Къдрокоси красавици - 6

• 53 976
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • София
pink olive, любими хидратиращи балсами:

Alterna Caviar Moisture
Philip Kingsley Moisture Extreme
Kerastase Cicaflash (незнам дали е чиста хидратация)

Много момичета харесват и балсама Генезис, който също обаче нямам представа дали е чиста хидратация.

На мен Алтерната ми е фаворит определено.

# 676
  • Стара Загора
mothermo, от къде си закупувате желето? На много мокра коса ли го ползвате и какви други продукти ползвате в рутината на миенето на косата?

Желето го има в hairmag  и в Curly.bg , слагам обилно от него на много мокра коса ,моята е ниска/средна парьозност (по мои наблюдения, не мога да съм сигурна )смесена  3а 3b 3c ,плътен косъм , обемна коса.
Измивам с co-wash ,в момента ползвам на Alfaparf цената му ми е по приемлива, ползвам и балсама от серията Semi di lino curls пак на alfaparf-хидратиращ,слагам обилно от него и мачкам 3-4 мин. Друго любимо ми е храната за коса с Алое на Гарниер и Желето на Curls боровинки .
Мисля скоро да пробвам и желето на As I am , но се страхувам да не утежнява косата.

# 677
Момичета, имам нужда от вашето мнение: След изсушаване или оставена да изсъхне сама косата ми неизбежно е с фриз, но на другата сутрин е по- добре, а на втория ден е съвсем без фриз и по- чуплива. Но е вече за миене и всичко се повтаря. На какво се дължи според вас- хидратация ли и липсва или протеин за да се държи така?

# 678
Много благодаря на момичетата, които ми написаха препоръките си за хидратиращи балсами. Ще ги разгледам всичките.

farf, ще ти пиша на лични, благодаря за отзивчивостта ти!

Ще споделя по-нататък какво съм избрала и какъв е бил ефектът Simple Smile

# 679
Здравейте,  можете ли да ми препоръчате хубава слънцезащита ( спрей без отмиване най-вече) за къдрава коса, от която сте доволни ? Чудя се за Kerastase серията за слънце,  но не знам дали си струва парите.

# 680
Здравейте!
Това е косата ми.
Леко чуплива.
Когато я среша съм като Хагрид. Когато я изправя много бързо запопва да се чупи.

Препоръчайте ми нещо за оформяне на вълниста и чуплива коса. Ползвам пяна на Тафт и гел- пяна на Сери, но ми се иска да пробвам крем за къдрици,защото пяната малко или много изсушава краищата. Да е нещо лесно откриваемо в дрогерия и да не се налага да поръчвам.
Мисля да опитам Хидрариращия крем на Гарниер с алое и храната с алое, но съм отворена и към други предложения.
As I am заглеждах, но нещо не откривам наличности и още се чудя.
Искам да постигна добре оформни чупки, които да са хидратирани и меки. И някакви идеи как да ги задържа такива и на 2 я ден😊

# 681
Момичета, храната за коса с алое на Гарние чиста хидратация ли е или балансирана?

# 682
Аз съм  пробвала много продукти . За сега най съм доволна от https://www.zlatnaribka.com/chi/blackseed/krem-gel-za-oformyane- … ing-cream-gel-148
https://hairmag.eu/products/product/601/as-i-am-curling-jelly-coil-curl-definer

https://www.zlatnaribka.com/chi/curl-defined-seriya-s-aloe-vera- … ontrol-gel-147-ml

От известно време използвам този продукт и приятно изненада от ефекта . https://hairmag.eu/products/product/445/preve-laboratories-curls … ned-booster-fluid

Тези продукти при мен имат добър ефект. Аз съм с гъста коса 2b Simple Smile

# 683
mothermo, от къде си закупувате желето? На много мокра коса ли го ползвате и какви други продукти ползвате в рутината на миенето на косата?

Мисля скоро да пробвам и желето на As I am , но се страхувам да не утежнява косата.
Купих си желето на As I am, не ми утежнява косата. Косата ми е тънка, чуплива. Сложих на много мокра коса и имаше страхотен ефект. Обаче, това да чакам да ми изсъхне сама косата не е за мен, лесно настивам. После със сешоар се сушах и нямаше такъв ефект. Първия път направо къдрици ми се завиха.

# 684
  • В полите на Пирин планина
На мен по принцип сушоара ми разхвърчава косата - моята също е тънка и чуплива. Сушоарът ми е съвсем обикновен, без разни йонизиращи функции. Независимо какво слагам преди него, се налага да дооформям с още продукт след сушене. Затова избягвам. Имам микрофибърна кърпа, която ползвам зимата, а сега, като е топло я оставям така да съхне. Желето на As I am ми идва прехидратиращо и утежняващо на мен... Редувам го с други продукти и слагам съвсем малко, буквално 2-3 топвания на пръстите, без да загребвам.

# 685
Аз си купих гарниер крем с алое. И се родих. Явно това ще е подходящото за моята коса. Мека, гладка, оформени вълни, бляскава, хидратирана, има форма и на 2 ден, впепатлена съм от този бюджетен продукт, много съм доволна.

# 686
  • София-Младост
Този крем за оформяне  на къдрици ли е?
Сподели линк или снимка, моля.

# 687
Ето го. За всеки тип коса е. И за чуплива също. Не утежнява, всеки ден слагам по малко да дооформя. И аромата е страхотен, лека консистенция, моята коса е леко сухичка и много добре ми се отразява.

# 688
  • София
Аз така открих "храната за коса" с макадамия на Garnier. Използвам реконструктора на ApHogee, но при мен явно трябва да го редувам с нещо друго и именно тази "храна" ми действа страхотно - след това имам обем, оформени и хидратирани къдрици, а косата стои мека и подхранена.

# 689
Подкрепям и за крема алое, и за храната макадамия. Много добри попадения са, редовно ги ползвам заедно с професионалните продукти и никак не им отстъпват. Както и кремчето на Балеа - винаги добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт