🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Добро утроо!

Елии Hug,Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти от сърце здраве,щастие и много любов! TadaBirthdayGiftWine Glass

Приятен ден на всички! HugTwo Hearts

# 361
Честит рожден ден,Ели!
Бъди здрава, бъди щастлива и все така позитивна, непредвидима и забавна. Джан да продължава да ти е муз,  с това печели цялата тема, действа много вдъхновяващо и слънчево-закачливо.
 И ние с Джан ще те почерпим, днес лошо ще ни стане от красота, сладост и Джан. Какво по-хубаво да си виждаме Слънцето? Най-много да ни заслепи, но то повече накъде? Тренирани сме.
Ели, хубав празник днес - усмихнат и оригинален като теб!❤️

Така и така ще празнуваме, припадъците, вълнението и еуфорията днес ще ги отдадем на празника. Позволено е да се поглезим с повече Джан.

# 362
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛЕНЦЕ! Hug
Джан ти праща едно истанбулско пролетно букетче, с молба да продължаваш в същия дух, и обещава следващата година да ти го връчи лично. Wink

# 363
Ели,  Джан идва на рожденият ти ден, бъди готова за посрещане!

# 364
  • София
Честит рожден ден, Ели!
Да си жива и здрава, и ти, и твоите любими хора. Джан да продължава да те вдъхновява и някой ден мъжа ти да те заведе в Истанбул (или Рим, или някъде другаде по света, където е Джан) да го видиш и да му се порадваш на живо. Остани си все такава щура и забавна. Cake Champagne Cocktail

Моя Джан нищо не ти носи, само си хубавее от снимката. Но на него му е простено. Joy

# 365
# 366
  • София
Видях я в групата във фейсбук и неможах да се зАпра да я сложа и тук. Какво бижу е само... Nature Fire

# 367
Привет Джанови рагаци

Днес една моя любима лудетина и щура глава има Рожден Ден Kissing Heart Бъди щастлива Ели! Желая ти да си здрава, успешна, и вечно влюбена във всичко, което те заобикаля! Сбъдвай мечтите си... усмихвай се на всичко, забавлявай се на макс, заразявай всички около теб с веселия си нрав. Прегръдки! Heart

Прегръдки и с тези ръце ...

Целува ти ръка ...

Цвете за теб ...

И бачи ...

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 16:10 от grozdence.

# 368
  • София
Джан и в пресата на Малта.
Тази седмица в списание "Мио" статия за Sandokan , Can Yaman, Luca Argentero и Alessandrо Preziosi. И за евентуалното участие на Джан на Сан Ремо 2021. Нали уж го отрекоха това, но тук пак го споменават.

# 369
Благодаря ви, момичета, за милите думи HeartHeartHeart Да ви се връщат всички пожелания! Hug

Сетих се, че някъде по това време преди година почнах да гледам "Ранобудна птичка". Т.е. днес символично се навършва и 1 година, от както Джан дойде в живота ми и го преобърна Simple Smile И срещнах и вас, прекрасни рагаци Kissing Heart

Ей това ни беше първата среща с Джан и знаете... повече нищо не беше същото Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 18:15 от Ели-Мели

# 370
От Джанко от преди малко в ИГ.

Превод от ИГ - "Опасна двойка" и е тагнал Дилетка.

Дали е сложен официален старт, а, как мислите момичета? Grinning

P.S. Ели, с извинение към теб, "малко лош вестоносец" се явих баш на празника ти, ма ся намери да се похвали Слънцето....Grin Не уцели много момента, ма какво да го правиш, нали е наш, вярвам ще му простиш...Smiley

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 19:24 от Angel87

# 371
Ангел ама хииич не ме интересуват стартове мартове и тая блонди .. Joy

Вижте го нашия в какъв опасник се превръща .. ще ни разсипе живота това чудо на природата !!

В каква форма е ..майка ни жална ..
и с този пищов .. направо сме готови.. заставаме за масов разстрел..
Joy

абе съвсем друг човек.. жив хамелеон.. Sunglasses Heart

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 19:53 от grozdence.

# 372
Какво щях да пиша направо забравих, такова вдъхновение имах... Ангелчето ни застреля. Какво да кажа: Джан е това, винаги с послание. Този път не е беззащитен откъм нападки, въоръжен, готов да се брани. Сериозен, на война като на война. Може и за роля да е репетирал, но много ефектна първа снимка, както винаги оригинален. С предупреждение: внимавайте.❤️

Каквото - такова, сигурно заради предстоящата роля е напоследък така вглъбен, сериозен, но усмивката му ми липсва. Иначе съм доволна, че ни споделя частички от живота си, много се изгуби напоследък и вярвам, ни липсва на всички, любовчето ни.🥰

# 373
Абе момичета защо ли му е този пищов? Някой гледал ли е Сандокан? Изобщо не знам действието в ориг. версия в кое време се развива.. Пищови има ли? Айде отивам да чета подробности.. че така да ме гложди не е работа..

Преди малко нашия е последвал ей тази страница https://www.instagram.com/tarantactical/
"Най-доброто оръжие и аксесоари за състезание il Военни и правоприлагащи мерки Най-иновативната марка на годината на Gundies"

Айде двамата сладури, да им стават рекламни лица на тези оръжия Gundies.. и да се изясняват бизнес отношенията им.. че ми писна да ги спрягат като двойка Joy В Санремо да вървят да пеят като двойка или поотделно един след друг.. не ми е важно Joy
Блондито я спрягат че ще участва в Турски проект като някаква принцеса щяла да се превъплъти.. ако е така.. нека Джано да и преподава Турски, а той да си репетира Италианския с нея.. Нека си сътрудничат и помагат.. нямам нищо против.. Grinning Сега и снимка си пуснаха.. да се спре вече с тези безумни колажи Joy
И друго има за отбелязване Grinning Джано си е изключил  коментарите точно на тази снимка (малко късно ги изключи, явно не са му харесали) .. Joy баси тариката дет е Joy

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 20:17 от grozdence.

# 374
Ели, честит рожден ден! Усмивката да не слиза от лицето ти, да си все така лъчезарна и жизнерадостна! Късметлия е твоята дъщеричка с такава майка, мъжът ти - с такава жена и Джано - с такава фенка!

Общи условия

Активация на акаунт