През деня и ние като Лили, единствено на гимнастиката седи по 15-20 Мин и обикновено тогава ям. Лошото е, че повече от 2 пъти на ден не мога да го слагам на нея, защото не му е интересна. 😒
Днес точно това казвах на баща му за панперсите. Все още не се обръща, но донякъде се радвам, че започне ли край с оставянето сам и за 5 Мин. Цяла седмица не съм успяла да вляза в кухнята, баща му прави ядене или поръчваме.
Искам да го похваля, миналата седмица бяхме при нашите и се държа чудно. Въпреки навалицата от роднини деца и куче, нито веднъж не заплака. С радост открих,че разпознава гласа ми. Като е с гръб към мен и започна да говоря се обръща. Смее се дълго и с глас, много е интересен, когато плаче аз започвам да се смея и той хем се смее хем плаче. Май вече има и любима играчка (една грозна маймуна 😂😂).
Още нещо, което много ми харесва - не заспива на ръце. Майка ми се опита да го приспи така и не успя, но в момента, в който го сложихме в неговото легло заспа на секундата. Снощи решихме да го вземем на спалнята при нас и същото. Един час мрънка, а като го сложих в кошарата, заспа без биберон и друга стимулация.
Няма да мине обаче и без да се оплача. От 2 дни през нощта се буди на 2-2,5 часа и докато не му дам гърда не заспива. Не знам зъби ли е, глад ли..
Много се лигави и постоянно дъвче нещо. Дано ако има нещо в устата мълчи 😟
Като имаме вечер с 3 буденки се радвам. Но всеки според детето си ... На сестра ми спяха по цяла нощ след 2 месец и тя ми вика, че ако се е налагало да стане 1-2 пъти, целия й ден бил крив после. Като не е изживял такова нещо човек, не може да си представи. ММ и той мрънка, че не спял добре при положение, че не го будя. Ама белия шум му пречел и пуснатите завеси
(по-принцип е много supportive, ама понякога е като женичка и се лигави. Аз кимам и го слушам и така)