Къдрокоси красавици - 6

• 54 091
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
Ако говорите за желето на As i Am и при мен не се задържа аромата. Не мога да кажа,че го харесвам, но не ми е и неприятен. Чудех се на какво ми напомня и сега Spiritlight като спомена дъвки Идеал,точно това е.  Иначе идеално се сработваме с него, много добре ми оформя къдриците, без излишна фиксация и фриз.

# 301
От къде купувате желето? Намерих го в някакъв сайт, но пише, че е изчерпано.

# 302
От Hairmag. Когато направих поръчката, ми се обадиха да ми кажат,че в момента не е налично и ще го имат след три дни. Коректни бяха и и ми го пратиха точно,когато и казаха,че ще го имат налично.

# 303
Благодаря ти! И аз там го видях.

# 304
Alis,аз съм ползвала само тази на Керастаз,другите не ги познавам.
Сега чакам новите шампоан и крем от серията за блондинки на Редкен,от която е част и ламеларната им вода,та се изкушавам да я пробвам.Зачетох се в приликите и разликите между нея и К-водата,съставът им е почти еднакъв,но водата на Редкен навлиза дълбоко в косъма и запълва порьозните дължини,докато тази на Керастаз само обвива косъма.Тази на Редкен явно е предназначена и за къдрави коси,видях много красиви къдравелки след тази вода.

Уондър Уотър MaNishma я ползва.Тя ще я коментира

# 305
Ами изхабих едно шише докато преценя как се ползва Уондър уотър. Но да, много ми харесва! Прави косата гладка и лъскава, както нищо друго. Ако се изправи косата с преса след това резултатът е незаменим. Трябва да се ползва препоръчаното количество обаче или може малко по- малко, но не и минимално, за да действа както трябва. Както написах в последния си пост, косата ми се накъдри много добре. Ползвах ДПШ, Уондър Уотър, маска на Керастаз-бялата и накрая желето на As I am. Смятам, че дължа основно добре оформените къдри на желето, но пък липсата на фриз и лъскавината на водата. Следващият път ще ползвам само желето и ще видя.
Сега като се замисля, може и тази неприятна миризма от Уондър уотър да е..
Задължително ще пробвам тази на Редкен, много ми е интересна. И аз загледах, че има такъв продукт скоро.

# 306
Еха,момичета,запалих се сега 😁
От къде мога да поръчам Уондър Уотър на Лореал, нещо не намирам в бг сайт продукта,К Уотур съм пробвала 2-3 пъти при фризьорката си,но аз да си призная след фризьор много ме разбирам от кое е целия лицеприятен ефект,защото си е друго някой да те заглади и оформи идеално с четката и сешоара 😁
Тогава е ясно,че почти всеки изтлежда с хубава коса,реалността е вкъщи в банята😁

# 307
Имаше някъде коментар,че до 5 месеца ще е в БГ.
Номерът е да се изпече косата,само с издухване не се получава ефекта.К-водата имам предвид

# 308
Здравейте, желето е налично отново, в случай че някой иска да си го купи. Аз прикачвам снимка с начупена с пяна коса, косата е измита предната вечер, на сутринта не съм ползвала нищо. Дали бих могла да добия по-добре оформени чупки с желето?

# 309
Здравейте, момичета!

Минавам да се похваля с промяната постигната само за месец Simple Smile

Благодаря на всички вас за информацията за продукти и споделения опит и най-вече сърдечно благодаря на VanessaDE Two Hearts

VanessaDe, благодарение на твоите съвети, изчерпателни обяснения и предложени продукти разликата в състоянието на косата ми е очевиднa. Имам разбира се още много работа за да я възстановя, но  вече съм на прав път и съм много щастлива Simple Smile
(Качеството на снимките не е много добро за което се извинявам)

Преди месец:
Скрит текст:

И снимка от днес:
Скрит текст:

Продължавам да ви чета и със сигурност да задавам въпроси, защото знам, че ще получа адекватни съвети!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:23 от Живанк@

# 310
Мари за мен косата е леко прехидратирана и доста утежнена,желето ще я утежни още повече.Опитай,но мисля, че първо трябва да я почистиш добре.

Живанка разликата е очевАдна Hug

# 311
VanessaDE, имаш предвид, че е утежнена от неподходящи/много продукти ли? Наистина ползвам много продукти за грижа за скалпа, тъй като от години си имам косопад, тъкмо бях закрепила положението, но през ноември преболедувах доста тежко коронавирус и започна доста да капе. Иначе ползвам ампули Напура преди и след миене на косата (по половин ампула), гел Davines, редувам различни шампоани и маски. Струва ми се, че с правилната грижа мога да я подобря доста, но не знам... Иначе седмица преди снимката се боядисах и ми беше направена терапия за уплътняване на косата. Сега ще взема да я измия пак с ДПШ, да видим...

# 312
  • София, център
Да кажа че ето това нещо -"Крем за оформяне на къдрици" е крайно нищо не правещо Rolling Eyes

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/krem-za-oformyane-na-kadri … curl-cream-118-ml

Пробвах, малко, пробвах много... мммм не...

# 313
  • София
Аз го харесвам крема на Маракеш, даже много...

# 314
Аз съм със смесени чувства към него. Няма да си го купя отново, но пък не бих се лишила и от останалото количество в кутийката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт