
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
1 февруари 2021 г - Джан Яман и Дилета Леота в Рим
Как се е опаковал милия той, ама пак не можеш да го сбъркаш.

======================================

Този фотограф Джанлуджи е написал, че снимката е от 01.02.2021 г в Рим. Дамата със заличено лице е случаен минувач, а Дилета е точно зад нея и е с качулка.

Армани му стои мноооого добре Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 331
Привет, момичета!

Снимки от профила на Клаудия Simple Smile Явно бая я тормозят с молби за снимки Grinning

"Завърших снимковия материал с Джан .... 🙌 на всички негови фенове, които ме молят да публикувам снимки с него, казвам, че това е 👍🏻❤️ ... Кълна се.."

# 332
Привет рагаци

На чичо Ibrnamli предричам отново да получи забрана да използва ИГ си....  Grinning

# 333
Днес ми върви да нося кака Клаудия в нашата тема Wink

„Рекламата с Джан Яман ме направи жената, на която най-много завиждат в Италия”

Клаудия Герини, най-обичаната и популярна актриса на италианското кино: „Снимах рекламата на DeCecco, режисирана от Ферзан Озпетек, режисьор, когото много уважавам, много добър в създаването на атмосфера, с когото отдавна мечтаех да работя“, казва тя. След това, усмихвайки се, тя добавя: „Но преди всичко в рекламата не бях сама: с мен беше Джан Яман, турският актьор, за когото всички говорят и който има огромно количество последователи. Само ви казвам, че извън римския хотел, където снимахме, имаше не знам колко фенове да го чакат. Отдавна не бях виждала толкова много дами от всички възрасти - диви, в екстаз за актьор. И да, в годините имах атрактивни партньори на снимачната площадка ... но Джан в Италия вече е секссимвол, идол, обект на желание.. Той е красиво момче, има правилно лице, широки рамене, интензивен поглед, но не е тъмен, а напротив, по-скоро е остроумен, експанзивен, ироничен. Беше забавно да общуваме по време на снимките. По време на обедната почивка говорихме за Истанбул, неговия град, за италианското училище, което е посещавал, така че той говори добре нашия език ». Клаудия се смее и разкрива: «Знаете ли колко имейла съм получила? Съобщения, обаждания от приятели и познати, от сестра ми Ромина, за да има селфи на Джан, автограф, видео. Мнозина ми казаха, че много ми завиждат всички в Италия и въпреки че не обичам да предизвиквам завист, в този случай това ме забавлява.

Сладурка! Много е готина! И много мило се изказва за Джан Heart Как няма да ѝ завиждат, не само в Италия, ами по целия свят ѝ завиждаМЕ Joy

Айде и последната актуална снимка на нашето момче, ако случайно сте му забравили физиономията JoyJoyJoy

П.С. това е просто противоестествено, незаконно и грехота да се крие това красиво лице зад тези маски, очила, качулки...

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:08 от Ели-Мели

# 334
Клаудия: „Рекламата с Джан Яман ме направи жената, на която най-много завиждат в Италия”
Представяте ли си само? Красива жена със сума ти филми и кариера в собствената си страна, харесвана и обичано име, снима реклама с "придошъл чужденец"... и я молят за снимките й с него, и се интересуват не от нейната личност, а от човека с когото е снимала... рекламата. Е няма такъв човек като Джан. До каквото се докосне го прави феномен, марка, свое. Уникален, гордост, явление, фурор!!! И за своите, и за италианците и за феновете, гледат и се чудят - Какво става тук? Става и още какво ще става...   
Ще ме простите, ама днес Слънцето не съм го хвалила, сори за тази жена, сигурно не й е хубаво, че се интересуват повече от партньора й по реклама, отколкото от нея, ама това е цената да работиш с Джан. Blue Heart Дано е наясно, че тя вина няма. Просто, това е Джан! Gift Heart

# 335
Много хубаво го каза, Сонни Wink Heart Аз да имам възможност да се докосна до Джан или да работя с него... хич няма да искам някой да ме забелязва Grinning Grinning Grinning пък и то трудно се забелязва припаднал на земята човек Grinning

# 336
Ели, не само, но специално заради теб, трябва да се добави емотиконтка до "Харесвам" - "Умирам от смях и забава".
Понякога сълзи чак ми потичат. Purple Heart

# 337
Сонни HeartHug

Другите, рагаци, спите ли? Докато спите една руса рагаца не оставя Джано сам и за минута! Ей, приватизира го мечешкото яке тая убавица, сериозно почва да ме дразни Joy Да взима Джано за нея,  якето да ни го остави.. или май беше обратното... обърках се вече...ThinkingGrin

# 338
Ели, верно се обърка, ти за едно яке ли си, па и Джаново да е. :stuck_out_tongue
Аз какво да кажа за това яке сега? Може да е негово, може да не е негово. Може да й го е дал, може да не й го е дал. Може да е тя, може да не е тя... Та да не се притесняваме излишно сега за това яке. Purple Heart
Слънцето ни е важно на нас, ама то скрито и покрито и прикрито - той ли е, не е ли? Да видим кога и с какво ще се появи за нас - ясен и 100% той и наш.
То е ясно, че всичко е ясно, ама на нас така ни харесва - да се заблуждаваме.

# 339
Много хубаво го каза, Сонни Wink Heart Аз да имам възможност да се докосна до Джан или да работя с него... хич няма да искам някой да ме забелязва Grinning Grinning Grinning пък и то трудно се забелязва припаднал на земята човек Grinning

Абсолютно подкрепям .... не в буквалния смисъл Joy... искам да кажа и аз ще съм от припадналите.

Дилето да го взема това яке и да си го носи със здраве ... там по Неапол, Милано и на други места.

# 340
Привет Джанови момичета!
Няколко дни ме няма и сега няма изчитане,
ама не се оплаквам, с кеф и задоволство ви чета.
Да ви кажа, аз не й се дразня на Дилетка щом прави нашето момче щастливо.
Ох Ели падам от смях с тебе, по нощите се смея с глас, комшиите не могат да заспят от мен.
От къде ти ги ражда главата тия бисери не знам, но всички са на място и в десетката.
Както двете русокоски ( Клудия и Дилетка) са спечелили шестица от тотото да са до Джан, коя по работа, коя лично, така ние сме спечелили шестицата, че си фен на Джан и ни забавляваш.
Сонни много си права, всички й завиждаме!
Красавеца ми той!

# 341
Ааааа, Ели, не спим. Рагацата Дилетка, може да приватизира палтото, но не и Джан, докато се боря, не спя, на война, и в любовта всичко е позволено. Grin

Слънцето от мен, за сладки сънища, прекрасни момичета. Heart

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 01:56 от Angel87

# 342
  • София
Новият февруарски брой на Джан Яман MAG вече е онлайн. 87 страници. Да, прочетохте това правилно! 87 прекрасни страници, които съдържат всички месеци януари от 2015 до 2021

И малко забавни коментари от рускините за Мариана. Поне на мен ми бяха забавни, надявам се да забавляват и вас.

"Мен ме интересува друг въпрос, защо името на главната героиня все още не е обявено? Тя не трябва ли да се подготвя за езда, прескачане на препятствия и фехтовка? Или те ще вземат олимпийската шампионка по петобой за тази роля?"

"Може би нейната роля ще е просто да трябва да припада красиво при вида на Сандокан. За това няма нужда да се подготвя. Ще й се получи от само себе си."

# 343
Добро утро, момичета! Hug

Днес рожден ден има Маестро Ферзан Йозпетек! Да е жив и здрав! Много успехи в личен и професионален план! Нас професионалния план пряко ни касае, знаете Wink Grinning Никога няма да забравим как подаде ръка на Джан в много важен за него момент! Heart

"Може би нейната роля ще е просто да трябва да припада красиво при вида на Сандокан. За това няма нужда да се подготвя. Ще й се получи от само себе си."

Joy Абсолютно! Ето, вижте, явно по целия свят фенките на Джан си мислят едно и също! Satisfied То и кой ще я гледа Мариана, спокойно и кобилата Джънджър може да я играе, даже няма да има толкова голяма завист и омраза към героинята. Всички жени ще гледат „Сандокан” заради Джан. Всички мъже ще гледат „Сандокан” също заради Джан, с тайната надежда дали най-после не е погрознял и не е пуснал бирено шкембе. Даже като се замисля за какво ще ходят чак до Карибите. И в мазето да снимат, сериалът ще има същия успех! Sweat Smile

П.С. Знаете ме, базикам се на килограм, НО реално проекта си е сериозна работа и ще се получи нещо супер качествено, щом нашето момче ще играе. Сигурна съм в това Simple Smile

П.С. Благодаря за милите думи HugHeart

# 344
Дпбро утро,девойки! Wink

Интересни неща сте заредили вчера за Джан и обкръжението му! HeartPurple HeartBlue Heart

Честит рожден ден на г-н Ферзан Йозпетек!
Да е жив  и здрав!Много успехи и награди и за напред!
Да продължава да ни радва с нови филми и реклами!

Желая ви приятен ден! HugTwo Hearts

Общи условия

Активация на акаунт