Къдрокоси красавици - 6

• 53 759
  • 777
  •   1
Отговори
# 210
Последния път ползвах ампулата след шампоана Про лонгър- косата ми стана твърда и неприятна , после слагах и балсам допълнително , за да я оправя малко

# 211
Да не си мила с хидратация преди това? Имам предвид маска/балсам между Ш и ампулата

# 212
Не се бях подстригвала от лятото. Днес ходих и си направих и етажи, че ми е доста тежка косата и започваше да се сплесква. Аз съм много доволна. Тук съм набързо направена с пяна на Алтерна и бърз дифузер(фризьорът ме прави). Ще видя на какво ще прилича като я пипна вкъщи на другото миене.

# 213
Да не си мила с хидратация преди това? Имам предвид маска/балсам между Ш и ампулата

Не , не съм ползвала друг продукт при това миене. След това като видях косата каква е странна се измих и с хидратиращ балсам

# 214
И на мен ампулата ми прави косата по-твърда. Аз я ползвам със същия ш.  Сега ще пробвам тре уоша за блондинки, фризьорката ми даде отливка, да видим то как ще е.

# 215
И на мен този Ш с ампулата ми правят твърда косата.

# 216
Дива Орхидея, страхотен цвят ти е косата. Каква боя ползваш, че този червеникав отенък не мога да го добия. И прическата е супер, честито!

# 217
А финиши ползвате ли след ампулата? Много странно,до сега май не съм засичала подобни отзиви.Моята коса става перфектна след нея

Hristo Mihailov,какъв е тоя преуош за блондинки?

DivaOrhideq,може ли цялото наименование на пяната

# 218
Дива Орхидея, страхотен цвят ти е косата. Каква боя ползваш, че този червеникав отенък не мога да го добия. И прическата е супер, честито!
Благодаря! Нямам си идея с каква боя ме прави, защото няма навика да казва, но номерът е между 5.32 и 6.32...по-скоро 5.32
Ванеса, ще попитам, че и аз съм доволна, а не прочетох какво точно пише на флакона. Запомних, че е светло лилав с прозрачна капачка, мисля, че е някакъв мус. На това май приличаше, но ще попитам
https://www.zlatnaribka.com/alterna-stilizanti/mus-za-platnost-i … iar-volume-236-ml

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 16:09 от DivaOrhideq

# 219
  • Пловдив
Какъв шампоан е подхящ след боядисване за отмиване на боята - хидратиращ, ДП или кератинов?

# 220
Преди боядисване ползваш протеинов,за да подсили косъма.След боядисване хидратиращ,за да хидратира косата.Това е основното.
Моят съвет е,след боядисване ползвай шампоан/балсам/маска предназначени за тази цел,киселинни,с ниско Ph,които похранват,хидратират и затварят косъма.Почти всяка марка си има серия за след боядисване,избери си една

# 221
Ванеса, това е пяната, питах фризьора.

# 222
обърках темите ....

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 16:02 от macadamia

# 223
Ванеска, ще попитам, видях само, че от едно голямо шише ми отсича 20 мл, под формата на крем е.

# 224
Ванеса, това е пяната, питах фризьора.
Скрит текст:
Благодаря,иска ми се нещо подобно,но вече няколко изхвърлям,не обичам колосани коси.Твоята коса изглежда много естествено с пяната
Hristo Mihailov чакам,че ми заостри вниманието с тоя преуош Grinning

Общи условия

Активация на акаунт