Къдрокоси красавици - 6

• 53 735
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Поста го писах на следващия ден. В момента съм на трети ден от миенето, косата си е същата, както и вчера.
Момичета, получих 6 съобщения на лични с молба за отливка, включително и от дами, които не пишат в темата Grinning Моля ви, не искам да си изпращам половината бурканче Joy
Подпали духовете Joy никът ти е точно на място

# 166
Поста го писах на следващия ден. В момента съм на трети ден от миенето, косата си е същата, както и вчера.
Момичета, получих 6 съобщения на лични с молба за отливка, включително и от дами, които не пишат в темата Grinning Моля ви, не искам да си изпращам половината бурканче Joy
Подпали духовете Joy никът ти е точно на място

Кажи им да почакат.
Подозирам как на половината желетата ще отидат в размените Smile Няма продукт, който да се харесва на всички.

# 167
Аз взех да се притеснявам вече, толкова хора да поръчат желето, а то при тях да вземе да няма ефект Grinning

# 168
Момичета, поизпуснах няколко страници и сега наваксах.
Lady Brine, разкошен цвят. Говорили сме в темата за къната преди време когато и аз се къносвах. На мен освен рижаво ми червенееше и много изсъхваше, не ми се изправи но аз карах около година с къна. Сега съм с Пермес и ме устройва, минава 25-30 дни преди да побелея подобаващо.

vanesa, Благодаря за насоките. Взех си ш-на ба Напура отново заедно с ампулите за фоликули, ще ги ползвам както беше писала по-назад, преспивам с ампулата, сутринта стоя с ш-на докато глътна 2 кафета мия и после измивам с ш-на на Джойко и след това балсама ( зеления хидратиращ)
Имам въпрос, добре ли е веднъж седмично да ползвам Напурата или трябва на всяко миене? Мия косата си 2 до 3 пъти в седмицата?

Хайде и аз да се сдобия с едно желе пък да видим дали ще се разберем.

# 169
Определено има ефект от размените...
Радвам се, че размених и пробвах крема на мароканойл преди да купя и него, защото се оказа ужасен за моята коса.
Не знам дали сложих малко или не, но само аромата ми хареса.
Почти няма фиксация, обем - 0 и фриз колкото искаш.
Спестих доста пари от него 😄

# 170
  • В полите на Пирин планина
Nana, на мен сега с боята ми е по-добре, но винаги съм се грижила за косата си. 👍 Благодаря ти и аз си харесам цвета.

# 171
Nana,зависи дали бориш проблем или ползваш само за поддръжка.Ако нямаш проблем,веднъж седмично е достатъчно,но ако "лекуваш" нещо,ползвай шампоана и ампулите на всяко миене,поне месец,после можеш да разредиш.

Бих ви отсипала на всички от моето желе,но съм доста далеч Grinning имам го май втора година и не съм стигнала и половината даже

Да ви пусна ли мухата и за ко-уоша на марката Rolling EyesGrinning
Дамите със сухи коси могат да го тестват.Измива много добре,може да се ползва и като преуош.Не бих го препоръчала на дами с нормални коси,които мият рядко,ще утежнява и замазва косата по мое мнение

# 172
Днес ми пристигна един пилинг, който бях поръчала , че нещо ми се бели скалпа на места ли, пърхот ли имам и аз не знам вече.
Води Се “Почистваща пилинг-маска против пърхот Farmavita Amethyste Purify Peeling Mask” и ще ми е интересно да видя дали ще я свърши някаква, след като и Филип Кингсли и дюкри не помогнаха за това Белене 🤷🏼♀
До сега не съм ползвала такъв продукт. Преди нея миете ли с шампоан?
Пише да се използва първо тя,но ми е малко странно

# 173
Ползва се на неизмита,суха коса.Втриваш в скалпа,масажираш да се разнесе навсякъде,стоиш 10-15мин и миеш стандартно.Като шампоаните на Напура,10 минутната маска на GG и т.н. Аз седя и по половин-един час като се отнеса.

# 174
Lady, и аз се чувствам по-добре с боята, за грижите колкото съм полагала толкова съм я и съсипвала, изсветлявания, третиране абе както си му е реда. Иначе се грижа от както се помня, обичам. Simple Smile

Vanesa, благодаря, мисля, че ще боря проблем, усещам косата си разредена като че ли, не ми е така жива, плътна както преди, по вяла е. Аз не мога да определя като теб от какво има нужда обаче, дали хидратация, подхранване, притеин. За протеина винаги ми става твърда след него нормално ли е? Или просто нямам нужда от него.
Примерно на мароканоил балсама repair който е ,косата ми става ужасна, от хидратиращия същата работа в последно време а преди хидратиращия ми беше любим( когато бях изсветлена)
Сега зелената хидратираща на джойко се справя отлично пък ще видим по-натам.

П.п ако някой желае да опита балсама марокан оил repair готова съм да му отсипя преди да си купи.

# 175
  • Пловдив
Мадлеeн, има и ампули против пърхут. Аз съм си взела на Керастаз, но не съм ги ползвала още, тъй като при мен не е постоянно състояние (по принцип съм със себореен дерматит). Но съдейки по другите им ампули за косопад, би трябвало да са ефективни.

# 176
  • София
Уау, желето на As I Am наистина е доста добро попадение. Добре оформени къдрици, прилична фиксация, да видим утре как ще е...
Благодаря, Spiritlight!

# 177
Уау, желето на As I Am наистина е доста добро попадение. Добре оформени къдрици, прилична фиксация, да видим утре как ще е...
Благодаря, Spiritlight!

Мда, да отдадем нужното и на Ванеса, защото аз четох няколко нейни мнения за това желе и от месеци го заглеждам. Наскоро тя отново го спомена и това вече преля чашата Joy

# 178
Ами моля тогава, ако някой има желание да ми отсипе една с.л. срещу съответната сума, да се свърже с мен на лични, че аха щях да моля Spiritlight и тя изригна JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Да не остана по-назад и аз си го поръчах, но се очаква да го имат в наличност евентуално в края на седмицата, независимо, че успях в сайта да направя поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт