🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 026
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, да отиваме в ТТ - има акция "Бъди щастлив Джан Яман". Развълнувах се, всичко ми мина, искам Слънцето да е щастливо, затова отивам, подробности не знам.

# 376
Момичета, да отиваме в ТТ - има акция "Бъди щастлив Джан Яман". Развълнувах се, всичко ми мина, искам Слънцето да е щастливо, затова отивам, подробности не знам.

Оооо ако акцията е за да е щастлив с Дилетка.. иич няма да си мръдна пръста Joy Сони ДУР!! Joy

Ели завалийката .. сега яде и пие и не знае как Джано и е изневерил на снимка точно на нейния РД Joy

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 20:31 от grozdence.

# 377
Много си лоша и непреклонна, Грозде, какво значение има какво и с кого, важното е да е щастлив! ❤️🥰💖🌞🌟] Заради Джан всичко правя аз.

# 378
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дилета и аз не я харесвам, но не мога да си кривя душата и да не призная, че физически си подхождат. Няма как да няма привличане между тях. Те точно тука Джан е напълно прав с онова либидо, дето едва ли някога ще се забрави. Даже предричам още дълго, да не кажа вечно, ще ги виждаме заедно. Освен ако Дилета не реши, че има и други чекове за осребряване.

# 379
Алесандро Прециози ще е в каста на Сандокан. Официално потвърдено от Lux Vide и в ИГ им днес  https://www.instagram.com/p/CK2JjnuhARc/

Страхотен каст се очертава.. синьор Алесандро ще бъде  отрицателен герой, противника на нашия.. Има убийствен поглед, красив мъж! Знаем го от "Елиза""и "Красавицата и звяра".
Толкова съм горда.. само като виждам какви актьори ще бъдат поддържащите на главния Джан Яман .. и се пръскам.. вярвайте ми Joy

# 380
  • София
Аз си изпълних дълга на вярна фенка и туитърка. Не я харесвам особено Дилетка, ама щом момчето ни е щастливо, ще приема и нея някакси. Но не мога да си кривя душата, че стоят добре един до друг и изглеждат добре като двойка. И интересите им съвпадат, поне в спорта, вероятно и по други теми.
Иначе в туитър вече са ги кръстили като деойка - Canetta.

А с този пищов и стойката, която е заел, и физиономията ... направо си го представих да изиграе някой бодигард или поредния спасител на света. Ще му ходи много. И косата расте ли, расте, вече е почнал да зализва перчемчето.

# 381
Лили, свърши ли акцията, мен още дори не са ме блокирали, чудо невиждано, и никъде инфо за нищо, откъде дойде тази акция, какво стана нищо не разбрах. Извинявам се, че така импулсивно реагирах, но аз лично като видях акцията и не ми даде сърце да не се включа. Аз лични пристрастия нямам, отидох заради Джан Яман - "Бъди щастлив Джан Яман". Такава съм си, щастието преди всичко, особено на Слънцето.

# 382
  • София
sonnni, не знам откъде дойде, нито знам часове някакви. Аз минах случайно през фейсбук и там прочетох, че има акция и веднага се явих на служба. Joy Но не беше особено активна май или просто беше твърде спонтанна, не знам. Тук там срещах български туитове, а накрая даже с мъка си изразходвах лимита. Досега никога не е било така.
Но му пожелахме на слънцето да е щастливо, това ми е достатъчно да съм щастлива и аз. Heart Eyes

# 383
Аз ама грам не вярвам да са двойка в живота.. Най- вероятно са си приятелчета или бизнес- партньорчета за бъдещ проект..

ами ако Дилета е Перлата на Лабуан ....  така по- съм съгласна.. Joy не напразно още я пазят в тайна.. доколкото съм чела Дилета има завършено Актьорско майсторство /не съм направила проверка/ освен правото..

# 384
А добър вечер! Рагаци? Какво става? Нали бяхме приятелки и сестри по съдба? Защо ме лъжете цял ден....

Джан ти праща едно истанбулско пролетно букетче
Ели,  Джан идва на рожденият ти ден, бъди готова за посрещане!
Скрит текст:
Прегръдки и с тези ръце ...
Целува ти ръка ...
Цвете за теб ...
И бачи ...

А то к`во се оказа? Джано си развява пистолета с русата Дилета... Misc Gun

Егати рождения ден... бясна съм! Ми не стига това, ами и сте тръгнали да ги подкрепяте с акции в ТТ...

Застреля ме право в сърцето Джан с тая снимка! И какво като е толкова секси, че ми иде да се гътна... Сърдя му се!

# 385
"la mia vita privata non è un reality"
"a me piacciono le ragazze semplici"
"non riuscirei mai a conoscere una ragazza tramite social, mi colpisce il suo sguardo, come pensa.."
"sono gelosissimo della mia vita privata, è mia e basta "

"личният ми живот не е риалити шоу"
"Харесвам обикновени момичета"
„Никога не бих могъл да се срещна с момиче чрез социалните медии, погледът й ме поразява, как мислите ..“
"Много ревнувам личния си живот, той е само мой"

Едва ли ще тръгне да си развява любимата жена.. и ще я поставя в на хората устата съвсем преднамерено..
Спира си и коментарите под снимката, защото не желае да обиждат жената (каквато и да му се пада.. приятелче или колежка) просто джентълменска постъпка..

Аз няма как да им се радвам като двойка или пък да им пожелавам щастие, защото просто не вярвам в това.. сори! Joy
Нямам нищо против Дилета. Пожелавам й мн. успехи в кариерата .. а и в любовта!! Joy

Ели споко! Grinning Обяснила съм накъде духа вятъра.. не се вълнувай напразно от на Зевса служебните фотки Joy
Яж си тортата и си пий лимонадата на спокойствие Joy

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 22:31 от grozdence.

# 386
Изпих си вече швепса, ама не ми е спокойнo сякаш...

Грозде, гледай да се окажеш права, щото накрая тебе ще набия, че си по-близо Grinning Grinning Grinning

# 387
Последни нивини .. Joy

https://www.anticipazionitv.it/video/celebrity-hunted-2-concorre … man-nel-cast.html

[ВИДЕО] Лов за знаменитости 2, състезателите разкриха: Дилета Леота и Джан Яман в актьорския състав?
Турският актьор и спортният водещ могат да се съберат в риалити шоуто в Амазонка с шест други известни героя в двойка приключения

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 23:28 от grozdence.

# 388
  • София
Що така, Грозде? Аз пожелавам щастие на Джан, не на Дилета. Кво ми дреме за нея. Аз искам Джан да е щастлив, с Дилета или без нея, както иска, ама да е щастлив.

А това за лова на знаменитости не го схванах. Ако си уловя Джан, мой ли ще си е вече? Ако е така да се въоръжавам с упойващи стрелички и да тичам към Амазония. И през стрелбището трябва да мина да потренирам, че едно време като ходих на военно (дъртичка съм и имаше такива работи по наше време), хич не нацелих мишената даже.

================================================
Жалко, било за разследващи журналисти. Тъкмо бях тръгнала да се въоръжавам за лов и да отпрашвам за Амазония. People Rowboat
Той Джан какво ще прави по-напред тази година - тренира за Сандокан, после ще го снима, ще се учи да пее, ще снима и с Ферзан през април, на Сан Ремо ще ходи, евентуално, сега и на лов за знаменитости... А за полет до Марс дали не се стяга?

=======================================
И пак да редактираме.

Джан Яман, Арджентеро и Прециози - фантастична (и секси) тройка аса.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 00:18 от Lilly Di

# 389
Бързи и яростни 10

Направо ще съм с хронични припадъци ако го видя в такъв филм Joy това не е шега работа .. : ((

Общи условия

Активация на акаунт