Да преправим старите мебели с любов - тема 37

• 95 086
  • 923
  •   1
Отговори
# 90
За метал силно препоръчвам Протекта 3 в 1. Цветовете вече според интериора.

# 91
Някой може ли да ми даде идея за реставрация на това шкафче? Метално е.
Скрит текст:
Да покажа за пореден път едно шкафче, което хем не ми харесва, хем толкова ме е впечатлило, та не го забравям.Simple Smile Но пък други съфорумки го харесаха.

# 92
О, имам същия модел нощно шкафче, че и две на брой. Едното само го измих и е перфектно за временна поставка за телевизор ))). Някой ден ще го преправям.

# 93
Има разлика между преобразяване/реновиране и реставрация:wink:

# 94
Аз също имам два броя плюс голяма спалня, която подарих, но тях оставих за спомен и сега се чудя как да ги спретна.

# 95
  • DE
Старата боя може да се отстрани с пистолет за горещ въздух, позаглаждат се със шкурка където има нужда, ако са метални е хубаво да се намажат с ръждопреобразувател и отгоре боя какъвто цвят харесвате. Така бих направила аз, ако имах такива шкафчета Grinning

# 96
  • София

С грунд и после с боя ( аз искам да е Венге) така ли? А има ли силна миризма, защото майка ми живее там и няма да я разглобявам
За венге си купете лак на водна основа и мажете, след като леко зашкурите.Свалете вратичките и дръжките.
Благодаря - този лак става ли

# 97
Здравейте, отдавна Ви чета и се възхищавам на нещата, които творите. Сега и на мен ми дойде ред да се изявя с преправянето на стари мебели. Ще съм много благодарна на всякакви съвети и идеи. На дневен ред ми е един коридор със старо портманто. Искам да попитам дали ще се получи с грунд , боя на водна основа и отгоре лак. Слагам снимки на материала и всяка идея ще ми е от полза.

# 98
Би трябвало да се получи с повече "ръце"

# 99
  • Пазарджик
Ще стане много хубаво. Изчаквай 24ч за всяка ръка.

# 100
Благодаря !

# 101
Здравейте,

Гледам един апартамент, който има сложени кафяви масивни врати. Възможно ли е да се пребоядисат в бяло или друг цвят и да изглеждат добре като нови?

Нещо подобно на това

# 102
Аз влизам да се похваля. Бях ви питала преди време как да ошкуря масата.

Едоствено двата горни плота не можах да мина на ръка, имаше доста наслоен пласт боя. Там минахме с приставка за винтоверт. Много ми хареса как се получи, точно така исках да е. Благодаря ви за напътствията.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:33 от brumm

# 103
  • София
Там минахме с приставка за винтоверт.
Това ме заинтересува. Снимка на приставката, линк? Моля.

# 104
Там минахме с приставка за винтоверт.
Това ме заинтересува. Снимка на приставката, линк? Моля.

Охххх, как ме затрудни. Ще снимам ей сега

Поръчана е от амазон, линк не мога да дам, защото мъжа я поръчва. Шкури добре. Всъщност не знам дали това е винтоверт 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт