🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Честит рожден ден, Ели! Пожелания за здраве, любов,  късмет, усмивки!
От всичко по МНОГО и ВЕДНАГА!

# 391
Ето това е снимката!!! Joy Joy

# 392
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.....
Едва ли ще тръгне да си развява любимата жена.. и ще я поставя в на хората устата съвсем преднамерено..
Спира си и коментарите под снимката, защото не желае да обиждат жената (каквато и да му се пада.. приятелче или колежка) просто джентълменска постъпка..
.....
Не тръгна той. Дилета го направи и сега Джан вече няма какво да крие. А Дилетка отдавна сама се е сложила в устата на хората и е доволна.

Еленце, ами заблуди ни това Слънце, заслепи ни и хич не разбрахме, че е нечестен с теб.

# 393
  • София
Бързи и яростни 10

Направо ще съм с хронични припадъци ако го видя в такъв филм Joy това не е шега работа .. : ((

Аз не си падам особено по такива филми, нито един филм от серията Бързи и яростни не съм гледала. Но ако Джан се снима в нещо подобно, ще го гледам заради него и ще припадам дружно, заедно с вас.

=============================================
Малко папарашки снимки на Джан по улиците на Рим от фотографа Джанлуиджи Барбиери.

Джан Яман е новия препоръчител (нещо като рекламно лице може би?) на линията за младоженци Pignatelli. Това заяви самият дизайнер Карло Пигнатели в социалните мрежи, публикувайки снимка на турския актьор Джан Яман, заедно с обявяването на новата линия за младоженци.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 03:04 от Lilly Di

# 394
Линия за младоженци??? А Дилетка да не е новото рекламно лице на линията за булки? FlushedJoy

И аз не харесвам Бързи и яростни. Аз много неща не харесвам, но Джан харесвам със сигурност Grinning

# 395
Добро утро! Hug Flowers Hibiscus

Отново много  сте изписали! WinkБлагодаря за снимките и инфото! Two Hearts

Арт от Стефани

Честит рожден ден на Йозге! TadaBirthdayBalloonGift
Здраве,щастие,любов и още много нови роли!

Желая ви приятен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 396
Добро утро!

Помощ, рагаци! Побърках се! Scream Сънувах, че сме на гости при свекърите. Братът на ММ - Джан - си беше довел гаджето... Дилета... да я запознае със свекито... Обаче хем са гаджета, хем се крият... Свеки вика „то нищо няма, споко”. Обаче аз ги видях двамата да се натискат в  съседната стая! Тръгнах да звъня на Гроздето да ѝ кажа бомбастичната новина, а тя ми вика „Ако нямаш снимка, не ти вярвам”. Но свеки ми повярва... и се въодушеви, и покани квартала на тържество. Изведнъж се изсипаха сума лели съседки да видят снахата.. Появиха се и някакви приятелки на Дилета и заедно започнахме да режем моркови за салата... Джан се оказа болен, с едни ужасни сополи. Аз се изнервих и излязох навън. Докато вървях по нашата улица се оказах на брега на Босфора.. Имаше и някакъв китаец, който ме гонеше да ме целува?!?!?!? Накрая криво - ляво се прибрах и всички хора си бяха тръгнали. ММ ми каза, че са се скарали. Тъкмо да ми разкаже кой за какво се е карал и дали Джан и Дилета са все още заедно... и котарака ме събуди, за да го нахраня.... JoyJoyJoy Побърках се, казвам ви! Joy

Иначе... честит рожден ден на Йозге Гюрел! Най-нежното цвете на турската филмова индустрия! Да е здрава, винаги усмихната и да продължава да се развива още повече в професионален план! Тя застана до Джан в момент, в който всички се страхуваха от ЛИБИДОТО! Grinning Но Йозге е пич и бойна мадама, въпреки крехкия си вид и не се стресна! ЕВАЛА!

