🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 049
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро,Джаноманки!

Ще започваме уроци по италиански!Аз си имам и малък речник-разговорник! Wink
За сънища поначало не сънувам,така че е ясно и за Джан! Simple Smile

Имаме си и Мини #ДжанЯман🤗;🧿

Скрит текст:
CIAK MAGAZINE
Новый Sandokan приходит из Турции...
#CanYaman, видели в Италии в некоторых мыльных операх, это уже «Культовый» персонаж среди женской аудитории.
Он знает итальянский и в нашей стране снялся в рекламном ролике, режиссера Ферзана Озпетек.

Желая ви приятна събота! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 406
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бонджорно е тути бачи!
Ама ще го проговорим тоя италиански Wink.

Мадрид, края на 2019 г.

Испанското издание JALEOS del corazon в обширна статия на Кристина Брунетти за заснетата от Джан реклама.

Скрит текст:
Ние знаем подробностите за новия проект на Can Yaman, турският сърцебиец, който вършее телевизиите.
Актьорът се превърна в образ на добре позната италианска марка тестени изделия, с която JALEOS се свърза, за да разбере подробностите.

Джан Яман (на 31 години) се превърна във феномен на европейската телевизия. Откакто той участва в Dreaming Bird и след това Dolunay, успехът му е неудържим и броят му последователи се увеличава експоненциално. Това беше демонстрирано от сцените отпреди няколко седмици - година след блокирането на летището в Мадрид - когато революционизира град Рим, където се намира за два важни проекта. От една страна, за интерпретацията на пирата Сандокан в италианска версия, режисиран от аудиовизуалния бизнесмен Лука Бернабей. От друга страна, за записа на реклама, за която JALEOS е успял да узнае всички подробности.
Марката за паста De Cecco избра Can Yaman да участва в новата си кампания, фокусирана върху качеството на своите продукти. Но защо са избрали турски актьор за този проект, който е на традиционна компания и сто процента италиански?
Както марката съобщава на този вестник, причината, която ги е накарала да работят с телевизионния сърцебиец, е триумфът му из Европа. "Това е новото лице на киното и успехът му няма териториални граници. De Cecco, като международна марка, иска да заложи на актьор на висота и който се комбинира с актрисата от седмото изкуство Клаудия Герини (49), другият главен герой на кампанията ", обясняват те.
Компанията, без съмнение, не е сгрешила с избора си. От старта на рекламата, на 24 януари, резултатите са успешни. „Марката е много доволна от коментарите, получени от общественото мнение“, казва той пред JALEOS De Cecco, който също потвърждава, че комбинацията между Can Yaman и местна актриса е идеална. В този проект двойката интерпретатори са работили ръка за ръка с Ферзан Йозпетек (62), турски филмов режисьор, национализиран италианец.
Този триумф е само първият в кампания, която се очаква да пусне още три видеоклипа, в които ще присъства и турчинът, който в дебюта си в италианската реклама се появява на маса в ресторант, докато чака ястие. Както научи този вестник, изборът на този сценарий е свързан с близостта, която те възнамеряват да предадат на хотелиерската индустрия, сектор, силно засегнат от ограниченията на Covid. Останалите аудиовизуални средства ще бъдат фокусирани върху интегралната и екологична линия на компанията, за да покажат здравословен и балансиран начин на живот.
Засега не е известно дали Can Yaman ще продължи да бъде имидж на марката и в бъдеще. Де Чеко обаче не се съмнява, че е голям професионалист, който заедно с Клаудия Герини и Ферзан Йозпетек "е показал, че знае как перфектно да предаде духа на италианска компания, която произвежда тестени изделия изключително в Италия от 135 години и следвайки метод, който се предава от поколение на поколение, винаги ориентиран към търсене на качество".
Въпреки че изборът му е свързан с успеха му в Европа, турският сърцебиец се откроява и сред другите международни актьори, тъй като владее езика до съвършенство, което е отразено в рекламното видео. В тийнейджърските си години и преди да се посвети на света на забавленията, Джан Яман учи в Италианския лицей в Истанбул.
На перфектен италиански език актьорът е оценил и опита си с марката паста в социалните си мрежи. Вашето мнение, съдейки по вашите коментари, съвпада с това на компанията и рекламния екип. „Незабравими моменти и най-красивият смях“, написа Джан Яман в публикация в своя профил в Instagram, в която се появява с режисьора Ферзан Йозпетек. Той му е посветил и следните думи: "Благодаря от сърце за времето, което ми посветихте. Прегръдка завинаги."

# 407
Профи Hug

Джан Blue Heart на обложката на "Mavi kuş" , списание за испаноговорящи...

# 408
Привет Джанови момичета

По едно кафе с това момче да изпием ...

Буона Джорната ле мие рагаци
Ако се затруднявате с обучението мога да помогна..
Nerd

==========================================================

Стори от Зевса ... перчема е един път!! Sunglasses

Този негов обсебващ поглед ....

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 16:22 от grozdence.

# 409
  • Варна
Бат Джан от стори в Инстаграм.
Викам си само тайно чета, айде и аз да пусна нещо!

# 410
Нося  Йозге  от рожденият й ден Balloon

# 411
"Към момента всички го знаят и кой знае ... може би и вие ще знаете, че няма кадър, който да ви изобразява, който да не оценявам;  не толкова защото си красив като слънцето, а защото е добре за мен ... кара ме да се чувствам добре.  Може би затова не осъзнавам очертанията.  Това е нещо като лекарство.  Ако знам, че приемането му е добре за мен, няма значение кой ми го подава или къде е ... Вземам го, приемам го така, без да се оплаквам, без да споря, без да измислям истории за факта, че  в този момент и от тази ръка е по-лошо, отколкото в друга, защото ако е добре за мен, винаги ще е добре за мен.  ... Знам, че в наши дни сравнението не е най-доброто, но именно това може да опрости обяснението по-лесно: да те видя е като лекарство.  Няма значение дали си сам или в компания, дали компанията ти е по вкуса ми или не, дали си на снимачна площадка или в колата ... Винаги ме караш да се чувствам добре.  Очите ти винаги ме карат да се чувствам добре.  Знам, че често ни се иска лекарствата да имат различен вкус, по-добра миризма, по-хубава опаковка и никакви странични ефекти, но не винаги можем да решим това.  Просто така стоят нещата.  Ако е полезно за сърцето, ума и очите, трябва да осъзнаем, че трябва да се приеме такова, каквото е ... дори понякога да ни боли леко корема. Grinning Heart Eyes .. "
От ИГ

Къде сте рагаци? Да не се сърдите на Божествения за нещо? Joy Аз съм му лееееко сърдита зараД оная перхидролка .. ноо, тъй или иначе не мога без него!!!! Joy ДАЖЕ ХИЧ НЕ МОГА!! Joy

Dominique7 добре дошла! : ))

# 412
Страхотно е написаното, Грозде.
Аз съм на гости от вчера, но както се вижда и аз не мога без Слънцето. Час през час ви чета.

# 413
Здравейте, момичета! Wink

Днес не съм се разписвала, но цял ден обикаляхме навън, че беше хубаво времето Nature Sunny Не знам слънчасах ли, какво ли, но съм тотален блокаж. Нищо не ми идва на ума да кажа, представете си Grinning Grinning Grinning Гледам я новата снимка на Джанито и тихо и кротко си припадам вътрешно.. даже нямам сили да се припадна публично Grinning

Доминик, честито ти сефте и пиши по-често Wink

Nature Fire Nature Fire Nature Fire

# 414
Айде.. айде, гости, слънчасвания .. кажете си че сте подвили опашки Grinning Grinning Давайте да ходим да я докладваме тая последната му снимка.. само трябва да измислим, какво основание да посочим?!? Grinning такова да е.. че да не се излагаме  .. Joy Joy

# 415
Грозде, няма такова основание, което да не ни изложи Joy Освен да се оплачем, че снимките му са опасни за здравето ThinkingSweat Smile

А другите рагаци съвсем са сдали багажа от Джановия сексапил, хич не се обаждат.

# 416
Добро утроо!

Много опакован Джан се е появил вчера,студено ли му е ? Simple Smile

хайде и усмихнат,че и на нас да е усмихнат деня...Wink

Арт. Sᴛᴇᴘʜᴀɴɪᴇ

Желая ви приятна неделя! HugTwo Hearts

# 417
Привет момичета!

оп оп оп  .... поправям  се

Бонджорно рагаци!
Чок ми зор сега и италиански да уча  - но много ми харесва идеята и ще положа усилия.
За мен и днес ще е работен ден /хоум офис/ -  та с едното око в служебния лаптоп, с другото в личния.
Покрай Bay Yanlis лятото следях много турски сайтове - свързани с рейтинги, мнения и какво ли не. Но изтрих всички /много негативизъм/ и вече следя италиански и други западни медии Grinning . Много се радвам да споделя, че от едно известно време Джан Яман е отразяван и в българската преса. Вече трета статия за него чета в 24 часа.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9485991

Следя всичко, групата е БОНБОН, но аз съм още невежа в споделянето и затова не съм толкова пишеща.

чао за сега
бачи, тути-фрути, спагети /че си стана обяд/

# 418
Добър ден, момичета Wink

Нося ви ново видео със СЛЪНЦЕТО Nature Sunny

И скрийншот, да му се насладим в покой. Снимката е в покой, де... ние няма как да сме, то е ясно Grinning

# 419
Здравейте момичета,
завърнах се аз вкъщи, ама не и преди да изровя от село разговорника по италиански, който го бях занесла, защото... ами откъде да знам, че ще ми потрябва?!? SmileRolling Eyes
Аз честно да ви кажа с турския почти до никъде не успях да стигна, ама си мислех, че имам още много време да го слушам, гледайки Джан, започнах да го харесвам този език, честно! И как не - Джан като го говори...
И с италианския сигурно така ще стане, обаче това никак не е лесен език, само от първата страница го разбрах, пред коя буква коя как се чете, но на мен всеки един език ми е мноооооого труден, трудно ги запомням думите... Пак до никъде няма да стигна, но на Ели изразите ще ги науча, обещавам... И още ще добавим, ще го възвеличаваме и ще припадаме на всеки един език и на сън, в това съмнение няма, че ще се научим Stuck Out Tongue Closed Eyes Blue Heart
Та от един език на друг език, тука за луда ще ме помислят вкъщи какви разностранни интереси към езиците проявявам, но... риска да си фен на световно известния и много езици говорящия  Джан - на какъвто език трябва ще го слушам, грам нищо няма пак да разбирам, ще си го зяпам в захлас, важното е да имаме възможност да го гледаме. Вече се питам кога ли ще стане най-после това???
Дотогава да е жив и здрав, да си работи, репетира, тренира, да ни казва, че е добре и така.
Пускам ви нещо, което на мен мнооооого ми хареса, убийствена музика, потен трениращ Джанко, какво повече?

https://www.youtube.com/watch?v=k9kPaUdnKvg

Добре че си имаме къде да си го гледаме докато чакаме. Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт