🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 44 064
  • 735
  •   1
Отговори
# 435

НОВО Видео от ИГ на Джан.. Надписано "E questo è solo l’inizio 🗡" -  "И това е само началото 🗡"
@luxvide #sandokantheseries

АЙДЕЕЕ гледайте какво става тук!!!

https://www.youtube.com/watch?v=F5-P2shG-Bs

Малееее какви секси упражнения прави този човек .. не е истина просто...
направо ми промени житейските възгледи..
ПРУЖИНА! ЗВЯР ......

И това е нашата награда.. : ))))))

ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ИЗКАЗВАМ ПО СЛУЧАЯ .....................

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 00:55 от grozdence.

# 436
Повтарям се малко, но зациклих...

Грозде, носи дефибрилатора Nature Zap

Тръгнах да лягам, за к'во ми беше да проверявам какво става из соц. медии FlushedFlushedFlushed Сега как ще заспя... утре пак ще гледам като натровена...

Аз като цяло идвах да ви се похваля, че Джан Яман пак иска да сме приятели в ИГ. Тоя човек не разбра ли, че е нисък и грозен, не ми харесва и не желая да имам нищо общо с него!!! Пък и не го е срам да изневерява така на Блондито!!! Пислик!

# 437
ВПЕЧАТЛЯВАЩО видео! Просто е невероятен Зевса ... във всяка нова работа винаги се старае.. много труд, упорство, дисциплина .. наистина е страхотен професионалист .. толкова му се възхищавам!
А финалната усмивка е най-големият ни подарък ..

Фактите говорят.. Ще бъде впечатляващ, внушителен.. грандиозен Сандокан!

"... Огледалната стена зад него изглежда иска да го увие в прегръдка, докато тази пред него предизвика предизвикателства.
  Това перфектно тяло, затворено в черното на дрехите му, се движеше пъргаво и прецизно.
  Интензивна последователност между дъмбели и щанги, фонова музика, която сякаш му придаваше ритъма, а след това и дъха му ... Онази лека задъханост, която буташе гърдите и се сблъскваше със стиснатата уста и умората, която дърпаше лицето му, където брадата  се беше върнал да доминира.
  Последните няколко набирания и тогава щеше да свърши.  Три, две, едно ... Дълбоко вдишване, ръцете му се отпускат и дъмбелите докосват земята.  Нямаше го.  Той приклекна в себе си.  .. Качулката на главата му, поглед към приятеля му и ръцете му отпуснати.  Той дишаше, усмихвайки се с онази срамежливост на някой, който се чувства наблюдаван, трябваше да си поеме дъх и да успокои ударите си, но се усмихна толкова красиво и спонтанно, че не осъзна, че ни отне дъха и това бързане на  сърцето му за усилието, то стана наше, но за емоцията ... "
От ИГ

Стори на luxvide "Lux Vide"
Качили са си видеото.. 100% се пръскат от кеф и гордост..
Hands Muscle Joy

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 01:21 от grozdence.

# 438
Добро утроо!

Какво видео си пуснала Гроздее Hug.Добре,че на сутринта го видях! Wink

малко разсъблечен,че като го гледах във видеото беше доста облечен,чак и с качулка....

от Стефани Simple Smile Hands Plus1

Желая ви успешен ден! HugRevolving Hearts

# 439
Здравейте, момичета! Wink

Не казвам "Добро утро", защото аз не съм лягала. Като видях Джано снощи как вдига щанги...

.... и като се вдъхнових....цяла нощ се набирах, вдигах, абе.. машинка съм си! Същата спортна натура! Hands Muscle

# 440
Привет рагаци, нека денят ви е красив като усмивката на Джан Heart

Ето го нашия от вчерашното му стори, качеството е мн. зле.. ноо, нашия рошльо си е голяяям сладур! : ))

Вчера ни пусна бая бая стръв.. и така сме захапали, че сега всеки ден ще очакваме по нещо ново, било то от тренировките по езда, от фитнеса.. бой със сабя, стреляне с пищови.. иии каквото и да е друго.. важното е да е деен, да е пред погледа ни.. активен, предприемчив, трудолюбив и пъргав като пружинка, да се старае.. с усърдие и усмивка.. винаги неуморим.. това е Зевса, да ни е жив и здрав!! Heart Така ни е разглезил, че ако не го видим .. почваме да недоволстваме : (( и с право! : )) Страхотно е че споделя с нас!

Днес ако му се откъсне.. да ни пусне малко от ездата.. няма да е никак зле.. Джинджър да видим, не другоо ...

Злате Hug виждаш какви ни ги пуска по нощите ...
Ели Kissing Heart продължавай все така! Супер се справяш! Можеш още обаче... : ))

=======================================

Ето Блонди ни пусна Джинджър .. от ИГ на Дилета ........ Да не бях си пожелавала такива неща.. : (( Joy
Снимката е надписана "Имало едно време .... ✨🤍"
После ще режа снимката ...

Скрит текст:

ЛЕПКА .. ей така се е лепнала за нашия ... @@@@ Joy Joy

ДАВАЙТЕ ДА Я ДОКЛАДВАМЕ!!! Joy Cry Joy Cry за основание ще посочим.. че е излишна показност .. преднамерена злонамереност и дразнене!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:36 от grozdence.

# 441
Грозде, като си пожела Джан и Джинджър, надали си си представяла това Joy Да им завидиш на тия две блондинки! Заградили са го от двете страни, няма мърдане Grinning Не моЙм се доредим до Нашия Joy

П.С. Що ще я режеш снимката? Виж каква е хубава Sweat Smile

# 442
То как да я срежа.. тя се е разположила отпреде му.. Joy ще я оставим  да си изживей американската (оп пардон) турската мечта.. само не знам какво се мъкне след него по стрелбища и конни бази Grinning

# 443
Разхожда му коня, Грозде Joy

# 444
Разхождала му коня Joy 
 Дилетка срещна своя принц на бял кон . Ся друг е въпроса дали е истинско или прават шоу

Джан е мама мия  как тренира. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Активен  е не като едни други . Това го изисква професията.

# 445
Нова фотка и от ИГ на Джан

Надписана
• Sandokan •
🤍
@luxvide
#sandokantheseries

# 446
Божееее, принца на бял кон съществувал...

П.С. забележете тоя път не припаднах Grinning само ми оклюмаха ушите Grinning

# 447
Елииии искаш ли да яздиш с Джан Joy Ко не можеш принца ще те научи само не припадай

# 448
  • София
Днес ако му се откъсне.. да ни пусне малко от ездата.. няма да е никак зле.. Джинджър да видим, не другоо ...

Грозде, браво! Пожела си Джано на кон и момчето нали е послушно, веднага ти пусна снимка на кон. После кажи пак, че не си с връзки... Heart Eyes

Ама хайде другия път си пожелай Джано в реклама на бельо примерно... Не че и с ризките и макароните е зле, ама нека да сме максималисти... И ако може да е без Дилетка. Joy Joy Joy

# 449
И НОВО Стори от Джан..................

Лукс Виде са си обновили ИГ
Разбира се повечето коментари са, че са направили най- правилният избор ..
други гласят, че Сандокан ще е легендарен
Sunglasses

Кой знае с тази сладка уста, какви мили думички шепне на Джинджър... Еехх.. Innocent

Лили ето го.. продължава да ни пуска зарибявки .... трябва да помисля какво друго да си пожелая... това за бельото ми се струва че няма да ни огрее Joy

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 18:24 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт