🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 012
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро Джаноманиачки,
желая ви  приятен ден
и повече новини около красотичката ни  Джан да има.
Lilly Di, много се смях на  ролята с припадането.
За тази роля няма нужда от подготовка, на всяка ще й се получава естествено, само като го зърне.
Най- добре да изберат някоя от нас, защото от много отдавна го репетираме и сме номер 1 по припадане,
не можеш ни стигна в тази дисциплина.
Честит рожден ден на Ферзан и от мен!
Жив и здрав да е и още много проекти с нашето момче му пожелавам.
Винаги ще го обичаме, заради подадената ръка на Джан в момент, в който най-много нужда имаше.
Успех във всичките му начинания.

# 346
Привет рагаци

ЧРД на Маестро Ферзан Йозпетек, здрав и щастлив да бъде! Нека има много бъдещи успехи, и неговото екстравагантно творчество и чувствителна душа ни дадат един прекрасен и незабравим Емир..
Когато сърцето види красота - душата рисува!
Heart

Довечера ще има парти/събитие в ТТ в чест на Маестрото .. ще покажем уважение и благодарност към този велик Човек, който видя в нашето талантливо момче, това което и ние .. : ))

Момичета, аз от два дена съм се загледала отново в Пълнолуние.. и като зяпна, няма отлепяне от компютъра, знаете как е ...

още малко.. и Зевса ще ни се появи с такава коса..
Ееххх...
Heart

# 347
При нас изгря едно слънце, като ми дойде едно настроение, като ми залипсва лятото.. плажа... Nature Sunny Поздрав за всички, които копнеят за летни емоции Grinning

# 348
Това слънце и на мен ми пече в очите.. даже не виждам какви снимки ви качвам в момента..
Вадя ги от папка "лято, слънце и горещинааа..."
ще ме извините ако не са хубави ..

тази снимка е от папка "кафе" но отново не виждам точно коя е ...
хайде по едно следобедно кафе.. да ви е сладко рагаци!!

П.С и още един път ще ме прощавате ако съм сложила някакви безинтересни летни пейзажи или чашки с кафета..

# 349
  • София
Грозде, пейзажа зад чашата с кафето е повече от интересен. Навява ти едни мечти ... мокри предимно... Heart Eyes

=====================================
Като не искат да си пускат обща тяхна снимка, ето, хората са им измасторили...

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 18:03 от Lilly Di

# 350
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да вкарам малко бронзов блясък към морските пейзажи и чашите с кафето. Wink

# 351
Здравейте, момичета, значи в 22:00 ч. ще зарадваме Ферзан Йозпетек заради Джан. Ясно е, че иначе, поне аз, нямаше нито този човек да знам, нито в акциите му да участвам. Като види хиляди и хиляди профилни снимки в ТТ с Джан наред с хаштага ще му стане ясно за какво става въпрос. Gift Heart Нямам против да зарадваме човека, и Слънцето ще е трогнато, вярвам.
Грозде, да кажеш мнение за Пълнолуние после, по-красив ли е Джан сега там, същия като първия път като го гледа ли? Аз ви казах, че съм на МГ. Ами колкото повече се вманиачавам по Джан толкова повече се вманиачавам и във всяка сцена с него в сериалите. Намирам го за по-красив, сцените - по-красиви, всичко ПО-КРАСИВО. Добре че го открих тоя човек, целия свят ми е по-красив. Smiley Blue Heart

Ето за тази красота говоря. Сладуркото той!

# 352
Въх, умрЕхме!!! Стори от Джано - яхва коня... ай, като се съвзема, ще ви пиша Grinning

# 353
и аз като Ели после ще си изкажа гледната точка ..
да отмине малко време.... чемиелошо сега
Живи ли сте бе рагацииии?!?

Ето го в по- едър план... да ви извади очите.... Joy

и със звук https://twitter.com/aydan_m_/status/1357036077492686854

# 354
Айде съвсем да паднете в нокдаун Grinning Палавото езиче пак се показва YumJoy

В ИГ вече се въртят марките на Джановите дрехи, обаче мен хич не ме вълнуват ни марки, ни цени.. обаче много се развълнувах от Джановото клинче, дето го е обул под шортичките... развихри ми се фантазията, няма да лъжа

# 355
и аз като Ели после ще си изкажа гледната точка ..
да отмине малко време.... чемиелошо сега
Живи ли сте бе рагацииии?!?

Ето го в по- едър план... да ви извади очите.... Joy

и със звук https://twitter.com/aydan_m_/status/1357036077492686854
grozdence. Какъв е шанса да сме живи при тази гледка.
Как се мята само, какъв фурор ще е с тази роля, има да се тръшкаме, нищо не му се опира на Джано.
Сигурна съм, че ще я изпипа до съвършенство тази роля, като всички останали.
Винаги е давал всичко от себе си за ролите си за да ги изпипа до съвършенство.
Той е самото съвършенство!

# 356
Не мога да се изкажа .. сори.. думите не ми идват Grinning имам някакви пориви на мисъл.. ама какво ми става не мога да вържа едно смислено изречение.. така съм развълнувана от тази пружинка с разчорлено перчемче... Боооже докъде стигнах.. Joy Cry
А като тръгнах да пиша.. исках да направя някакъв подробен разчет на движенията му.. ама йоок .. акъл йоок Joy

Айдее да пуска следващото стори.. ей от този сорт да е лютвен.. Joy

и трактовката на Стефка за яздене на кон Joy

# 357
  • София
И аз го гледах в транс дълго време това клипче. По телевизията ми вървеше поредната серия на Птичката, а аз на компютъра гледах в транс как Джано се мята на коня, и се мята на коня, и се мята на коня, и се мята на коня... Докато не се сетих, че имам да довършвам превод и се плеснах през ръцете и лицето, че да се осаферя... От дълго време ми е мечта да видя Джано в роля, в която ще язди кон, много секси гледка ми е да гледам хубав мъж на кон... Преди и по време на Пълнолуние не са ми хрумвали такива мисли, някак ролите му не бяха на такъв дивак. Но откакто почна Птичката, ме човърка тази идея и нямам търпение да я видя реализирана.

============

И резултатите от акцията за рождения ден на Ферзан. 8-ми сме.
ITALY
GREECE
PORTUGAL
IRAN
USA
CZECH REPUBLIC
POLAND
BULGARIA
TURKEY
PUERTO RICO
AND MANY OTHERS

# 358
Добро утро! Blush

Днес пораствам с цяла една година, демек ставам на 16 Rolling Eyes BirthdayTada Много мислех с какво да ви почерпя, но накрая измислих, че няма нищо по-сладко и по-подходящо от това да ви почерпя с Джан Grinning

Значи като тръгнах да правя този колаж, избирах, избирах и накрая гледайте какви снимки съм избрала... не е целенасочено Joy

После викам си "Чакай да ги почерпя и с малко снимки, на които е облечен, че прекалено лошо ще им стане на рагаците" Sweat Smile

Айде и една торта слагам да не кажете, че ми се свиди да ви почерпя с торта Grinning

П.С. Човекът пък да не се метне с тясно клинче на дървен кон... веднага почваме  да даваме „заето”. Представям си какво ще е като го видим да язди истински кон... косата се вее от вятъра... ризата, разкопчана и потна, се вее от вятъра... мислите ми се веят от вятъра....

# 359
Честит рожден ден, Ели!
Бъди жива, здрава и щастлива, радвай се на живота, не спирай да мечтаеш, винаги бъди заобиколена от верни приятели и най-важното - винаги бъди обичана!

Общи условия

Активация на акаунт