# 397
Този прекрасник всички ни побърка.

С него лягаме и ставаме, някой го и сънуват, късметлийка си, Ели, имаш лична информация от първа ръка, па макар без снимка.🤩
ЧРД на прекрасната рожденичка днес. Да е жива и здрава, успешна и щастлива.
Много красива двойка на два пъти бяха с Джан, без излишни клюки и мечти, дано си запазят подкрепата и приятелството, за нас са си ето тези влюбени Сладури.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 11:27 от sonnni

# 398
  • София
Ели, не си сама в сънищата, споко. И аз го сънувам от време на време. Ако се успокояваш от това де. Heart Eyes

Аз последно го сънувах, когато се бяха развихрили фенките да му разпознават парфюма.
Сънувах, че пак се вихри поредната акция срещу него в турската преса, критикуваха го, че нямал добри обноски. И мениджърите му бяха наели някакви японци (що точно японци, не знам), за да го обучават на обноски. Аз му се явявах асистентка. Беше увит в някакво кимоно, учеха го да се покланя и го тормозеха да се сгъва да сяда на някаква ниска масичка, за да се храни. Голям зор му беше да се сгъне и аз се опитвах да отида и да му помогна, от охраната не ме пускаха, а аз им обяснявах, че съм му асистентка и трябва да съм до него. Всъщност в главата ми беше само мисълта, че трябва да се приближа до него, да го подуша и да усетя този прословут парфюм,  Е, така и докато се събудя не можах да стигна до него. Много разочарована се събудих... Joy Joy Joy

# 399
Добро утро!

Помощ, рагаци! Побърках се! Scream Сънувах, че сме на гости при свекърите. Братът на ММ - Джан - си беше довел гаджето... Дилета... да я запознае със свекито... Обаче хем са гаджета, хем се крият... Свеки вика „то нищо няма, споко”. Обаче аз ги видях двамата да се натискат в  съседната стая! Тръгнах да звъня на Гроздето да ѝ кажа бомбастичната новина, а тя ми вика „Ако нямаш снимка, не ти вярвам”. Но свеки ми повярва... и се въодушеви, и покани квартала на тържество. Изведнъж се изсипаха сума лели съседки да видят снахата.. Появиха се и някакви приятелки на Дилета и заедно започнахме да режем моркови за салата... Джан се оказа болен, с едни ужасни сополи. Аз се изнервих и излязох навън. Докато вървях по нашата улица се оказах на брега на Босфора.. Имаше и някакъв китаец, който ме гонеше да ме целува?!?!?!? Накрая криво - ляво се прибрах и всички хора си бяха тръгнали. ММ ми каза, че са се скарали. Тъкмо да ми разкаже кой за какво се е карал и дали Джан и Дилета са все още заедно... и котарака ме събуди, за да го нахраня.... JoyJoyJoy Побърках се, казвам ви! Joy

Вземай мерки Овреме. Значи, започваш с бабини изпитани рецепти - ръсиш захар през рамо - най-добре и с двете ръце, че не си спомням как е по канон.  Избягвай да посещаваш свеки, поне докато не отшумят симптомите. Най-вероятно се касае за Уплаха - видяла си двама вместо един на снимка в инстаграм. Не е зле и да прикадиш къщата -  инфо - видео урок в 8 серия Бай Янлъш. За  китаеца  .... от къде се взе пък той.

Не знаех, че живееш на Босфора. Супер.

# 400
Здравейте рагаци

Аз попрегледах днешните новини за Джан.. ами навсякъде се шуми за предполагаемата им връзка с блондито.. даже това "предполагаема" си е моя интерпретация .. Joy директно си ги спрягат като двойка.. и това си е.. Joy с качването на снощната снимка БИЛ ОБЯВИЛ открито че са заедно ... Joy Точно това пише, не се смейте .. иич не е смешно Joy Joy

КАРАЙ ... няма да им обръщам внимание на евтината журналистическа логика.. Joy

АЗ НЯМА ДА ЧЕТА  ИЗМИСЛИЦИ ..  ЩЕ СЕ СЪСРЕДОТОЧА САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПЛАНОВЕ НА БОЖЕСТВЕНИЯ!! Heart

==============================

Ели аз те усетих като се размърда към 5 сутринта и писа .. Викам си тази жена нещо я мъчи .... А то какво било.. Джан й бил ДЕВЕР.. Rolling Eyes Joy пълна лудница е в главата ти къз Joy

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:51 от grozdence.

# 401
Грозде, мъчи ме от бая време тоя Джан! И все ме ядосва в сънищата ми - единия път беше таксиметров шофьор и не искаше да ме вземе; после ми изневери с приятелка; сега ми изневери с Дилета у свекърите... Не го е срам! Joy

Аз обаче друго се замислих. Джан отиде в Италия. Ще снима "Феите" на италиански предполагам, "Сандокан" - на английски. Добре беше като снимаше в Турция, като гледахме онлайн, разбирахме криво-ляво какво говорят... дур, сус, гит, пислик, чок зор, мор... Рахат! А сега какво ще правим? Да ви кажа мисля, че е редно да почнем да учим италиански! За да не гледаме като телета в монитора! Animal Cow

Да видим сега какво знаем:
- бонджорно
- рагаци
- бачи
- спагети
- тути-фрути

Днешната лекция ще е от кака ви Ели и ще се запознаем с някои основни думи и фрази на италиански:
1. секси - sexy
2. божествен - divine
3. горещ - caldo
4. огън - fuoco
5. Зевс - Zeus
6. лошо ми е - Mi sento male
7. ще се мре - Sto morendo
8. ще припадна - Svenirò
9. полудяхме - siamo impazziti

Това за комуникация между нас, ясно ви е.

Сега да видим двете основни фрази от предстоящите Джанови проекти:
1. От "Феите", в ролята на Емир - музиканта:
Искаш ли да ми посвириш на китарата? - Vuoi suonare la mia chitarra?
2. От "Сандокан", в ролята на СандоДжан:
Искаш ли се качиш на коня ми? - Vuoi salire sul mio cavallo? - Do you want to get on my horse? (тука и на английски, нали на него ще говорят в сериала)

И един Джан, че много текст стана...

# 402
Елиии ,Опасна си ,шЪ падна от смях с този урок:joy: Джан ко прочете как учим избирателно италиански ша кажи най важните думи са научили мойте момичета от Булгаристан.

Съня трепе ,засега Джано не се е явил в мойте сънища. Иначе сънувам един друг.

Да честитя празника на Йозге Гюрел.
Да е жива и здрава и щастлива със Серкан и успешни проекти.
Застана до важен момент до Джан . Браво.
Серкан е в Кипър за проекта си и написал в мрежите че за пръв път не са заедно на рожденият й ден . Много я обича и му липсва.
Много им се радвам на тях двамата като чифте.

# 403
Хахах, Ели, днес направо ме разсипваш от смях... Grinning
Добри уроци си ни подготвила, време е да почнем да го учим този италиански, наистина, стига сме се офлянквали.Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, като сме тръгнали за сънищата, айде и аз ще си призная. И аз съм го сънувала Джанко, беше ми дошъл на гости  у нас, беше в Дивитовски стил, интересното е, че аз живеех в къща в съня ми, пък аз нямам къща... Rolling Eyes Все още... После го разхождах из Варна ( от където съм родом ). Бе забавен сън беше.  Но не може да се конкурира с твоя, при теб определено виждам талант на сценарист.  Simple Smile

Aйде един палав Джан от мен, като за петък вечер.

# 404
Момичета мои.. полиглотки мои .. кояТ научи първа ИталЯнския ще получи лично от мен награда!
Гердан по избор ......

БУОНА НОТТЕ РАГАЦИ! Бързо напредвам внимавайте Grinning даН се чудите..  ако ме видите тези дни накичена .. Joy

Общи условия

Активация на акаунт